Wusltçım nasılSon kızını kucağına Almana az kalmış Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaallah zaman nasıl da geçmiş burda hamileliğin hayalini kurarken bir de bakmışız bebişlerimiz kucaklarımıza gelmişHadi ya iyi degilmiymis uni bayby olmadi baska aliriz artik
Kaygılım nasılsın hepinizden çok uzak kaldım bir girip bakayım dedim kocaman olmuş sizin bebişler az kalmış Dünya'ya gelmelerine benim kızım da 37 günlük oldu bugün:)Kullaniyorum yoksa yatakta ordan oraya bile donemiyordum bu surede agrisi tutmayan kemigim kalmadi tabi dogaldir bi senede 18kilo arti yuk binerse kemiklerede yazikk:):)
Bacaklar ve basen çok aldı ama takmiyorum artık az kaldı şurda zaten :) bende eşimle tanıştıran sonra 30 kilo aldım :) adam ne dese yeri :)Gayet normal duruyorsun dikkat et ama takma :)
Ay yalniz degilimmm, kaç aksamdir bendede gaz sorunu oluyo tutamıyorum ufaktan bazen, esime açık açık söylemek zorunda kaldım dun gece ay çok utandım çoklulus egzersiz yuruyus yok ciktim mi cok yuruyorum genelde cikamiyorum boncuk boncuk ter dokuyorum gece gunduz vajen kaslarinin agrisi bi oldu mu bacaklarimi acamiyorum arada oluyogenisliyo cati vs sanirim su ara pek yok kegel egzersizi yapmiyorumda afedersin arada bi pirt kaciyo onumden ikimkere oldu engel olamiyorum rezil olmazsam iyidir
Kaygılım nasılsın hepinizden çok uzak kaldım bir girip bakayım dedim kocaman olmuş sizin bebişler az kalmış Dünya'ya gelmelerine benim kızım da 37 günlük oldu bugün:)
Bacaklar ve basen çok aldı ama takmiyorum artık az kaldı şurda zaten :) bende eşimle tanıştıran sonra 30 kilo aldım :) adam ne dese yeri :)
Ay yalniz degilimmm, kaç aksamdir bendede gaz sorunu oluyo tutamıyorum ufaktan bazen, esime açık açık söylemek zorunda kaldım dun gece ay çok utandım çok
Ayy bitmez ki zaten o nazlari. 3.5 ayliktim taşındığımizda koca evi kendim topladım da kolileri bantlayip kenara yig yardım et dedim de zor kaldirdim beyefendiyi yerinden. Geldik buraya vay efendim mac varmis izlemeye gidecekmis kaynanam da diyo yormayin oglumu dedim incileri dökülmez artık ayakta duramıyorum o da oturacak burada. Bazen tutuyor işte damari.Sorma o konuda temb3ller bi oda bosalttik tek koltuk tasidi soylendi durdu dedim bugun oglun sana kus odasi icin bi zahmete giremiyorsunben tum esyalari carsi pazar gezdim mobilyaciya gittim bu halde her seyi ayarliyorum onunla gidip aliyoruz bi bambusu kaldi yok araba park edecek yer var mi onu nasil tasiciaz vsvsvs iyyy iyy sorunda sorun
A.... onlari hesaplamasam olur mu? Yoksa kendime nasıl moral verirdimGobegimi hoplata hoplata guluyorumm alemsin bebegim ya her zamanki gibi oyle dusunme gogusleri odemi bebegin esini artan kan hacmini hepsini dusunmelisin
Ay o bende de var. Ama babam gibi bende çekiniyorum sanırım annem hic duymadim babandan der bende esimden kaçıyorum. Arkadaşim dogumdan sonra kaçırmış da bi kere o yapti deyip bebege atmış suçuUtanma keyiften degil bende esimin yaninda hiz cikaramamsanki ne var insani bir ihtiyac ben sagdan sola donemiyorum yatakta gaz batmasindan asiri gazliyim mahvoldum hamilelik doneminde aksam fazla yersem sabaha kadar agri yapiyo o yuzden aksamlari yemek yok:)
Ayy bitmez ki zaten o nazlari. 3.5 ayliktim taşındığımizda koca evi kendim topladım da kolileri bantlayip kenara yig yardım et dedim de zor kaldirdim beyefendiyi yerinden. Geldik buraya vay efendim mac varmis izlemeye gidecekmis kaynanam da diyo yormayin oglumu dedim incileri dökülmez artık ayakta duramıyorum o da oturacak burada. Bazen tutuyor işte damari.
A.... onlari hesaplamasam olur mu? Yoksa kendime nasıl moral verirdim
Ya benim ayaklarda acayip yanma ve kaşıntı oluyor sizdede oluyormu3 ne ki hih... kocam tombik seviyo yoksa
Ay o bende de var. Ama babam gibi bende çekiniyorum sanırım annem hic duymadim babandan der bende esimden kaçıyorum. Arkadaşim dogumdan sonra kaçırmış da bi kere o yapti deyip bebege atmış suçu
Yani bebem çok hoşsunIstahsiz 13 kilo iştah olsa kapidan sigmam sanırımbebis de normal ilerliyor Allah'tan süt içmeyen ben kemikleri için lazım diye büyük kupayla içiyorum artık
Aynen cok merhametli ama bazn anlayissiz oluyorlar neyse acima duygulari var sukur :):)
Aynen ya epilasyon isi için eslere yaptırin diyolar da yarim yamalak sekilli mekilli de olsa ben yaparim dedim utanırim ki ben.ama o gaz tum gece bana zarar veriyor barsaklarim mahvoluyo esimde rahat yaparr ama ben cekiniyorum yapsam bi sey demez belki daha samimi oluruz guler ama yok iste kadinin cekiciligini aliyo sanki o kadar rahatlik
Acimasa da bazen açıyorum gözlerimi bakıyorum öylece suratina nenoşkoooş yooldu yine diyo diyorum kaldir beni :-/
Ben üstünü yara yaptiydim da gecti şükürYa benim ayaklarda acayip yanma ve kaşıntı oluyor sizdede oluyormu
Aynen ya epilasyon isi için eslere yaptırin diyolar da yarim yamalak sekilli mekilli de olsa ben yaparim dedim utanırim ki ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?