Beraber Anne Olma Yolunda

Hadi ya iyi degilmiymis uni bayby olmadi baska aliriz artik
Wusltçım nasılSon kızını kucağına Almana az kalmış Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaallah zaman nasıl da geçmiş burda hamileliğin hayalini kurarken bir de bakmışız bebişlerimiz kucaklarımıza gelmiş

Kullaniyorum yoksa yatakta ordan oraya bile donemiyordum bu surede agrisi tutmayan kemigim kalmadi tabi dogaldir bi senede 18kilo arti yuk binerse kemiklerede yazikk:):)
Kaygılım nasılsın hepinizden çok uzak kaldım bir girip bakayım dedim kocaman olmuş sizin bebişler az kalmış Dünya'ya gelmelerine benim kızım da 37 günlük oldu bugün:)

Ay yalniz degilimmm, kaç aksamdir bendede gaz sorunu oluyo tutamıyorum ufaktan bazen, esime açık açık söylemek zorunda kaldım dun gece ay çok utandım çok

Kaygılım nasılsın hepinizden çok uzak kaldım bir girip bakayım dedim kocaman olmuş sizin bebişler az kalmış Dünya'ya gelmelerine benim kızım da 37 günlük oldu bugün:)

Ne mutlu bizlere cok sukurrr yakinda 40i cikacak bende cok yazmasamda takipteyimm :) nasil gidiyor alistiniz mi birbirinize ise devam edecek misin?

Bacaklar ve basen çok aldı ama takmiyorum artık az kaldı şurda zaten :) bende eşimle tanıştıran sonra 30 kilo aldım :) adam ne dese yeri :)

Evet simdi en takmamamiz gereken zaman cocugumuzun sagligi ve stressiz hamilelik sonrasi gecirmemiz cok onemli :)

Ay yalniz degilimmm, kaç aksamdir bendede gaz sorunu oluyo tutamıyorum ufaktan bazen, esime açık açık söylemek zorunda kaldım dun gece ay çok utandım çok

Utanma keyiften degil bende esimin yaninda hiz cikaramam sanki ne var insani bir ihtiyac ben sagdan sola donemiyorum yatakta gaz batmasindan asiri gazliyim mahvoldum hamilelik doneminde aksam fazla yersem sabaha kadar agri yapiyo o yuzden aksamlari yemek yok:)

Ayy bitmez ki zaten o nazlari. 3.5 ayliktim taşındığımizda koca evi kendim topladım da kolileri bantlayip kenara yig yardım et dedim de zor kaldirdim beyefendiyi yerinden. Geldik buraya vay efendim mac varmis izlemeye gidecekmis kaynanam da diyo yormayin oglumu dedim incileri dökülmez artık ayakta duramıyorum o da oturacak burada. Bazen tutuyor işte damari.

Ay o bende de var. Ama babam gibi bende çekiniyorum sanırım annem hic duymadim babandan der bende esimden kaçıyorum. Arkadaşim dogumdan sonra kaçırmış da bi kere o yapti deyip bebege atmış suçu

Aynen cok merhametli ama bazn anlayissiz oluyorlar neyse acima duygulari var sukur :):)

Ay o bende de var. Ama babam gibi bende çekiniyorum sanırım annem hic duymadim babandan der bende esimden kaçıyorum. Arkadaşim dogumdan sonra kaçırmış da bi kere o yapti deyip bebege atmış suçu

ama o gaz tum gece bana zarar veriyor barsaklarim mahvoluyo esimde rahat yaparr ama ben cekiniyorum yapsam bi sey demez belki daha samimi oluruz guler ama yok iste kadinin cekiciligini aliyo sanki o kadar rahatlik

ama o gaz tum gece bana zarar veriyor barsaklarim mahvoluyo esimde rahat yaparr ama ben cekiniyorum yapsam bi sey demez belki daha samimi oluruz guler ama yok iste kadinin cekiciligini aliyo sanki o kadar rahatlik
Aynen ya epilasyon isi için eslere yaptırin diyolar da yarim yamalak sekilli mekilli de olsa ben yaparim dedim utanırim ki ben.

Aynen ya epilasyon isi için eslere yaptırin diyolar da yarim yamalak sekilli mekilli de olsa ben yaparim dedim utanırim ki ben.

Yok yok epilasyon yaptirmam zaten temizken o isi yapmaya bile cekiniyorum rengi koyulasti kilo aldi diye :) bebegimizi araya alip yolumuza devam ediyoruzzz bize kufur ediyo mu acaba diyoruzz sonra gulup baslicam sizin askiniza diyodur diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…