Amin tatlım darısı basina :) e test yapmadin mi hic?Masallah hamislere.topigin neseli hanimlari cogunuzun hamileligi son donemlere yaklasmis.allah saglikli dogumlar nasip etsin ins.kizlar ya size bisiy sorcam;benim adet gunum hic sasmazdi ama ilk kez 4 gun gecikti.biraz streste yaptim sanirim.adeti soktürmek icin ne onerirsiniz?baş agrisi ve sıkıntıdan şiştim artik
Allah iyiliğini versinAman maşallah @KAYGILI daha ne istiyorsun demek doğurduktan sonra gobekte gider hamislik öncesine hemen donersin. Ben kesin bacaklardan siscem bir lulus klasiği dombullasan bacaklar
Yürüyüş, egzersiz falan yapiyo musunuz siz? Ben kegel egzrrsizlerine taktim kafayı ama bahsi gecen vajen kaslarını henüz kendimde kesfedemedim
Bu sıcaklarda cok da almayiz belki ya. Dün gece düşünüyorum bir daha mart nisan gibi kalmak lazım sicak yaniyomRekor bende :) 17 kilo ile :)
Inşallah çok almayız canim ben 20 ile kapanış yaparım herhalde ilk 10 kıloyu nasıl aldım bilmiyorum zaten ilk dört ay tüp bebek ilaçları çok aldırdı herhalde neyse sağlıkla dogsun da veririz inşallah. Aynen canim sıcaklar çok fazla bunaltiyor göğüs altim çok terliyor benimdeBu sıcaklarda cok da almayiz belki ya. Dün gece düşünüyorum bir daha mart nisan gibi kalmak lazım sicak yaniyom
Yalnız olmadigima sevindim. Doğuma kadar da alırız heralde dahaRekor bende :) 17 kilo ile :)
Inşallah ya normal doğum falan yaparsak kilo biraz sorun diyolar gerçi arkadaş 30la normal yapti simdi tig gibi. Beni de vitamin sisirdi ilk aylar korkudan doktor ne verdiyse yuttum şimdi duzende ama aldim alacagimi. Göğüs altimin meraktan atesine bile baktim ben gariplerim havale gecirmek üzerelerdiInşallah çok almayız canim ben 20 ile kapanış yaparım herhalde ilk 10 kıloyu nasıl aldım bilmiyorum zaten ilk dört ay tüp bebek ilaçları çok aldırdı herhalde neyse sağlıkla dogsun da veririz inşallah. Aynen canim sıcaklar çok fazla bunaltiyor göğüs altim çok terliyor benimde
Ay çok komiksin oranın ateşine bakmak nerden aklına geldi ya:))))Inşallah ya normal doğum falan yaparsak kilo biraz sorun diyolar gerçi arkadaş 30la normal yapti simdi tig gibi. Beni de vitamin sisirdi ilk aylar korkudan doktor ne verdiyse yuttum şimdi duzende ama aldim alacagimi. Göğüs altimin meraktan atesine bile baktim ben gariplerim havale gecirmek üzerelerdibir de iştahsızlık var üf.
Ateş ölçme yöntemi için aldiydim hamile kalinca atil halde kaldı kenarda garibim bir gün bi dokundum resmen yanıyorlar dedim ateşi ne olabilir acaba :)) doğurduktan sonra sacmalamaya vakit kalmayacak nasılsa vakit varken aklıma eseni yapıyorumAy çok komiksin oranın ateşine bakmak nerden aklına geldi ya:))))
Ay ne alemsin nerden aklına geldi :) :) bende de çok iştah var ne yapacağım bilmiyorum yaInşallah ya normal doğum falan yaparsak kilo biraz sorun diyolar gerçi arkadaş 30la normal yapti simdi tig gibi. Beni de vitamin sisirdi ilk aylar korkudan doktor ne verdiyse yuttum şimdi duzende ama aldim alacagimi. Göğüs altimin meraktan atesine bile baktim ben gariplerim havale gecirmek üzerelerdibir de iştahsızlık var üf.
