Beraber Anne Olma Yolunda

Amin tatlım darısı basina :) e test yapmadin mi hic?

Allah iyiliğini versin ben ramazandan önce stada yürüyüşe gidiyordum ramazan yogun geçti cok cikamadim zaten evde yeterince pert oluyordum. Step aletinde takıldım bi ara ama artık bıraktım eccuk korku basti da :-/

Bu sıcaklarda cok da almayiz belki ya. Dün gece düşünüyorum bir daha mart nisan gibi kalmak lazım sicak yaniyom
Inşallah çok almayız canim ben 20 ile kapanış yaparım herhalde ilk 10 kıloyu nasıl aldım bilmiyorum zaten ilk dört ay tüp bebek ilaçları çok aldırdı herhalde neyse sağlıkla dogsun da veririz inşallah. Aynen canim sıcaklar çok fazla bunaltiyor göğüs altim çok terliyor benimde

Inşallah ya normal doğum falan yaparsak kilo biraz sorun diyolar gerçi arkadaş 30la normal yapti simdi tig gibi. Beni de vitamin sisirdi ilk aylar korkudan doktor ne verdiyse yuttum şimdi duzende ama aldim alacagimi. Göğüs altimin meraktan atesine bile baktim ben gariplerim havale gecirmek üzerelerdi bir de iştahsızlık var üf.

Ay çok komiksin oranın ateşine bakmak nerden aklına geldi ya:))))

Ay çok komiksin oranın ateşine bakmak nerden aklına geldi ya:))))
Ateş ölçme yöntemi için aldiydim hamile kalinca atil halde kaldı kenarda garibim bir gün bi dokundum resmen yanıyorlar dedim ateşi ne olabilir acaba :)) doğurduktan sonra sacmalamaya vakit kalmayacak nasılsa vakit varken aklıma eseni yapıyorum

Ay ne alemsin nerden aklına geldi :) :) bende de çok iştah var ne yapacağım bilmiyorum ya

sweet42 kuzum nerelerdesın kızınla neler yapıyosunuz bakıyım
ayyyy canim kizimda olmasa bu tatil nasil bitecekti bilmiyorum esimin ailesinin yanindayiz beynen ve fiziken yordular beni 2 haftada pertim cikti dun tetanoz asimi yaptirdim kolum agiriyo ya sen yaptirdin mi ? Bende denize gitmek istiyorumda esim abilerine yardimi bi kesse belki bizde yuzucez kizimla...... Senin nasil gidiyo sizinde kesin prenses mi :) kv ogrenince ikinci erkek olur artik dedi resmen gorumceelerde oyle sinirden patladim kizima sevinmediler resmen

Yav ne ettiniz de bu kadar kilo aldınız. Ben daha 3 kilo aldım he he he :)

canım bizde iyiyizz kızımlaaa :) çok şükür şimdilik bir sıkıntımız yok kıpır kıpırızz yeri bol ya şimdi :) bende heyecanla bekliyorum bir an önce geçsin günlerrr de kavuşayım kızıma :)

Bepantol de guzel canim ben kullanmistim kendime pisik olmustumda sicaktan memnun kaldim

Ay ne alemsin nerden aklına geldi :) :) bende de çok iştah var ne yapacağım bilmiyorum ya
Can sıkıntısı iste ya iştahsızlık kötü üstüne birde istah olmayınca ne yemek yapacağım derdi daha çok büyüyor. Akşama ne yapcam ya

Hobaaa... bizimkiler de kiz diye tutturmus. Kv görümce. Ikinciye kiz olsaymis bari.

Aynen bebeem bende yaniyorum yaz hamileligi cok zormus geceleri cok zorlaniyorum
Yanmada güzelim yaniyom ben de mendili salla geliyom ben diye dolaniyorum evde ki giriş katındayiz evimiz serin aslında ama ateş bastı mı basıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…