Beraber Anne Olma Yolunda

Bir gece kuşuda bennnn.Nasılsınız kızlar tontiş göbüşlü anneler.

bebeem kaşınan yere kolonya sürülür mu ne alemsin sen
hyb77 yılın yorumunu yaptın valla geçmiş olsun bu arada idrarda yanma sksma diyince enfeksiyon geliyor akla

bebeem kaşınan yere kolonya sürülür mu ne alemsin sen
hyb77 yılın yorumunu yaptın valla geçmiş olsun bu arada idrarda yanma sksma diyince enfeksiyon geliyor akla
Ama öyle haketti.yok ne konuşuyosunuz yok inanmamalar sonraki en yüzsüzlüğü bende kıçınıza yapışıcam modu.ööööffff s.gitt dedirtesi geliyo resmen.Gelelim benim duruma.Cuma günü ameliyat oldum ve cumartesi bana hiç ilaç verilmedi ve pazar öğlen taburcu oldum yine ilaç vermediler.Neymiş aile doktorum yazarmış.mecbur pazartesiyi bekledik.ve ben bu ara çok ihmalkar davrandım.Almanyaya ayak basışımın yıl dönümü diye eşim yemege gidelim dedi.2 günlük ameliyatlı ben giydim şifon elbiseyi alttan yellene yellene gittim dönüştede yagmura yakalandık metrodan eve yürürken.Eve geldim bu defada boydan gecelik tabii herşey fora.pazartesi doktora giderken yine bir başka şifon elbise ve kolsuz.Doktordan çık çarşıda kocayla kıyafet bak ve kanlı idrar veren ben.Yani ne ettiysem kendime ettim salaklığıma doymayım.Test sonucum çıktı intihap.

Doktor bana bu hafta yumurtlaman olur dedi bir kere iliski olmadi sonraki hafta o da iki uc kere oldu ondada tuttu her an hersey olabilir :)
Inş canim ya bi hastalanabilsem bebek icin calismalara baslicam da;bana inat yapiyor sanki yumurtaliklar.5 gun gecti artik

Inş canim ya saolasin.hepimize nasip etsin allahim.kocam bebek istemiyorm diyip duruyordu.2 gun once hastalan da calismalara baslayalim dedi.ne diyecegimi bilemedim.heyecandan adette olamadim herhalde
Baştan öyle bir trip yapıyolar sonra kıçları poplarının üstüne oturuyolar.Benimkide izne gidelim Antepte doktora git orası çocuk konusunda iyi diyo.Tanıdıklarından duymuş galiba.Ama bende burdaki randevumuzu yenileyip gitme taraftarıyım.çünkü burası eşli kontrollere başlıyo.Türkiyede olursa gurur yapar kendi gitmez falan çekemem hiç.İzinden dönüncede burdakine gidersin dedi.Bu iş birseferlik bir iş degil sürekli tedaviyi takip gerekiyo dedim arada gidersin Türkiyeye diyo okadar uçak parası veripte paralı tedavi olmaktansa burda sigortalı tedavi olurum dedim.Benim Amh hormonum düşük çıktı ya o hep ben tedavi olcam zamnediyo bakalım kendinde neler çıkcak haberi yok.

Ay erkeklerin bu bilmislik huyu da insani deli ediyor.sanki herseyi onlar biliyor.dedigin gibi surekli tedavi gerekiyor.esli tedavinin onemi de buyuk.turkiyede sadece kadina yoneliyorlar genellikle.hasta olan kisi israr etmedikce bi halt etmiyorlr.nerde yasiyorsun bilmiyorum canim ama dis ulkede olanaklar daha fazla. esini ikna edersin ins.amh testin kac cikmisti canim?

Yok canım.ayakkabım herzamanki ayakkabım.

Canlarımmmm gunaydin.dun yazamadim cunku sonucumu gece 1 de netten ogrendim. Malum nazi kampi gibi bir işim oldugu icin anca kanimi is cikisi 8de verebildim.canlarimmmm degerim 221.5 cikti.en son iki gun once 83 du.bugun insallah dr uma gidecegim.rabbim oyle buyuk ki dusecek diye beklerken degerim yukseliyor cok sukur.sizlerin dualariyla da Allah razi olsun canlarım.dr sonrasi aksam yazarim size.gun icinde iste oldugumdan yazamiyorim aksinede bu aralar acayip yogun isim umarim stresten bisey olmaz.opuyorum hepinizi

Canım çok mutlu oldum :) sana sımsıkı tutunuyor annesi rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de nasip etsin

İyiyim canim evet ya nasilda zaman gecti hamile kalirmiyiz acaba derken bebislerimiz kucagimizda bi bakmisiz amin insallah kolay atlatirim dogumu senin prensesin nasil sen nasilsin canim gorusemiyoruz nasil alistinmi annelige
bende iyiyim çok şükür kızımın da gazı dışında bir sıkıntısı yok elhamdülillah, doğum da düğün gibi uzun zaman hazırlık yapıyorsun hmen geçiveriyor hiç korkma:) normal mi olacak sezaryen mi?

Ne mutlu bizlere cok sukurrr yakinda 40i cikacak bende cok yazmasamda takipteyimm :) nasil gidiyor alistiniz mi birbirinize ise devam edecek misin?
Allah tüm bebek bekleyenlere sağlıkla kucaklaşmayı nasip etsin evlatlarıyla alıştık çok şükür ama ilk zamanlar zor geçiyor tabiki biraz bir de kızım çok gazlı onun çektiği sıkıntı da beni çok üzüyordu ama yavaş yavaş onlar da düzene giriyor

Esmacım nasılsın kızlarla zaman nasıl geçiyor anlaşılmıyor dimi emdi uyudu uyandı derken bir bakmışsın gece olmuş bu arada kızının fotosunu gördüm maşaallah büyüyor Allah'ın izniyle hemde annesi gibi güzel olacak

rabbimin büyüklüğune kudretine sual olmaz ....mucize işte bu yaa :) bolll bolll dua et yuce rabbime.canim cok sevindim doktordan guzel haberlerle gel insallahhh degerin cok guzel artmis

İyi olmaniza sevindim canim prensesini mis kokusu icine cek benim yerime yerim onu ben haftaya bugun sezerysn olacak canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…