Beraber Anne Olma Yolunda

Canim cok guzelmis gule gule kullansin minigin iyi yapmissin canim yavas yavas alinca daha iyi oluyor son haftalara kalinca zor oluyor birden hepsini almak
Wuslt ım çoook teşekkürler doğumunda kesinleşmiş hayırlı olsun bitanem sağlıkla al evladını kucağına inşallah
Mogami Yavrucuk misil mışıl uyusuuun, gukucuklerle oynasın anakucaginda :) çok güzelmiş canım.
Luluş teyzemize öpücükler yolluyoruz teşekkür ederim canım benim
Kızlar nerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor.Ben Cuma günü yani bayramın ilk günü ameliyat oldum bugünde taburcu oldum anca kendime gelebildim herjesin geçmiş bayramı mübarek olsun.
Canım benim çok geçmiş olsun oh atlattın çok şükür güzelce dinlen iyileş bir an önce sonra kaldığı yerden çalışmalara devam
kuzummmm ben sana dönemedim kususra bakma canımmm.biz park yatağı 350 ye aldık internet fiyatı 560.oyüzden mağaza gezmekte fayda var.modeli kraft calipso 70*120 en iyi bu boyutlar canım
maysuuuuum bizde aldık aynı modelden dün eşim kalk gezelim dedi idil baby e girdik bi baktık calipso var fiyatı da 410 du alalım dedi iyi dedim bende kırmızı gri renk aldık sizinki ne renk bide sünger yatak hariç fiyatı bu... sizin sünger yatakta mı dahildi fiyata
buarada ana kucağına bayıldımmmmmm allahım kullanmayı nasip etsin :)
sağol bacııııım kurdum hemen o kadar cici bişey ki
Tatlım ben erken adet oldum günlerim şaştı yine. Sonraki bat 4 ağustos yani doğum günüm 12.Denemem
ekliyorum bitanem inşallah bu son olur miniğin gelir...bu arada en erken ben kutlıyım doğum günün kutlu olsun canım benim Rabbim gönlünün muradını versin inşallah
Sende iyi ki varsın benim canım arkadaşım şu fındığı hallet sonra Allahın izniyle başlarsınız tedaviye fıstığım... hem belki tüpe gerek kalmaz yine de gerek kalırsa bence onu da söylemeyin sürekli soru soran insanlarla uğraşmak yorucu olabilir... hamile kalınca kalbi duyana kadar bir sır gibi sakla minik bebeğini bacım Bi tek biz bilelim küçük sıpamızın varlığını...Ya düşüncesi bile ne güzel ve gerçekleşmesine çok az kaldı İNŞALLAH Sana bu 2-3 aylık süreçte şunları yapmak düşüyo sağlıklı beslenmek stres yapmamak hep gülmek ve dua etmek... sen yap bunları gör bak miniğin koşa koşa gelecek hepimizin duasıyla tabi... AMİİİİİİN
Mogami canım madem listede boş kalabalık yapmıycamı düşünüyorsunuz boş yere yorulcan ismimi yazarken ama 16. deneme galiba bat da sanırsam 10 Ağustos Zafer bayramı
Ekliyorum hemen liste topiğin ortak ürünü hatun herhalde yazıcam hatun sen düşünme bunlarıÇok manidar bi bat tarihin var ayrıca

Sagol canım allah razıolsun.

Bitanem çok sevindim miniğinin evine kavuşmasına Rabbim ayırmasın sizi bir daha güzel annemiz Umuyorum şu ağrılarında geçer de bebişinle doya doya ilgilenirsin canımın içi dualarımdasın
Aman da aman Kaygılımın tosunu kocaman olmuş Totosunu öptüğüm Sık dişini canım bak az kaldı bu sıkıntıların bitmesine İnşallah bebişini alınca hepsi unutulup gidecek aldığın kilolarda gidecek çektiğin sıkıntılarda gidecek geriye bi tek sana boncuk boncuk bakan bi melek kalacak
17 kilo almış ben :) tombik yasemin :)
Yiriiiiim o göbüşü Rabbim nazarlardan saklasın Verirsin kiloları annesi cok cok emsin bak gör nasıl incelteck annesini
Kaygılım nasılsın hepinizden çok uzak kaldım bir girip bakayım dedim kocaman olmuş sizin bebişler az kalmış Dünya'ya gelmelerine benim kızım da 37 günlük oldu bugün:)
Taze annemiz hoşgeldin kız büyütmüşsün ya fıstığı 40 ı çıkacak Maaşallah ikinize de...eeee nasıl gidiyo annelik
Esmaaa hatun ve Zülal prenses nasıllar bakalım Özletme kendini fıstık uğra böyle...Bitanem nasıl annesini üzmüyor dimi Arada foto at da görelim
İşte gerçek bi mucize Rabbim çok büyük Nasıl mutlu oldum anlatamam bitanem Allahım sana bağışlamış meleğini dilerim sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün canımın içi

