Iyi bari ya ben doktora sormuştum göğüslerim pisik oluyordu da bana garmastan verdi ara ara sürüyorum gariplerim mahvoldularBepantol de guzel canim ben kullanmistim kendime pisik olmustumda sicaktan memnun kaldim
Yav ne ettiniz de bu kadar kilo aldınız. Ben daha 3 kilo aldım he he he :)
Amin inşallah :) sezeryan olacagini bilmiyordum ben bazen diyorum sezeryan mi olsam 10 gün erken görürüm yavrumu sabırsızlaniyorum galiba artık.Geliyor teyzesi zaman nasil gecti anlamadim rabbim herkese nasip etsin insallah
8 aydır iştah patlaması yaşıyorum bende 17 kilo dan belli değil mi :) ah biraz kesilse ama nerde :)Can sıkıntısı isteya iştahsızlık kötü üstüne birde istah olmayınca ne yemek yapacağım derdi daha çok büyüyor. Akşama ne yapcam ya
bende ayniyim kuzum kimi eylül deyince şaşırıyor kimi ikiz saniyor hamis olmayanlar inşallah bende sen gibi hamile kalirim diyorlar len 13 kilo aldim :-/ eşim cevreme rüşveti mi veriyor ne? Hayir ciddi ciddi düşündüm acaba morali bozuluyor diye uyardi mi acaba milleti?
Istahsiz 13 kilo iştah olsa kapidan sigmam sanırım8 aydır iştah patlaması yaşıyorum bende 17 kilo dan belli değil mi :) ah biraz kesilse ama nerde :)
Benim eşim de acıyor bana yataktan kalkarken falan zorlanıyorum yardım ediyor geçen gün ince belin ne hale geldi olsun yine incelir diyor :)Benim esimde normalde kilo sevmez takintilimoldugumu bikiyo gobege bak deyince gobek degilki o benim tombik oglum diyor sukur ustume gelmiyo aciyolar halimize sanirim :):) bence biraz nazlanalimmm anlasinlar zor oldugunu :)
Yarasin kuzuna canim :)Istahsiz 13 kilo iştah olsa kapidan sigmam sanırımbebis de normal ilerliyor Allah'tan süt içmeyen ben kemikleri için lazım diye büyük kupayla içiyorum artık
Aman maşallahMINIKKUS1 daha ne istiyorsun demek doğurduktan sonra gobekte gider hamislik öncesine hemen donersin. Ben kesin bacaklardan siscem bir lulus klasiği dombullasan bacaklar
Yürüyüş, egzersiz falan yapiyo musunuz siz? Ben kegel egzrrsizlerine taktim kafayı ama bahsi gecen vajen kaslarını henüz kendimde kesfedemedim
canım bizde iyiyizz kızımlaaa :) çok şükür şimdilik bir sıkıntımız yok kıpır kıpırızz yeri bol ya şimdi :) bende heyecanla bekliyorum bir an önce geçsin günlerrr de kavuşayım kızıma :)
Gecen nevresimini almaya gittik ama nasıl sıcak az dolandik dedim arabayla gezelim beyimiz duymadi beni nereye gidiyoruz şimdi dedi dedim birşeyler daha bakcaz surat asildi neymis sicakmis ne varmis söyleseymisim bana bak dedim üzerimde 10-15 kilo agirlik var karnima kramp giriyor sıcak pisik oldum ayaklarim sisti ayakkabı sıkıyor git dedim arabada otur madem. Halden anlamasalar da itinayla anlatilir...Benim esimde normalde kilo sevmez takintilimoldugumu bikiyo gobege bak deyince gobek degilki o benim tombik oglum diyor sukur ustume gelmiyo aciyolar halimize sanirim :):) bence biraz nazlanalimmm anlasinlar zor oldugunu :)
Canım vajen kas ağrısına magnezyum iyi geliyor kullanıyor musun? Ben 3. Aydan bu yana o ağrıyı çekiyorum şükür magnezyum ile azaldı birazlulus egzersiz yuruyus yok ciktim mi cok yuruyorum genelde cikamiyorum boncuk boncuk ter dokuyorum gece gunduz vajen kaslarinin agrisi bi oldu mu bacaklarimi acamiyorum arada oluyogenisliyo cati vs sanirim su ara pek yok kegel egzersizi yapmiyorumda afedersin arada bi pirt kaciyo onumden ikimkere oldu engel olamiyorum rezil olmazsam iyidir
Anasina yaramasin gerek yok :) ben aldım 13 kilo bebis en son 1300 dü. Onda birim :-/Yarasin kuzuna canim :)
Oyyyy cok sirin ki :) senin de bir karnin var gibi :)17 kilo almış ben :) tombik yasemin :)
Benim eşim de acıyor bana yataktan kalkarken falan zorlanıyorum yardım ediyor geçen gün ince belin ne hale geldi olsun yine incelir diyor :)
Gecen nevresimini almaya gittik ama nasıl sıcak az dolandik dedim arabayla gezelim beyimiz duymadi beni nereye gidiyoruz şimdi dedi dedim birşeyler daha bakcaz surat asildi neymis sicakmis ne varmis söyleseymisim bana bak dedim üzerimde 10-15 kilo agirlik var karnima kramp giriyor sıcak pisik oldum ayaklarim sisti ayakkabı sıkıyor git dedim arabada otur madem. Halden anlamasalar da itinayla anlatilir...
17 kilo almış ben :) tombik yasemin :)
Canım vajen kas ağrısına magnezyum iyi geliyor kullanıyor musun? Ben 3. Aydan bu yana o ağrıyı çekiyorum şükür magnezyum ile azaldı biraz
Anasina yaramasin gerek yok :) ben aldım 13 kilo bebis en son 1300 dü. Onda birim :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?