Hamile olmam zor canim ya.araya ramazan girdigi icin bisiy olmadi.pcoluyum bende ilk kez adetim gecikince ona yordum.adet belirtisi var ama faaliyet yok:/Amin tatlım darısı basina :) e test yapmadin mi hic?
O kadari bile yetti demek iyiymis. Git bakalim bi dahiliye ne diyecekBebişten önce 4seans epilasyon yaptırdım. Zaten 5 ayda bir gidiyordum. Baya bir azalma oldu. Şimdi dahiliyeden randevu aldım yarına
Canım ben yaptırmıştır epilasyon hepsi bitmemişti ama bayaa azalmıştı simdi hepsi geri geldi hatta göbeğimde yoktu orda bile var artik. Kıllardan kurtulamadim yani
Ne heyecan vardir sende :) bende sezeryan olursa ya esimin dogum gununde ya evlilik yildonumunde istiyorum bakalim :)Dun netlesti sezeryan olacagim canim 10 gun once gelmis olacak
Kuzum 4.gebeligim benim de ve ilk torun gunah degil mi ya. Hala kizina erkegine mi bakilir?Bizimkiler hafiften gorgusuz canim insan olduktan sonra soylemeye cekinir ben cok ayipliyorum ki bunu 3 kizi olan gorumcem diyo yaaa
Doktor bana bu hafta yumurtlaman olur dedi bir kere iliski olmadi sonraki hafta o da iki uc kere oldu ondada tuttu her an hersey olabilir :)Hamile olmam zor canim ya.araya ramazan girdigi icin bisiy olmadi.pcoluyum bende ilk kez adetim gecikince ona yordum.adet belirtisi var ama faaliyet yok:/
Allah Allah denisik hatun. İlgi ondan bebege kayacak diye mi bu tripler acaba?İnşallah çıkmazlar canım. Bende artik doğumdan sonra yeniden giderim herhalde. Çok sari tuyum vardı benim o yüzden zor oluyordu zaten demek köklerini kurutamamisiz
bebeem kaynanacigim ben arsizlastikca fena olmaya başladı galiba. Az önce tansiyonun çıktı galiba dedi limonlu su yaptım, esimede eve tansiyon aleti alalım dedim. Kayinvalidem diyoki, ne konusuyosunuz bi yere gitceniz. Anne tansiyon aleti alalım diyorum dedim, yok yok onu demiyodun diyo aksam cikcaz teyzemlrrle buluscaz anne he dedim, bende gelcem diyo ay biz gelin kaynana bi tuhaf olmaya başladık valla
Ah canım aynı kaderı paylasıyoruz ben de kvler ıle bırlıkteyım bı haftadır tatıl yapıyoruz hep bırlıkte ama bızımkıler ıyıdır laf soz yok kız ıcın pek sevındıler ıstedıklerı oymus kv nın kız kardes yok kızı da yok ıkı erkek olunca kız pek bı sevındırdı bunları :) canım kontrol cuma ıdı ama salı ya ertelettık esım ıkı ıc gun daha kalmak ısteyınce.. Inan ruyama gırıyo gıtmısız dr erkek dıyomus :) hayırlısı ama bı sok yasarız heralde kız dıye dıye alıstık ıyıce :)ası yı senden duydum valla dr ypnlendırır heralde acıyan bıse mı nerden yapılıyo hıc sevmıyorum su ıgne ıslerınıayyyy canim kizimda olmasa bu tatil nasil bitecekti bilmiyorum esimin ailesinin yanindayiz beynen ve fiziken yordular beni 2 haftada pertim cikti dun tetanoz asimi yaptirdim kolum agiriyo ya sen yaptirdin mi ? Bende denize gitmek istiyorumda esim abilerine yardimi bi kesse belki bizde yuzucez kizimla...... Senin nasil gidiyo sizinde kesin prenses mi :) kv ogrenince ikinci erkek olur artik dedi resmen gorumceelerde oyle sinirden patladim kizima sevinmediler resmen
Eczanelerde de var satisi canim bebek magazalarinda da var sanirim ben ya sebamed ya da mustela alcam 5.6 ay kullandiktan sonra o kadr pahali urun kullanirmiyim bilmiyorm :)Mustelayi duydum canım sadece internetten mi satışı oluyor onun yoksa dışarda da bulabiliyor muyuz. Sen sampuani v.s. mustela mi alacaksin
Kac beden ki? Benim 85di hala oyle ama yok anacim yaniyor kasiniyor
Canım bişey yapmadım. Ama hamur işiymiş tatlıymış kızartmsymış hiç yemedim. Canım istemedi. Hele vitamin haplarını hiç içmedim.zaten ihtiyacımız da yok çok şükür.daha yeni yeni kilo almaya başladım onunda sebebi balık yağı kapsülü kullanmak. Çünkü hem kızıma hem bana kilo aldırıyormuş
Marincap mi ne ondan mi iciyorsun? Ne kadarda bir peki?Canım bişey yapmadım. Ama hamur işiymiş tatlıymış kızartmsymış hiç yemedim. Canım istemedi. Hele vitamin haplarını hiç içmedim.zaten ihtiyacımız da yok çok şükür.daha yeni yeni kilo almaya başladım onunda sebebi balık yağı kapsülü kullanmak. Çünkü hem kızıma hem bana kilo aldırıyormuş
Pek iyi değilim cnm.Heryerim sızlıyo.özellikle sırtım sağ göğsüme arada bıçak saplanıyo.Dün aile doktoruna gittim idrarda yanma ve sıkışmaBugun hemsirwye sordm olmuyomus canim cunku kaslar varmis kalcada gobektn idare ediyoruz :)
benmde hassas bi cildm var ama kann aldirmada falan sorun yasamadm simdiye kadr bu ignelerde normalmis bebis icin katlanicz :) senin sglk durumn nasil?
Canım giydigin terlik yada ayakkabının içi simli gibi boya ise oda yapar benim onlara allerjim var meselaBenim alt değil üst yanıyor. Bir ara kaşımaktan yara yaptım iyileşti. Şimdi yine başladı
Kitap okudum gozlerimi yordum uykulu girerim yataga da sonra dön dur yatakta :-/ nere gidiyo bilmemUykusuz her gece :)
Delimi ne karı gel kıçıma yapış deseydinİnşallah çıkmazlar canım. Bende artik doğumdan sonra yeniden giderim herhalde. Çok sari tuyum vardı benim o yüzden zor oluyordu zaten demek köklerini kurutamamisiz
bebeem kaynanacigim ben arsizlastikca fena olmaya başladı galiba. Az önce tansiyonun çıktı galiba dedi limonlu su yaptım, esimede eve tansiyon aleti alalım dedim. Kayinvalidem diyoki, ne konusuyosunuz bi yere gitceniz. Anne tansiyon aleti alalım diyorum dedim, yok yok onu demiyodun diyo aksam cikcaz teyzemlrrle buluscaz anne he dedim, bende gelcem diyo ay biz gelin kaynana bi tuhaf olmaya başladık valla
Aynen döndüm durdum en iyisi kalkmak deyip tv karşısına geçtim :) gündüz çok uyursam tabi uykum gelmez.Kitap okudum gozlerimi yordum uykulu girerim yataga da sonra dön dur yatakta :-/ nere gidiyo bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?