Selamlar son 1 hafta benimde kızlar sonra doğum iznine çıkıyorum allah nasip ederse artık son haftalarımı evde geçireceğim çok mutluyum.
Ooooo kimler gelmiş hemde koca göbüşüyle Bacım iyi yaparsın izne çıkarak uzat ayağını keyif yap artık kızınla bol bol dinlen yazık yavrum o da senle mesai yaptı artık hakkıdır dinlenmek

TEMMUZ BAT

Eminebi ----------------> 14 Temmuz -------> 11.Deneme ------->
RuyaHayal -------------> 15 Temmuz -------> 6. Deneme -------> HAMİŞ
Jasmine53 -------------> 23 Temmuz -------> 20.Deneme ------>
Ayseygt1453 -----------> 24 Temmuz -------> 13. Deneme ------>
Sabis35 ----------------->24 Temmuz -------> 12.Deneme

Gulbike -----------------> 30 Temmuz -------> 14. Deneme

AĞUSTOS BAT

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme

Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Almanyadayım 1 yılı pazar günü doldurdum.Amh normal deger: >1.70 Benim sonucum.0.95 Ben 37 yaşındayım.
Hmm sen dusukte yapmistin bi kac kez sanirim dimi?yanlis mi hatirliyorum? Cok fazla yasin yok aslinda.tup bebek icin mi tedaviye baslayacaksin yoksa asilama mi?ins basarili olur ama inanmak ve yurekten istemek cok onemli.baska bebegin var miydi ?

Sohbetlere gel

Valla kızlar sayenizde bilmediklerimi öğreniyorum mesela unibaby almaktan vazgeçtim sizin sohbetleriniz sonucunda
@betiboop bacım aile sağlığı merkezine kayıt oldun dimi orası seninde bebişinde aşılarını takip edecek ve seninde tetanoz aşısı olman lazım bi süre sonra...2 doz yapılıyormuş bikaç hafta arayla sanırım...bu arada genelde 20. haftadan sonra yapılıyormuş bu aşı...Sen yine de doktoruna danış...ben yarın devlete cinsiyet için gidicem orda sorarım bu hafta olayını...

bebeem bizde aldık park yatak mağazalara bakarken kraft calipso yu 410 a bulduk ve hemen aldık
Biraz erken oldu ama bebiş doğana kadar büyük parçaların borcu bitecek... sizin yatak geldi mi eve

canım bizde kırmızı gri olanı aldık :) biz yataksız 350 ye aldık süngerini alacaz artık ayrı.peşinde 350 ye düştü bizde :) güle güle kullanın inşallahhhh hayırlı olsun :) zaman hemen geçiyor bir bakmışız ki bebişlerimiz uyuyor içinde :)

Hayali bile güzel Yatağı sorduk fiyatı 80 dediler sünger visko ve pamuktan bi yatakmış onu da doğuma yakın alırız dedik...ayrıca teşekkürler teyzesi bizi yatak sürümcemesinden kurtardın

Hayali bile güzel Yatağı sorduk fiyatı 80 dediler sünger visko ve pamuktan bi yatakmış onu da doğuma yakın alırız dedik...ayrıca teşekkürler teyzesi bizi yatak sürümcemesinden kurtardın
ricaa ederizz kuzumm :) inşallah memnuniyetle kullanırız :) bizde süngerini doguma yakin alicaz

