kendine dikkat et ayakalrinda hep corap olsun dikkat etmemissin kendine yazdiklarini okudum iyileste bi an once bebes icinde calismlara basla yine :)Pek iyi değilim cnm.Heryerim sızlıyo.özellikle sırtım sağ göğsüme arada bıçak saplanıyo.Dün aile doktoruna gittim idrarda yanma ve sıkışma
Canım giydigin terlik yada ayakkabının içi simli gibi boya ise oda yapar benim onlara allerjim var mesela
Gündüz en fazla bir saat uyuyorum dün onu da yapmadim uyuyayim diye ama nerdee bi de karpuz yedim kırk kere tuvalete taşındım gece :-/Aynen döndüm durdum en iyisi kalkmak deyip tv karşısına geçtim :) gündüz çok uyursam tabi uykum gelmez.
Allah korusun birşey olmaz tatlım :) maşallah değerine ilkini yanlış mi ölçtüler nedir? Ama çok sevindim bak :))Canlarımmmm gunaydin.dun yazamadim cunku sonucumu gece 1 de netten ogrendim. Malum nazi kampi gibi bir işim oldugu icin anca kanimi is cikisi 8de verebildim.canlarimmmm degerim 221.5 cikti.en son iki gun once 83 du.bugun insallah dr uma gidecegim.rabbim oyle buyuk ki dusecek diye beklerken degerim yukseliyor cok sukur.sizlerin dualariyla da Allah razi olsun canlarım.dr sonrasi aksam yazarim size.gun icinde iste oldugumdan yazamiyorim aksinede bu aralar acayip yogun isim umarim stresten bisey olmaz.opuyorum hepinizi
Bende marincap var doktor hergün ic dedi ama iki üç gün arayla içiyorum benOcean diye bir balık yağı.doktorum verdi
oooooo kimler varmış burdaaa :) nasılsın canım.neden okadar erken ayrılıyorsun ki izne ?Selamlar son 1 hafta benimde kızlar sonra doğum iznine çıkıyorum allah nasip ederse artık son haftalarımı evde geçireceğim çok mutluyum.
Canlarımmmm gunaydin.dun yazamadim cunku sonucumu gece 1 de netten ogrendim. Malum nazi kampi gibi bir işim oldugu icin anca kanimi is cikisi 8de verebildim.canlarimmmm degerim 221.5 cikti.en son iki gun once 83 du.bugun insallah dr uma gidecegim.rabbim oyle buyuk ki dusecek diye beklerken degerim yukseliyor cok sukur.sizlerin dualariyla da Allah razi olsun canlarım.dr sonrasi aksam yazarim size.gun icinde iste oldugumdan yazamiyorim aksinede bu aralar acayip yogun isim umarim stresten bisey olmaz.opuyorum hepinizi
Almanyadayım 1 yılı pazar günü doldurdum.Amh normal deger: >1.70 Benim sonucum.0.95 Ben 37 yaşındayım.Ay erkeklerin bu bilmislik huyu da insani deli ediyor.sanki herseyi onlar biliyor.dedigin gibi surekli tedavi gerekiyor.esli tedavinin onemi de buyuk.turkiyede sadece kadina yoneliyorlar genellikle.hasta olan kisi israr etmedikce bi halt etmiyorlr.nerde yasiyorsun bilmiyorum canim ama dis ulkede olanaklar daha fazla. esini ikna edersin ins.amh testin kac cikmisti canim?
Çook güzel bir haber canım şükürlerolsun.aklıma bişey geldi sen ilk testle ikinci testi aynı hastanedemi yaptırmıştın.belki ilk sonuçta bir yanlışlık oldu boşuboşuna üzüldük mü acabaCanlarımmmm gunaydin.dun yazamadim cunku sonucumu gece 1 de netten ogrendim. Malum nazi kampi gibi bir işim oldugu icin anca kanimi is cikisi 8de verebildim.canlarimmmm degerim 221.5 cikti.en son iki gun once 83 du.bugun insallah dr uma gidecegim.rabbim oyle buyuk ki dusecek diye beklerken degerim yukseliyor cok sukur.sizlerin dualariyla da Allah razi olsun canlarım.dr sonrasi aksam yazarim size.gun icinde iste oldugumdan yazamiyorim aksinede bu aralar acayip yogun isim umarim stresten bisey olmaz.opuyorum hepinizi
Evet canım hemde hiç dikkat etmedim ameliyattan 2 gün sonra dışarda kolsuz şifon elbiseler evde boydan penye gecelik herşey fora olunca sağlam üşüttüm kendimi.aklım başıma geldi ama geç oldu.Senin neyine böyle giyinmek sen hasta kadınsın diye söylendim kendime giydim taytları çorağları uzun kollu kalın buluzları sıcak su torbalarını dayadım böğürlerime ilaçlarımıda pazartesi aldım düzenli kullanıyorum.Ev işleri alışveriş eşime kaldı bir çeşit yemek ancak yaptım 2 gündür.Evi adam süpürdü.dün ve bugün biraz iyiyim şükür.Aksilik dayım geldi Türkiyeden oğlunu gelinini yeni doğan tırununu hayırlamaya.Gitmeden sizide ziyaret edelim diyolar.İyi degilim biraztoparlanayım öyle gelin dedim mecburen.kendine dikkat et ayakalrinda hep corap olsun dikkat etmemissin kendine yazdiklarini okudum iyileste bi an once bebes icinde calismlara basla yine :)
32'yi doldurup ayrılıyorum canım izmir çok sıcak otobüsle gel git işe çok zorlanıyorum.oooooo kimler varmış burdaaa :) nasılsın canım.neden okadar erken ayrılıyorsun ki izne ?
