Hadi yaaaYok canım düşük ve benzeri şeyler yaşamadım çok şükür ama hamilede kalamıyorum ilk evliligimden ikiz kürtajım var Allah verdiğmi istemedin şimdi çok beklersin diyo herhalde tövbe tvbe.
hakkaten öyle oldu canım denk gelince direkt atladık...bizim yatağıda sanırım amcası üstlenecek biz aldık ama o öder...Anneannesi minik torununun yatağını da alırmış oyy nasıl bekliyorlardır şimdi sıpayı
ahhh canim aynen zamanın nasil.geçtiğini anlayamıyorum :)Esmacım nasılsın kızlarla zaman nasıl geçiyor anlaşılmıyor dimi emdi uyudu uyandı derken bir bakmışsın gece olmuş bu arada kızının fotosunu gördüm maşaallah büyüyor Allah'ın izniyle hemde annesi gibi güzel olacak
İyiyiz kuzum sukur...Bitanem çok sevindim miniğinin evine kavuşmasına Rabbim ayırmasın sizi bir daha güzel annemizUmuyorum şu ağrılarında geçer de bebişinle doya doya ilgilenirsin canımın içi dualarımdasın
Aman da aman Kaygılımın tosunu kocaman olmuşTotosunu öptüğüm Sık dişini canım bak az kaldı bu sıkıntıların bitmesine İnşallah bebişini alınca hepsi unutulup gidecek aldığın kilolarda gidecek çektiğin sıkıntılarda gidecek geriye bi tek sana boncuk boncuk bakan bi melek kalacak
Yiriiiiim o göbüşü Rabbim nazarlardan saklasınVerirsin kiloları annesi cok cok emsin bak gör nasıl incelteck annesini
Taze annemiz hoşgeldin kız büyütmüşsün ya fıstığı 40 ı çıkacakMaaşallah ikinize de...eeee nasıl gidiyo annelik
Esmaaa hatun ve Zülal prenses nasıllar bakalımÖzletme kendini fıstık uğra böyle...Bitanem nasıl annesini üzmüyor dimi Arada foto at da görelim
İşte gerçek bi mucize Rabbim çok büyükNasıl mutlu oldum anlatamam bitanem Allahım sana bağışlamış meleğini dilerim sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün canımın içi
Ooooo kimler gelmiş hemde koca göbüşüyleBacım iyi yaparsın izne çıkarak uzat ayağını keyif yap artık kızınla bol bol dinlen yazık yavrum o da senle mesai yaptı artık hakkıdır dinlenmek
Biz de iyiyiz elhamdulillah evet gazımız var bir kaç gün çok rahat geçiyor sonra yine hortluyor kolik sancılar bende yapıyorum masaj egzersiz falan ama kolik anında onlar da fayda etmiyor kimyon bende içiyorum rezene ile birlikte acaba kaynatmakla ağızda çiğnemek Arasında fark olur mu sen nasıl kullanıyorsunAh ne güzel muhabbetler edilmiş..
ozlendiniz hatunlar..:)
Herkescik iyi görünüyor sanki , var mi mühim bi gelişme?
bizde kizimizi buyu
ahhh canim aynen zamanın nasil.geçtiğini anlayamıyorum :)
Büyüyorlar elhamdülillah...
Senin kızın nasil ?
Kaç günlük oldunuz kuzum.. gazi varmış herhalde.. kimyon içmeni tavsiye ederim..ben çok faydasini görüyorum...her altını açtığımda bacaklariyla bisiklet sürdürüyorum, karnına masaj yaptırıp gazini çıkarıyorum... Öyle öyle rahat ediyor yavrum..