Alırız canim dahaYalnız olmadigima sevindim. Doğuma kadar da alırız heralde daha
ayyyy canim kizimda olmasa bu tatil nasil bitecekti bilmiyorum esimin ailesinin yanindayiz beynen ve fiziken yordular beni 2 haftada pertim cikti dun tetanoz asimi yaptirdim kolum agiriyo ya sen yaptirdin mi ? Bende denize gitmek istiyorumda esim abilerine yardimi bi kesse belki bizde yuzucez kizimla...... Senin nasil gidiyo sizinde kesin prenses mi :) kv ogrenince ikinci erkek olur artik dedi resmen gorumceelerde oyle sinirden patladim kizima sevinmediler resmen
Yav ne ettiniz de bu kadar kilo aldınız. Ben daha 3 kilo aldım he he he :)bende ayniyim kuzum kimi eylül deyince şaşırıyor kimi ikiz saniyor hamis olmayanlar inşallah bende sen gibi hamile kalirim diyorlar len 13 kilo aldim :-/ eşim cevreme rüşveti mi veriyor ne? Hayir ciddi ciddi düşündüm acaba morali bozuluyor diye uyardi mi acaba milleti?
Geliyor teyzesi zaman nasil gecti anlamadim rabbim herkese nasip etsin insallahNey enemm bebis geliyo mu Kıyamam :) Allah yardimcin olsun sagliyiyla gelsin minik prenses inşallah :)
Masallah 3 kilocuk almissin bende 13 kilo aldim 14 le kapatirim herhaldeYav ne ettiniz de bu kadar kilo aldınız. Ben daha 3 kilo aldım he he he :)
canım bizde iyiyizz kızımlaaa :) çok şükür şimdilik bir sıkıntımız yok kıpır kıpırızz yeri bol ya şimdi :) bende heyecanla bekliyorum bir an önce geçsin günlerrr de kavuşayım kızıma :)Bu zamana kadar cok cabuk gecti ama agirlasip sikayetler artinca artik gelsin 9.ay diyor insan bi hafta onde gidiyor oglusum 30.haftadayim diyorummasallqh bize oldu mu olacak mi derken ne hallerdeyiz bin sukurr bazen kemiklerim agriyor ayak agrisi oluyor geceleri iki pijama degisiyorum sicaktan bu ara bide yemekten sonra nefes almak zor bunlar disinda iyiyiz sukur haftaya kontrolum var heyecanla bekliyorum sizin nasil gidiyor
Aynen bebeem bende yaniyorum yaz hamileligi cok zormus geceleri cok zorlaniyorumBu sıcaklarda cok da almayiz belki ya. Dün gece düşünüyorum bir daha mart nisan gibi kalmak lazım sicak yaniyom
Kizlar ya kimse bepantol almadi mi arkadasim kullaniyo memnun diye bana da almis sağolsun. Uni Baby ıslak mendili bende aldim yine arkadaş memnun diye ama e bebekten ped gibi pamuklardan aldim doğduğunda onu kullanip sonra geçerim ıslak mendile diyorum. Bez de premium care aldım bakalım. Çamaşırlari için dalan roxi aldim hacı şakir falan renk aciyormus diye. Baska ne aldım cok da hatırlamıyorum :-/ emzigi falan değişik bi marka ama unuttum.
Can sıkıntısı isteAy ne alemsin nerden aklına geldi :) :) bende de çok iştah var ne yapacağım bilmiyorum ya
Hobaaa... bizimkiler de kiz diye tutturmus. Kv görümce. Ikinciye kiz olsaymis bari.ayyyy canim kizimda olmasa bu tatil nasil bitecekti bilmiyorum esimin ailesinin yanindayiz beynen ve fiziken yordular beni 2 haftada pertim cikti dun tetanoz asimi yaptirdim kolum agiriyo ya sen yaptirdin mi ? Bende denize gitmek istiyorumda esim abilerine yardimi bi kesse belki bizde yuzucez kizimla...... Senin nasil gidiyo sizinde kesin prenses mi :) kv ogrenince ikinci erkek olur artik dedi resmen gorumceelerde oyle sinirden patladim kizima sevinmediler resmen
Yanmada güzelim yaniyom ben de mendili salla geliyom ben diye dolaniyorum evdeAynen bebeem bende yaniyorum yaz hamileligi cok zormus geceleri cok zorlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?