Kızının gazı annesinin yediklerinden geçiyo şekerim.Nohut kurufasulye taze fasulye taze kabak ve dövme yeme.Nefsini öldürcek kadar tadına bak sadece.Bide çok sıcak ve çok soğuk yeme içme.normal sıcaklıkta yemek ye.Dışarı çıkardığın zaman agzını rüzgardan koru bebegin mümkünse rüzgara ters çevir yüzünü.çocuk doğurmadım ama yeğeimin birini 4 aylıktan 7 yaşına kadar bıraktım.Abimin ablamın çocuklarıylada uğraştığım için bide 11 çocuk ve bir torun büyüten annemden tecrübeliyim.bende iyiyim çok şükür kızımın da gazı dışında bir sıkıntısı yok elhamdülillah, doğum da düğün gibi uzun zaman hazırlık yapıyorsun hmen geçiveriyor hiç korkma:) normal mi olacak sezaryen mi?
selam canım iyi ediyosun bu sıcaklar bana bile ağır geliyor sizler nasıl bunalıyosunuzdur kim bilir.. hazırlıkların bitti mi paylaşmadın hiç , bitmesiyse de şimdi tam zamanı evinde kızınla meşgul olursun bol bol32'yi doldurup ayrılıyorum canım izmir çok sıcak otobüsle gel git işe çok zorlanıyorum.
çok memnunuz canım evimin hemen önünde belediyenin yaptırdığı bi park var koşu yolu oyun alanı.. arka bahçemizde 2 çocuk parkı apartmana ait, güvenlikli zaten sitemiz daha ne olsun tam çocuklu çalışan ailelelr için ideal Batıkent bekleriz seni de düşünün bence de etlik felaket benim okul o tarafta iyi bilitrim oraları yıllarca yenimahallede oturan bi ankaralı olarak kaçtık kurtulduk diyebilirlim9.ayimda olsaydımbebeem yüzünden bugün dogururdum herhalde ne çok guldurdun beni yaa biz bi topic daha acariz dogurunca dogum sonrasi icin demedi demeyin bak :)
@betiboop memnun musun canım batikentten, bizim bayaa bayaa aklımıza yatıyor oralar çocuk için oyun alanı daha çok orda.
Bu arada hareketlerini hissetmeye basladiniz mi brbisleriniz, bizimkinin yerini bulabiliyorum sertlikten ama hareket hissetmiyorum halaa
iyi madem şanslısın canın çekmemeiş bende de yok kilo henüz muhafa edersem bu şekilde ne alaCanım bişey yapmadım. Ama hamur işiymiş tatlıymış kızartmsymış hiç yemedim. Canım istemedi. Hele vitamin haplarını hiç içmedim.zaten ihtiyacımız da yok çok şükür.daha yeni yeni kilo almaya başladım onunda sebebi balık yağı kapsülü kullanmak. Çünkü hem kızıma hem bana kilo aldırıyormuş
selam canım iyi ediyosun bu sıcaklar bana bile ağır geliyor sizler nasıl bunalıyosunuzdur kim bilir.. hazırlıkların bitti mi paylaşmadın hiç , bitmesiyse de şimdi tam zamanı evinde kızınla meşgul olursun bol bol
darısı bizim başımıza epey halletmişsin ne güzel çok güzel yapmışsındır eminim zevkli hoş bayansın vesselamCanım bitti çok şükürde odasının bir kaç ufak eksiği kaldı onlarda tamamlansın fotoğraf çekeceğim sizler için aklımdasınız. İzne ayrılınca kıyafetleri yıkanıp ütülenecek şimdilik ortalıktan kalksın diye dolabının içine yerleştirdik ama daha sallanan sandalyemiz yapılıyor vs var biraz daha ufak işler avizemiz takılmadı hepsi bitsin koyacağım. Sıcaklarda çok fena derece gösteriyor 41-42 benim hissettiğim 50 resmen riske atmak istemiyorum artık bebeğimi oda dinlensin evde bende dinleneyim.
darısı bizim başımıza epey halletmişsin ne güzel çok güzel yapmışsındır eminim zevkli hoş bayansın vesselam
darısı bizim başımıza epey halletmişsin ne güzel çok güzel yapmışsındır eminim zevkli hoş bayansın vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?