Annelik rüya gibi halen benim için sana emanet edilmiş bir can var bazen emzirirken ona bakıp bakıp ne büyük emanet nasıl altından kalkarım diyorum Allah iyi yetiştirebilmeyi nasip eder inşaallah sen nasılsın cinsiyet belli oldu mu?Bitanem çok sevindim miniğinin evine kavuşmasına Rabbim ayırmasın sizi bir daha güzel annemizUmuyorum şu ağrılarında geçer de bebişinle doya doya ilgilenirsin canımın içi dualarımdasın
Aman da aman Kaygılımın tosunu kocaman olmuşTotosunu öptüğüm Sık dişini canım bak az kaldı bu sıkıntıların bitmesine İnşallah bebişini alınca hepsi unutulup gidecek aldığın kilolarda gidecek çektiğin sıkıntılarda gidecek geriye bi tek sana boncuk boncuk bakan bi melek kalacak
Yiriiiiim o göbüşü Rabbim nazarlardan saklasınVerirsin kiloları annesi cok cok emsin bak gör nasıl incelteck annesini
Taze annemiz hoşgeldin kız büyütmüşsün ya fıstığı 40 ı çıkacakMaaşallah ikinize de...eeee nasıl gidiyo annelik
Esmaaa hatun ve Zülal prenses nasıllar bakalımÖzletme kendini fıstık uğra böyle...Bitanem nasıl annesini üzmüyor dimi Arada foto at da görelim
İşte gerçek bi mucize Rabbim çok büyükNasıl mutlu oldum anlatamam bitanem Allahım sana bağışlamış meleğini dilerim sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün canımın içi
Ooooo kimler gelmiş hemde koca göbüşüyleBacım iyi yaparsın izne çıkarak uzat ayağını keyif yap artık kızınla bol bol dinlen yazık yavrum o da senle mesai yaptı artık hakkıdır dinlenmek
rabbimin büyüklüğune kudretine sual olmaz ....mucize işte bu yaa :) bolll bolll dua et yuce rabbime.canim cok sevindim doktordan guzel haberlerle gel insallahhh degerin cok guzel artmis
Allah korusun birşey olmaz tatlım :) maşallah değerine ilkini yanlış mi ölçtüler nedir? Ama çok sevindim bak :))
41 kere maşallah canım çok çok sevindim gerçekten umarım küçük mucizen bir daha seni hiç üzmez
Kizlar hepinize tek tek tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizden.evet mucize gibi devam ediyor bakalim insallah sonu da guzel olur.yeter ki Rabbim ol desin :) dr uma gittim 221.5 degere iyi yukselis iyi dedi.keseyi gorunce rahatlayacagiz dedi yine.rahim kalinlasmis haftaya sali betaya baktir carsmba da gel keseye bakalim simdi kese icin cok erken dedi.haftaya yillik iznimize cikiyoruz esimle yolculuk da yok dedi ne yapacaksak. En azindan is stresinden uzak bir hafta gecirecegim.bende keseyi gorunce rahatlayacagim gibi.saliya kadar betaya baktirmadan sabredebilirim umarim :)Çook güzel bir haber canım şükürlerolsun.aklıma bişey geldi sen ilk testle ikinci testi aynı hastanedemi yaptırmıştın.belki ilk sonuçta bir yanlışlık oldu boşuboşuna üzüldük mü acaba
Aminnmnn canim benimmmmm.heyecanla gecsin biran once gunler de kesemizi gorelim ☺☺☺Bitanem çok sevindim miniğinin evine kavuşmasına Rabbim ayırmasın sizi bir daha güzel annemizUmuyorum şu ağrılarında geçer de bebişinle doya doya ilgilenirsin canımın içi dualarımdasın
Listedeki halim yılan hikayesine döndü benim bir hamisim bir degilim :) son hali bu kalir insallahhhhhhTEMMUZ BAT
Eminebi ----------------> 14 Temmuz -------> 11.Deneme ------->
RuyaHayal -------------> 15 Temmuz -------> 6. Deneme -------> HAMİŞ
Jasmine53 -------------> 23 Temmuz -------> 20.Deneme ------>
Ayseygt1453 -----------> 24 Temmuz -------> 13. Deneme ------>
Sabis35 ----------------->24 Temmuz -------> 12.Deneme
Gulbike -----------------> 30 Temmuz -------> 14. Deneme
AĞUSTOS BAT
Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme
Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Masallahhhh masallahhhhh minigeKızlar ben de sizi kızımla tanıştırayım artık sizden maşallah istiyoruz ağlamasaydı çok Güzel bir bakılma fotosu olacaktı:)
Gaz Olmasın diye kendime o kadar dikkat ediyorum ki çocuğu işitmeyelim gaz Olmasın derken isilik ettikKızının gazı annesinin yediklerinden geçiyo şekerim.Nohut kurufasulye taze fasulye taze kabak ve dövme yeme.Nefsini öldürcek kadar tadına bak sadece.Bide çok sıcak ve çok soğuk yeme içme.normal sıcaklıkta yemek ye.Dışarı çıkardığın zaman agzını rüzgardan koru bebegin mümkünse rüzgara ters çevir yüzünü.çocuk doğurmadım ama yeğeimin birini 4 aylıktan 7 yaşına kadar bıraktım.Abimin ablamın çocuklarıylada uğraştığım için bide 11 çocuk ve bir torun büyüten annemden tecrübeliyim.