Mogamicim uni babynin bakimsetini almıştım ben sadece ıslak Mendili ve köpük sampuani güzel gibi pislik kremi ve bebek yağını kullanmicam setin içinde onlarda vardı. Almak istersen ıslak Mendili ve sampuanini alabilirsin

Aaaa hayırlı olsun kırmızıya bayilmistim ben zaten :) iyi bari biz gibi zam yapmamis insafli birine denk gelmişsiniz :) bize yatağı anneanne yapacakmis yorgan yastigiyla beraber sağolsun zaten anneanneler de olmasa....

aklımda bulunsun bacım normalde bende setini alacaktım bu söylediğinden sonra pişik kremi ile yağını almam

Evet bak ıslak mendilden arkadaşim çok memnun bende ondan aldım

Aaaa hayırlı olsun kırmızıya bayilmistim ben zaten :) iyi bari biz gibi zam yapmamis insafli birine denk gelmişsiniz :) bize yatağı anneanne yapacakmis yorgan yastigiyla beraber sağolsun zaten anneanneler de olmasa....
hakkaten öyle oldu canım denk gelince direkt atladık...bizim yatağıda sanırım amcası üstlenecek biz aldık ama o öder...Anneannesi minik torununun yatağını da alırmış oyy nasıl bekliyorlardır şimdi sıpayı

Hemde ne göbek mogamim pengueni geçti artık yürümem yuvarlanıyorum resmen. Yavrumda benle gece sağa sola dönüyor uyuyamıyoruz. Dönmelerimide görseniz savaş veriyorum yatakta ters dönmüş kaplumbağa gibiyim. İşe gelip gitmek duraklarda otobüs beklemek işkence. Sende büyütmüşsün maşallah cinsiyet belli oldu mu canım?

Hmm sen dusukte yapmistin bi kac kez sanirim dimi?yanlis mi hatirliyorum? Cok fazla yasin yok aslinda.tup bebek icin mi tedaviye baslayacaksin yoksa asilama mi?ins basarili olur ama inanmak ve yurekten istemek cok onemli.baska bebegin var miydi ?
Yok canım düşük ve benzeri şeyler yaşamadım çok şükür ama hamilede kalamıyorum ilk evliligimden ikiz kürtajım var Allah verdiğmi istemedin şimdi çok beklersin diyo herhalde tövbe tvbe.

Selam kızlar..
Bu seferde yumurtam bana erkenden büyüme şakası yaptı 3.5 cm cik olmuş kendisi..
Bu vesileyle bu ayki vazifemizi bir sonraki aya atıyoruz.. Rahat takılıcaz yani bu ay..

Selam kızlar..
Bu seferde yumurtam bana erkenden büyüme şakası yaptı 3.5 cm cik olmuş kendisi..
Bu vesileyle bu ayki vazifemizi bir sonraki aya atıyoruz.. Rahat takılıcaz yani bu ay..
Ya bu konuda Türkiyenin gözünü seveyim adamlar yumurtanın ölçümünü yapıyo anneye söylüyo.Burda benim doktorum öküz resmen bşr halt söylediği yok bende istiyorum kaç yumurtam var kaç milim kaç santim ama yoook.Allahtan beni hastaneye sevkettide orda herşeye bakılcak tedaviyse tedavi alılamaysa aşılama tüpse tüp ama Araya böbrek taşı girdi muayene randevumuz ertelenmek zorunda kaldı kısmet izin dönüşü artıkın.

geç olsun güç olmasın canım.. İnşallah hastanede düzgün bir tedavi yoluna başlarsınız canım..
burada da önce yumurta takibi yapılıyor.. kendi kendine büyüyüp büyümediğine veya çatlayıp çatlamadığına bakılıyor.. Eğer eşinde bir sorun yoksa ilk tedavin başlıyor: klomen veya çatlatma gibi..
sonrasında aşılama sonrasında da tüp bebiş.. hayırlısı tabi, Ama dediğin gibi insan merak ediyor ne olmuş ne olmamış, sorun nedir, yum kaç mm...

Eee napicaksin hastalik bu toparlan oyle agirlarsi misafrlerini misfir gercektn zor oluyo insan her sey dortdortluk olsun istiyo ama hic bisey senin sagligindn daha onemli degil aman kendine dikkat et artik saglik hic biseye benzemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…