Beraber Anne Olma Yolunda

Bende diyorum geçen bebis uyudu koş odaya
Yani kızlar hamilelikten önce mutlaka epilasyon la şu tüy derdinden kurtulmak şart.herkese tavsiye ederim. Hala 12 seans epilasyonum duruyor. Hayırlısıyla bir doğurayım kızımı epilasyona devam

Benim göğüsler yara oldu da hadi onlar hava almıyor bi sor bakalım neden kasinirmis belli mi olur tahlil mahlil ister belki
Dahiliye doktoruna git dedi kadın doğumcu. İyileşince gitmedim bende. Şimdi yine kaşınıyor

Yani kızlar hamilelikten önce mutlaka epilasyon la şu tüy derdinden kurtulmak şart.herkese tavsiye ederim. Hala 12 seans epilasyonum duruyor. Hayırlısıyla bir doğurayım kızımı epilasyona devam
Kokten çözüm de iyi değilmis diyorlar iyiymis hani tüy cikmasi. Hoş ben zaten tüy sorunu olan biri değilim de düşün 3-4 ayda bir bacaklarda görünür oluyor bi de hamile kaldım hepten azaldı

Benimki de dün temizlik yapma aksam gelince yapariz dedi geldi oturduk film izledik yagmasa da gürlüyo o da birsey

zaten az iyi niyetli olsjnlar yeter hemen yumusuyorr
Bende diyorum geçen bebis uyudu koş odaya

Bu hormonlar ne yapiyorsa hem merhamet artiyo hem yaramazlikk hafta da veya on gunde 1 demisti dr biz duzenli 4 gunde bir modundayizz

Kokten çözüm de iyi değilmis diyorlar iyiymis hani tüy cikmasi. Hoş ben zaten tüy sorunu olan biri değilim de düşün 3-4 ayda bir bacaklarda görünür oluyor bi de hamile kaldım hepten azaldı
Bendede pek yok ama koltuk altı ve genitslke uğraşmaktan bıktım. Çok şükür bitti sayılır. En azından tüy derdim yok. Zaten epilasyonda yüzdeyüz tüylerin hepsi bitmiyor. Azken uğraşmak daha kolay

Haftada bir de olsa teklif benden geldiginden adim sapiga cikti bile zaten kullandin beni diyo dedim evlencez evlencez alcam seni
zaten az iyi niyetli olsjnlar yeter hemen yumusuyorr

Bu hormonlar ne yapiyorsa hem merhamet artiyo hem yaramazlikk hafta da veya on gunde 1 demisti dr biz duzenli 4 gunde bir modundayizz

Canım ben yaptırmıştır epilasyon hepsi bitmemişti ama bayaa azalmıştı simdi hepsi geri geldi hatta göbeğimde yoktu orda bile var artik. Kıllardan kurtulamadim yani

Canım ben yaptırmıştır epilasyon hepsi bitmemişti ama bayaa azalmıştı simdi hepsi geri geldi hatta göbeğimde yoktu orda bile var artik. Kıllardan kurtulamadim yani
Kişinin yapısıyla alakalı demek ki. Benimkiler çıkmadı çok şükür

İyiyim canim evet ya nasilda zaman gecti hamile kalirmiyiz acaba derken bebislerimiz kucagimizda bi bakmisiz amin insallah kolay atlatirim dogumu senin prensesin nasil sen nasilsin canim gorusemiyoruz nasil alistinmi annelige

Kişinin yapısıyla alakalı demek ki. Benimkiler çıkmadı çok şükür
İnşallah çıkmazlar canım. Bende artik doğumdan sonra yeniden giderim herhalde. Çok sari tuyum vardı benim o yüzden zor oluyordu zaten demek köklerini kurutamamisiz
bebeem kaynanacigim ben arsizlastikca fena olmaya başladı galiba. Az önce tansiyonun çıktı galiba dedi limonlu su yaptım, esimede eve tansiyon aleti alalım dedim. Kayinvalidem diyoki, ne konusuyosunuz bi yere gitceniz. Anne tansiyon aleti alalım diyorum dedim, yok yok onu demiyodun diyo aksam cikcaz teyzemlrrle buluscaz anne he dedim, bende gelcem diyo ay biz gelin kaynana bi tuhaf olmaya başladık valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…