Ben bir çay kaşığı ağzıma alıp suyla yütüyorum canim... Rezenenin kimyonlu olani da içiyorum ayriyetten...birde katabildigim yemeklere serpiyorum öyle yiyorum :) bol kimyonlu her şeyim :))Biz de iyiyiz elhamdulillah evet gazımız var bir kaç gün çok rahat geçiyor sonra yine hortluyor kolik sancılar bende yapıyorum masaj egzersiz falan ama kolik anında onlar da fayda etmiyor kimyon bende içiyorum rezene ile birlikte acaba kaynatmakla ağızda çiğnemek Arasında fark olur mu sen nasıl kullanıyorsun
Oyyy fındık faresine maasllaahh:)Kızlar ben de sizi kızımla tanıştırayım artık sizden maşallah istiyoruz ağlamasaydı çok Güzel bir bakılma fotosu olacaktı:)
Aslında bende bir Tuzluca hazırladım kimyon yemeklere koyayım diye ama unutuyorum, rezene kimyon kaynatıp içiyorum günde 3 defa kadar Geçecek inşaallah bu Gazlı dönemlerde Allah bebeklerimizin de bizim de yardımcımız olsun:)Ben bir çay kaşığı ağzıma alıp suyla yütüyorum canim... Rezenenin kimyonlu olani da içiyorum ayriyetten...birde katabildigim yemeklere serpiyorum öyle yiyorum :) bol kimyonlu her şeyim :))
Bi an hayal ettim halini de beni aldı bi gülme ama ne demişler gülme komşuna gelir başınaHemde ne göbek mogamim pengueni geçti artık yürümem yuvarlanıyorum resmen. Yavrumda benle gece sağa sola dönüyor uyuyamıyoruz. Dönmelerimide görseniz savaş veriyorum yatakta ters dönmüş kaplumbağa gibiyim. İşe gelip gitmek duraklarda otobüs beklemek işkence. Sende büyütmüşsün maşallah cinsiyet belli oldu mu canım?
Ah yirim ben onu maaşallah aşkitomaİyiyiz kuzum sukur...
2.ayi bekliyorum foto o zaman atacağım nasipse :))
Zülal iyi cok sukur , gözümun önünde büyüyüp duruyor :)
Bende iyiyim özletiyorum evet ama inan günler ışık hızıyla geçiyor bana :) ne ara aksam oldu anlamadım :)
Sen nasılsın mogamiim, küçüğümuz nasil, cinsiyet belli miii?
Ne güzel söyledin kuzum hakikaten sana emanet edilmiş bi melek, İnşallah altından kalkarız hepimiz...Bizim cinsiyet belli değil bacım ama yarın merakımdan devlete gidicem belki görürüzAnnelik rüya gibi halen benim için sana emanet edilmiş bir can var bazen emzirirken ona bakıp bakıp ne büyük emanet nasıl altından kalkarım diyorum Allah iyi yetiştirebilmeyi nasip eder inşaallah sen nasılsın cinsiyet belli oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?