Beraber Anne Olma Yolunda

Canım ben yaptırmıştır epilasyon hepsi bitmemişti ama bayaa azalmıştı simdi hepsi geri geldi hatta göbeğimde yoktu orda bile var artik. Kıllardan kurtulamadim yani

Benim de gobekte cikti ama yeni cikti buyudugu icin sanirim

Hamile olmam zor canim ya.araya ramazan girdigi icin bisiy olmadi.pcoluyum bende ilk kez adetim gecikince ona yordum.adet belirtisi var ama faaliyet yok:/
Doktor bana bu hafta yumurtlaman olur dedi bir kere iliski olmadi sonraki hafta o da iki uc kere oldu ondada tuttu her an hersey olabilir :)

Allah Allah denisik hatun. İlgi ondan bebege kayacak diye mi bu tripler acaba?

Ah canım aynı kaderı paylasıyoruz ben de kvler ıle bırlıkteyım bı haftadır tatıl yapıyoruz hep bırlıkte ama bızımkıler ıyıdır laf soz yok kız ıcın pek sevındıler ıstedıklerı oymus kv nın kız kardes yok kızı da yok ıkı erkek olunca kız pek bı sevındırdı bunları :) canım kontrol cuma ıdı ama salı ya ertelettık esım ıkı ıc gun daha kalmak ısteyınce.. Inan ruyama gırıyo gıtmısız dr erkek dıyomus :) hayırlısı ama bı sok yasarız heralde kız dıye dıye alıstık ıyıce :)ası yı senden duydum valla dr ypnlendırır heralde acıyan bıse mı nerden yapılıyo hıc sevmıyorum su ıgne ıslerını

Mustelayi duydum canım sadece internetten mi satışı oluyor onun yoksa dışarda da bulabiliyor muyuz. Sen sampuani v.s. mustela mi alacaksin
Eczanelerde de var satisi canim bebek magazalarinda da var sanirim ben ya sebamed ya da mustela alcam 5.6 ay kullandiktan sonra o kadr pahali urun kullanirmiyim bilmiyorm :)

sohbetinizin masallahi var hatunlar
yarenim99 bacim ne yaptin da uc kilo aldin bize de soyle :) bebeem gogus acisi bende simdiden var gecen hafta yandim acidan bepanten surdum bikere gecti ama bana cektirecek gibi geliyo benim koca memeler :)

Ah ne güzel muhabbetler edilmiş..
ozlendiniz hatunlar..:)

Herkescik iyi görünüyor sanki , var mi mühim bi gelişme?

bizde kizimizi büyütuyoruz..günler nasil geçiyor anlamıyorum bile , o yuzden buraya girmeye fırsatım kalmıyor :)

Kac beden ki? Benim 85di hala oyle ama yok anacim yaniyor kasiniyor gecen bi aptallik yaptim serinlesin diye kolonya surdum hemde hatir hatir kasidiktan sonra

Canım bişey yapmadım. Ama hamur işiymiş tatlıymış kızartmsymış hiç yemedim. Canım istemedi. Hele vitamin haplarını hiç içmedim.zaten ihtiyacımız da yok çok şükür.daha yeni yeni kilo almaya başladım onunda sebebi balık yağı kapsülü kullanmak. Çünkü hem kızıma hem bana kilo aldırıyormuş

Marincap mi ne ondan mi iciyorsun? Ne kadarda bir peki?

Bugun hemsirwye sordm olmuyomus canim cunku kaslar varmis kalcada gobektn idare ediyoruz :)
benmde hassas bi cildm var ama kann aldirmada falan sorun yasamadm simdiye kadr bu ignelerde normalmis bebis icin katlanicz :) senin sglk durumn nasil?
Pek iyi değilim cnm.Heryerim sızlıyo.özellikle sırtım sağ göğsüme arada bıçak saplanıyo.Dün aile doktoruna gittim idrarda yanma ve sıkışma
Benim alt değil üst yanıyor. Bir ara kaşımaktan yara yaptım iyileşti. Şimdi yine başladı
Canım giydigin terlik yada ayakkabının içi simli gibi boya ise oda yapar benim onlara allerjim var mesela

Delimi
Delimi ne karı gel kıçıma yapış deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…