Beraber Anne Olma Yolunda

Sen doğumda da insanı neselendirirsin eminim:) çokkk şükür kavuştunuz rabbim analı babalı sağlıklı uzun ömürlü etsin evladıni oyy neguzel maşallah size:)
Bi ara esim nst ye bakip sanci geliyor dedi dedim mümkünse siradaki sanci sana girsin ben deliriyorum adam vir vir pesinde. Doğum yaptim dikiş atılıyor doktora dedim ip kalmadi yeter aa diyo bizim icin zevk dedim gidin kisir günü yapin bu nasıl zevk ay hala sovmedigime ve ağlamadigima şaşırıyorum hadi darisi basina kaygilim yakin zamanda inşallah :)

O zaman gerisi size kalmış çalışın gari rabbim tez zamanda hayirlisiyla nsip etsin içini aklını ferah tut sen rahatça gebe kalabileceksib farkındayım bilinçaltında olan telaslarindaki kaldır gitsin

alemsin vallahi billahi laflar a bak bende eşime diyorum galiba küfür edicem hiç yapmadığım şeyler yapabilirim diye çok dikiş in var mı ve aciyo lar mi inşallah hemen geçer pansumanini iyi yap kendine de dikkat et sen sakarliklari seviyorsun o bebis canlı ona göre :):)

Nenummm doğurdu da gaz la uğraşıyor sanırım yeğenimde benim gibi gazlı desene dün metsil verdi banada dr ben bu kadar kivraniyosam o küçük yavrular ne yapsın annesi :) onun disinda iyisiniz çok şükür sanirim:)

O zaman gerisi size kalmış çalışın gari rabbim tez zamanda hayirlisiyla nsip etsin içini aklını ferah tut sen rahatça gebe kalabileceksib farkındayım bilinçaltında olan telaslarindaki kaldır gitsin
Yarından itibaren calismalar basliyo kuzum:) esime keciboynuzu kürüne devam ediyorum.. şu bayramdaki şehirdışı seyahati işi bozuyo
O gece hastanede beni òyle gòrünce eşim ben cocuk falan istemiyorum seni böyle gòrünce içim parçalanıyo dedi bu kez ben daha cok aglamaya basladim tamam tamam cocuk istiyorum hele o bi doğsun büyüyünce sana diklenirse çok kızarım annen senin dünyaya gelmen için neler çekti diye anlatırım diyo:)

Yine seviniyor canım ama pekte hissettirmiyor...hayırlısı allahtan diledim ne güzel benim için ve eşim için artık kızım diye sevebiliyoruz...onun maksat hep şeydi bunu dile getirdi hatta biraz geri cahil kafa bu yüzden böyle görmüş böyle geçirmiş deyip umursamıyorum kendisi yeni devir düşüncesine ayak uydursun.ben hep kız ister kız severdim bizlerde bir sürü kız kardeş olduğumuz için aile içinde yardımlaşma paylaşma çok güzel oluyordu.ama o dedi ki sizin anlamadığımız yer var oğlan soy sürdürüyor deyince şok oldum...bende ona kalırsa kızda bir soydur dedim senin bir bayan olarak böyle demen kızları dislamaktir dedim.rabbim evde bebek olmayan senelerdir yalnız kalan aileler napsın dedim...o yüzden ben herşeye varım rabbim hayırlısını versin dedim.ve kendimce de haklıyım.

Gelmiş bizim minik keçi hem de ne güzel gelmiş normal dogumla ama canım hastaneye gitmeyip ufak sancilari evde çektiğin çok iyi oldu gidince dr lar sezeryan a sarıyorlar ben de öyle yapcam allah nasip ederse evde takılıp sonra gidcem hastaneye :) foto paylasirsin artık nazli kuzunun yüzünü görürüz :)

Kıyamam size daha gelmeden aranızdaki bağı güçlendiriyor merhametli esin güzel masallah :) kaçırdığın çalışmalar canını sıkma sin rabbim verecekse tek seferi yeter biliyorsun. Bizimki de karnımı gerince oğlum ne yapıyorsun annene deyip totosuna vuruyor

Canım rabbim insanlara evlat nasıP edecek sen kız erkek diye ayiracaksin sadece allah affetsin diyorum benim kv dede erkeğe çok sevindi çok üzüldüm rabbim onların yüzünden bana çok görme biz eşimle hayirlisiyla evlat istedik sen biliyorsun dedim hep . O yüzden onları boşver prensesimiz hayırlı olsun sağlıklı olsunlar oğlan bizim kız bizim gerisini takmiyoruz)

Canim kaygilicim öyle oldu valla doğdu 18 günlük olduk gaz gelince nasıl kivraniyor yavrucak. Kiyamiyorum emerken zorlanıyor şanzıman. biraz salliyorum gazını çıkarması için ağzı üstü yatiyorum. 3 gündür doğru düzgün uyumadim ama ona bakınca herseyi unutuyor insan. Acikinca ağzını acıyor meme aranıyor onu öyle görünce bütün yorgunlugum bitiyor bana muhtaç olduğunu görünce bir tuhaf oluyorum... inşallah darısı sana canım benim. Sende aynı şeyleri hissedeceksin:))

Hastaneyi cinlatsam da şükür acilmam kolay oldu sadece dogumda zorlandik ve dogduk :) şimdi süt artsin diye bekliyoruz oglumuz pek aç :))
Aaaa dogurdunmu. Canım Allah analanali babalı büyütmeni nasip etsin canım:) Ayy sonunda ne gusel fazla da zorlanmamissin bak erkenden geldi minik prensin

Son düzenleme:
Geldiydi gelmediydi bayramiydi kanaliydi derken sukur geldi :) Allah hepimize bagislasin yavrularimizi :) normal oldu canim bi zorlayan dikis var o da gecer inşallah :) bakip bakip sen nerden çıktın diyorum iyi ki gelmis :)

Amin canım amin.. inşallah sütün çabuk ve bol bol gelir de doyar minnak prens. Dünyanın en tatlı şeyleri onlar otur saatlerce izle öpmeye doyamadiklarimi
Inşallah canim :) kolay kolay birakmiyorum ki hep koynumda doyulur mu hic :)

Aaaa dogurdunmu. Canım Allah analanali babalı büyütmeni nasip etsin canım:) Ayy sonunda ne gusel fazla da zorlanmamissin bak erkenden geldi minik prensin
Dogurdum kiz ben bile inanamasamda yaptim yani :) cok istedim cumartesi gelmesini mevlam gönlüme gore verdi :)

Ayy Kıyamam allahım kimseleri anasiz babasız koymasın o ne güzel bi duygu rabbim bol süt sağlık evinize bereket versin evlatlarimizi sağlıkla mutlulukla buyutelim az kaldı bakalım ne zaman yaşayacağız hayirlisiyla gelsin bekliyorum artik:)

Geldiydi gelmediydi bayramiydi kanaliydi derken sukur geldi :) Allah hepimize bagislasin yavrularimizi :) normal oldu canim bi zorlayan dikis var o da gecer inşallah :) bakip bakip sen nerden çıktın diyorum iyi ki gelmis :)
Geçer dikislerin de inşallah. Ben sürekli baticonla temizliyordum. Nerdeyse iyileşti ama hala temizliyorum ve sürekli kuru tutuhordum. Sende dikkat edersen ağrısız bir şekilde geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…