Beraber Anne Olma Yolunda

kendine dikkat et ayakalrinda hep corap olsun dikkat etmemissin kendine yazdiklarini okudum iyileste bi an once bebes icinde calismlara basla yine :)

Aynen döndüm durdum en iyisi kalkmak deyip tv karşısına geçtim :) gündüz çok uyursam tabi uykum gelmez.
Gündüz en fazla bir saat uyuyorum dün onu da yapmadim uyuyayim diye ama nerdee bi de karpuz yedim kırk kere tuvalete taşındım gece :-/

Allah korusun birşey olmaz tatlım :) maşallah değerine ilkini yanlış mi ölçtüler nedir? Ama çok sevindim bak :))

Selamlar son 1 hafta benimde kızlar sonra doğum iznine çıkıyorum allah nasip ederse artık son haftalarımı evde geçireceğim çok mutluyum.
oooooo kimler varmış burdaaa :) nasılsın canım.neden okadar erken ayrılıyorsun ki izne ?

41 kere maşallah canım çok çok sevindim gerçekten umarım küçük mucizen bir daha seni hiç üzmez

Almanyadayım 1 yılı pazar günü doldurdum.Amh normal deger: >1.70 Benim sonucum.0.95 Ben 37 yaşındayım.

Çook güzel bir haber canım şükürlerolsun.aklıma bişey geldi sen ilk testle ikinci testi aynı hastanedemi yaptırmıştın.belki ilk sonuçta bir yanlışlık oldu boşuboşuna üzüldük mü acaba

kendine dikkat et ayakalrinda hep corap olsun dikkat etmemissin kendine yazdiklarini okudum iyileste bi an once bebes icinde calismlara basla yine :)
Evet canım hemde hiç dikkat etmedim ameliyattan 2 gün sonra dışarda kolsuz şifon elbiseler evde boydan penye gecelik herşey fora olunca sağlam üşüttüm kendimi.aklım başıma geldi ama geç oldu.Senin neyine böyle giyinmek sen hasta kadınsın diye söylendim kendime giydim taytları çorağları uzun kollu kalın buluzları sıcak su torbalarını dayadım böğürlerime ilaçlarımıda pazartesi aldım düzenli kullanıyorum.Ev işleri alışveriş eşime kaldı bir çeşit yemek ancak yaptım 2 gündür.Evi adam süpürdü.dün ve bugün biraz iyiyim şükür.Aksilik dayım geldi Türkiyeden oğlunu gelinini yeni doğan tırununu hayırlamaya.Gitmeden sizide ziyaret edelim diyolar.İyi degilim biraztoparlanayım öyle gelin dedim mecburen.

Kızının gazı annesinin yediklerinden geçiyo şekerim.Nohut kurufasulye taze fasulye taze kabak ve dövme yeme.Nefsini öldürcek kadar tadına bak sadece.Bide çok sıcak ve çok soğuk yeme içme.normal sıcaklıkta yemek ye.Dışarı çıkardığın zaman agzını rüzgardan koru bebegin mümkünse rüzgara ters çevir yüzünü.çocuk doğurmadım ama yeğeimin birini 4 aylıktan 7 yaşına kadar bıraktım.Abimin ablamın çocuklarıylada uğraştığım için bide 11 çocuk ve bir torun büyüten annemden tecrübeliyim.

32'yi doldurup ayrılıyorum canım izmir çok sıcak otobüsle gel git işe çok zorlanıyorum.
selam canım iyi ediyosun bu sıcaklar bana bile ağır geliyor sizler nasıl bunalıyosunuzdur kim bilir.. hazırlıkların bitti mi paylaşmadın hiç , bitmesiyse de şimdi tam zamanı evinde kızınla meşgul olursun bol bol

çok memnunuz canım evimin hemen önünde belediyenin yaptırdığı bi park var koşu yolu oyun alanı.. arka bahçemizde 2 çocuk parkı apartmana ait, güvenlikli zaten sitemiz daha ne olsun tam çocuklu çalışan ailelelr için ideal Batıkent bekleriz seni de düşünün bence de etlik felaket benim okul o tarafta iyi bilitrim oraları yıllarca yenimahallede oturan bi ankaralı olarak kaçtık kurtulduk diyebilirlim

iyi madem şanslısın canın çekmemeiş bende de yok kilo henüz muhafa edersem bu şekilde ne ala

Canım bitti çok şükürde odasının bir kaç ufak eksiği kaldı onlarda tamamlansın fotoğraf çekeceğim sizler için aklımdasınız. İzne ayrılınca kıyafetleri yıkanıp ütülenecek şimdilik ortalıktan kalksın diye dolabının içine yerleştirdik ama daha sallanan sandalyemiz yapılıyor vs var biraz daha ufak işler avizemiz takılmadı hepsi bitsin koyacağım. Sıcaklarda çok fena derece gösteriyor 41-42 benim hissettiğim 50 resmen riske atmak istemiyorum artık bebeğimi oda dinlensin evde bende dinleneyim.

darısı bizim başımıza epey halletmişsin ne güzel çok güzel yapmışsındır eminim zevkli hoş bayansın vesselam

darısı bizim başımıza epey halletmişsin ne güzel çok güzel yapmışsındır eminim zevkli hoş bayansın vesselam

Bitti canım çok şükür darısı başınıza benim gibi seçiciyseniz biraz zor oluyor ama bitiyor daha zamanınız var bu arada iltifatın için çok teşekkürler. Umarım paylaşınca beğenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…