Beraber Anne Olma Yolunda

Kız benim kaynanada oğlancıydı hatta kız dediğimizde açık açık üzülmüştü şimdi de günde en az 10 kere kendini kurban ediyo kızıma doğduktan sonra değişti çok seviyo hakkını yiyemem seninki de doğunca delirir sevmekten emin ol
Amin canim insallah kalbime gore verdi rabbim cok sevindim esim de cok sever kiz cocuklarini ama kv biraz belli etmese de oglanci oldugu icin bozuntuya vermedi ama gadasini alsin benim kuzumun...umurumda degil dunya hesabi artik

Bize zinco damla çok iyi geldi deneyebilirsin canm bitkisel
Doktor metsil verdi bir de sindirimi kolaylaştıracak bir ilaç inşallah etkisini görürüz. Zincoyu duydum bu ilaçlar bitsin onu da alırım. Ne kadar sürede fayda etti canim

Hastaneyi cinlatsam da şükür acilmam kolay oldu sadece dogumda zorlandik ve dogduk :) şimdi süt artsin diye bekliyoruz oglumuz pek aç :))

Ohh çok şükür sağlıkla geldi minik keçi :) dünyaya hoş gelmiş paşa sağlıklı mutlu uzun ömrü olsun inşallah ikinize de geçmiş olsun doya doya koklaşin ana oğul

Hastaneyi cinlatsam da şükür acilmam kolay oldu sadece dogumda zorlandik ve dogduk :) şimdi süt artsin diye bekliyoruz oglumuz pek aç :))
Ay maşallah şükür sonunda geldi minik aklım hep sendeydi :) sağlıkla büyüt kuzunu bol sütün olur inşallah canim

Ay maşallah şükür sonunda geldi minik aklım hep sendeydi :) sağlıkla büyüt kuzunu bol sütün olur inşallah canim
Allah razi olsunnn :) inşallah canim çünkü ne bulsa agina almaya calisiyor cok aciz cok :)) Ben hala kendime gelip idrak edemedigimden galiba sepet gibiyim tabi memikler de öyle :-/

Ohh çok şükür sağlıkla geldi minik keçi :) dünyaya hoş gelmiş paşa sağlıklı mutlu uzun ömrü olsun inşallah ikinize de geçmiş olsun doya doya koklaşin ana oğul
Geldi teyzesi sonunda :) 18.30 da sancilar artti geceyarisina 15 dk varken birden bi baktim karşımda ağliyor darisi isteyenlerin basina amiiiin :)

Canım gözün aydın gelmiş minikin Rabbim sağlıkla la büyütmeyi nasip etsin
Geldi teyzesi sonunda :) 18.30 da sancilar artti geceyarisina 15 dk varken birden bi baktim karşımda ağliyor darisi isteyenlerin basina amiiiin :)

Amin canim Allah hepimizinkini bagislasin hala inanamıyorum ya çok güzel :)
Hayırlı olsun canım bebeğin. Normal doğum oldu demi. Insan gerçekten de sasiyor. Ben kendime hala inanamıyorum nasıl normal doğum yaptım diye. Bir de o çocuğun çıkma ani hep gözümün önünde. Iyi ki normal doğum yapmışım

Amin canım amin.. inşallah sütün çabuk ve bol bol gelir de doyar minnak prens. Dünyanın en tatlı şeyleri onlar otur saatlerce izle öpmeye doyamadiklarimi

Canım gözünaydin Allah cocuguna sana ailene uzun òmürler versin bu tarifsiz duygularin keyfini sür..

Hoşgelmiş sefa gelmiş miniğin... Rabbim kaderini güzel eylesin yavrunun. Hayırlı evlat eylesin canım benim

Sagol tatlım bugün daha iyiyim şükür. Aslında bende hic klomen asilama falan istemiyorum ama bu süreç beni çok yıpratîyo 9 aydir hamile kalamadim oncesindeki 9 ayda da 2 kaybim oldu yoksa bende aylarca yillarca denemek istiyorum ancak cok yıprandım. Ama haklisin esimle konustuk su an icin asilama fikrini kafandan at yoksa beynin asilamaya odaklanir bu 2 ay hamile kalamazsin dedi. Tamam dedim o yuzden hsg ya da klomen ile bebegimin gelecegine inaniyorum. İnsallah nasip olur..

Bende elimden geldigince odaklanmayacagim tedaviye.. insallah seneye bu zamanlar bizde burda bebeklerimizin fotograflarini paylasiriz

Bence önemli olan hamile kalmak için takviyeler in değil kaldıktan sonra kullanacakların ben coraspin ve progestan kullandım kayıplar olduğu için sonrasında seni rahatlatacak güvendiğin bir dr un olsun ben bebeginin klomen le de geleceğine inanıyorum allah izin verirse ama baktın bi ay sonra yeter diyorsun o zaman Diğer yöntemleri dene çünkü stres ilaçlardan da zararlı oluyo bazen

Sen doğumda da insanı neselendirirsin eminim:) çokkk şükür kavuştunuz rabbim analı babalı sağlıklı uzun ömürlü etsin evladıni oyy neguzel maşallah size:)

Aslinda dr uma guveniyorum hsg cekinmeden klomen kullanmak istemezdim. Hsg den sonra acile gittigimizde beni aradi serum iyi gelmezse yatışını yapalım takip edelim dedi gece tekrar aradı ilgilendi. Haklısın canım bende inanıyorum bu 2 aylık súrece.. olmuyosa o zaman oturur konuşuruz dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…