Wuslt ım çoook teşekkürler doğumunda kesinleşmiş hayırlı olsun bitanem sağlıkla al evladını kucağına inşallah
Luluş teyzemize öpücükler yolluyoruz
teşekkür ederim canım benim
Canım benim çok geçmiş olsun oh atlattın çok şükür güzelce dinlen iyileş bir an önce sonra kaldığı yerden çalışmalara devam
maysuuuuum bizde aldık aynı modelden
dün eşim kalk gezelim dedi idil baby e girdik bi baktık calipso var fiyatı da 410 du alalım dedi iyi dedim bende kırmızı gri renk aldık sizinki ne renk bide sünger yatak hariç fiyatı bu... sizin sünger yatakta mı dahildi fiyata
sağol bacııııım kurdum hemen o kadar cici bişey ki
ekliyorum bitanem inşallah bu son olur miniğin gelir...bu arada en erken ben kutlıyım doğum günün kutlu olsun canım benim Rabbim gönlünün muradını versin inşallah
Sende iyi ki varsın benim canım arkadaşım
şu fındığı hallet sonra Allahın izniyle başlarsınız tedaviye fıstığım... hem belki tüpe gerek kalmaz yine de gerek kalırsa bence onu da söylemeyin sürekli soru soran insanlarla uğraşmak yorucu olabilir... hamile kalınca kalbi duyana kadar bir sır gibi sakla minik bebeğini bacım
Bi tek biz bilelim küçük sıpamızın varlığını...Ya düşüncesi bile ne güzel ve gerçekleşmesine çok az kaldı İNŞALLAH
Sana bu 2-3 aylık süreçte şunları yapmak düşüyo sağlıklı beslenmek stres yapmamak hep gülmek ve dua etmek... sen yap bunları gör bak miniğin koşa koşa gelecek hepimizin duasıyla tabi... AMİİİİİİN
Ekliyorum hemen liste topiğin ortak ürünü hatun herhalde yazıcam hatun sen düşünme bunları
Çok manidar bi bat tarihin var ayrıca