canım tek gidecem fındığa eşimin yıllık iznini fındıkta kullanmıycaz belki biyerlere gideriz yıllık izninde o yüzden bizde fındık ayrılık demek
Evet cok az kaldi sabirsizlaniyorum kizimi kucagima almaya rabbim butun hamislere kolay dogumlar nasip etsin daha dun gibiydi hamile oldugumu ogrendigimde ilk sen tebrik etmistin hamilelik seruvenim sona erecek haftaya artik gazini uykusunuda konusuruz burdaOyyy oyyy topigin annisleri bebisleri için alışveriş yapmaya başlamış, pisik kremleri sampuanlar herşeyin iyisini ararlarmis :) her birimizin bebeğini korusun Rabbim, daha kucağa almadan endişelenmeye başladık onlar için hersey tam olsun iyi olsun diye.
W wuslt canım çok az kalmis doğuma kolayca olsun doğumun inşallah. Gobuste son 1haftanin tadını çıkartın anne kız :)
Bu arada ben Johnson baby yagi kullaniyorum kendimde, sıcak havalarda kaşıntı yapıyor oda bende
canım anlaşmalı eczaneler ve e bebekte satılıyor mustelaMustelayi duydum canım sadece internetten mi satışı oluyor onun yoksa dışarda da bulabiliyor muyuz. Sen sampuani v.s. mustela mi alacaksin
tatlummm nasılsınnn maşallah 29 haftayı devirmişsinizozaman findugu ye esine gotur yedir ozlesinn sonraa ozlem giderinn :) o askla ozlemle daha da guzel olur
burayı o yüzden çok seviyorumm.hep düşünüyorum nerden nereye daha dün bat sat yazıyorduk buraya zamanın nasıl hızlı geçtiğni anlıyorum :) rabbim diğer hatunlarada nasip etsin inşallah en yakın zamanda :)Evet cok az kaldi sabirsizlaniyorum kizimi kucagima almaya rabbim butun hamislere kolay dogumlar nasip etsin daha dun gibiydi hamile oldugumu ogrendigimde ilk sen tebrik etmistin hamilelik seruvenim sona erecek haftaya artik gazini uykusunuda konusuruz burda
Amin insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bende cok seviyorum burayiburayı o yüzden çok seviyorumm.hep düşünüyorum nerden nereye daha dün bat sat yazıyorduk buraya zamanın nasıl hızlı geçtiğni anlıyorum :) rabbim diğer hatunlarada nasip etsin inşallah en yakın zamanda :)
lusuOyyy oyyy topigin annisleri bebisleri için alışveriş yapmaya başlamış, pisik kremleri sampuanlar herşeyin iyisini ararlarmis :) her birimizin bebeğini korusun Rabbim, daha kucağa almadan endişelenmeye başladık onlar için hersey tam olsun iyi olsun diye.
W wuslt canım çok az kalmis doğuma kolayca olsun doğumun inşallah. Gobuste son 1haftanin tadını çıkartın anne kız :)
Bu arada ben Johnson baby yagi kullaniyorum kendimde, sıcak havalarda kaşıntı yapıyor oda bende
tatlummm nasılsınnn maşallah 29 haftayı devirmişsinizne hemen geçiyor zaman daha dün gibi yaaa :)
Ney enemm bebis geliyo mu Kıyamam :) Allah yardimcin olsun sagliyiyla gelsin minik prenses inşallah :)Selam kizlar haftaya persembe gunu kizimi kucagima alacagim insallah dua edinde kolay olsun
MINIKKUS1 mustelaya bi bakayım canım çatlamaya pek musaitim ben. Sen koca gobuslu oldundaa agirlastin miii :) kiyamam kiyamam. Su haftalarda insana hic büyümeyecekmiş gibi geliyor valla.
bende ayniyim kuzum kimi eylül deyince şaşırıyor kimi ikiz saniyor hamis olmayanlar inşallah bende sen gibi hamile kalirim diyorlar len 13 kilo aldim :-/ eşim cevreme rüşveti mi veriyor ne? Hayir ciddi ciddi düşündüm acaba morali bozuluyor diye uyardi mi acaba milleti?Sorm herkes kilo almadin ayy harika dedi dedi simdi hepsi karnin cikmis ikiz karni gibi diyor9kilo aldim 8 9 arasi gidiyo geliyo ama hepsi karinda sanki
Canim bende 15 kilo almışımbende ayniyim kuzum kimi eylül deyince şaşırıyor kimi ikiz saniyor hamis olmayanlar inşallah bende sen gibi hamile kalirim diyorlar len 13 kilo aldim :-/ eşim cevreme rüşveti mi veriyor ne? Hayir ciddi ciddi düşündüm acaba morali bozuluyor diye uyardi mi acaba milleti?
Canım pamuk bende aldım başta onu kullanacağım ıslak mendil de unibaby alacağım bez molfix almayi düşünüyorum memnun kalırsam devam ederim deterjan dalan roxy oldum yıkadim hatta gayet iyi ek durulama da yaptım bi sıkıntı yok şimdilik emzigi neavita silikon aldım inşallah memnun kalırızKizlar ya kimse bepantol almadi mi arkadasim kullaniyo memnun diye bana da almis sağolsun. Uni Baby ıslak mendili bende aldim yine arkadaş memnun diye ama e bebekten ped gibi pamuklardan aldim doğduğunda onu kullanip sonra geçerim ıslak mendile diyorum. Bez de premium care aldım bakalım. Çamaşırlari için dalan roxi aldim hacı şakir falan renk aciyormus diye. Baska ne aldım cok da hatırlamıyorum :-/ emzigi falan değişik bi marka ama unuttum.
Rekor bende :) 17 kilo ile :)Canim bende 15 kilo almışım(
Eylül annelerinde 23 ve 18i görünce rahatlamadim değil aslındaCanim bende 15 kilo almışım(
Iyi bari ya iyi şeyler almisim aferin bana :) bende molfix alirim sonra diyorum zaten neye alistirirsan öyle gidiyormus da premiuma alisana kadar biter sanırım bi alt değiştirmeye oturup beş bez harcadi arkadaşim da şok olmuştum :)Canım pamuk bende aldım başta onu kullanacağım ıslak mendil de unibaby alacağım bez molfix almayi düşünüyorum memnun kalırsam devam ederim deterjan dalan roxy oldum yıkadim hatta gayet iyi ek durulama da yaptım bi sıkıntı yok şimdilik emzigi neavita silikon aldım inşallah memnun kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?