Beraber Anne Olma Yolunda

Kızlar ben de sizi kızımla tanıştırayım artık sizden maşallah istiyoruz ağlamasaydı çok Güzel bir bakılma fotosu olacaktı:)
Allaaahııım orda bi melek var Yirim ben onu maaşallah ikinize de

Amin canim insallah rabbim butun hamislere kolay dogumlar nasip etsin

Canm gün almisin sezeryan mi olucaksin benm p.tesi sancim çıktı 1 cm açıklık varmış ama hala gelmedi kizim eşi de yaşlanmaya başlamış korkuyorum bende mi sezeryan istesem
Evet canim sezeryan olacagim bende korkumdan istedim him ben sali gunu gittigimde sancim yoktu cati kontrolumu oldun hakkinda hayirlisi hangisiyse o olsun canim

Teşekkür ederiz Esma teyzesi bu arada sana bir sorumuz olacaktı benim Kızımın tatlı Arkadaşı zülal emziğe alıştı mı, alıştıysA nasıl alıştı:)
Ah Caniim... İlk zamanlar asla almadı emzigi..hatta biberonla gaz çayı vermek istedim onu bile almadı...yandım dedim..her işini benim memeyle yapıyordu.. çok zor oluyordu bu bir yere gittiğimde.. bende hep denedim olumsuz sonuç aldim..
Sonra nukun kauçuk olanini pes ettiğim bir zaman deneyeyim dedim ve Emdi.. uykuya geçişte verdim ağzına.. sonra da aventinkini sipariş vermistim , zevkle emiyor.. evet cani istemediğinde atıyor ama zaten ben mecbur kaldığımda alsın bana yeter demiştim.. çok sukur pes etmeden devamli verdim.. 44.günu aldı emzigi.. sende arada yokla ağzını..büyüdükce isteyecek belki de..

aynen bir yere gidince çok zor oluyor bayram ziyaretleri çok zor oldu her gittiğim yerde emzirmek zorunda kaldım hemen hemen bizimkide şu an almıyor bir de gündz uykularında daha çok oluyor bu uykusunda ıkınıp duruyor rahat uyuyamıyor dediklerini de yaptım bisiklet hareketi masajı en başından beri yapıyoruz gazını çıkarsa da devam ediyor bazen sıkıntıları emzik alsa o sancı onlarında onu avutması daha kolay olur aslında ama galiba anne kokusu da o anda teselli ediyor illa gerçeğini istiyor o anda kayınvalidem bir kaç kez tutturmaya çalıştı tuttu ağlaya ağlaya ama ben onun ağlamasına sabredemeyip hemen alıyorum

Mogami canim yatak almissiniz gule gulekullanin bizde dedigin gibi buyuduk insallah gececek bu zor gunlerde sizin nasil gidiyorr bu haftadan sonra zevkli zamanlar soz konusu :)

Yerimmm sizi
Masallah bak anne cozumlerde buluyo banada emzige alistir diyolar bende bir tane nuk un alacagim dedigin gibi yoksa susmuyolar sanirim :):)

3ü buldu uyumam hayir yaniyor da gozlerim ama yok delirecem hele yanindaki fosur fosur uyuyunca :-/
Aynen gozlerimden uyku akiyor ama uyuyamiyor 3 kadar oturuyorum 1 saat kadar uyuyorum lavoboya kalkiyorum sabaha kadar havalarda cok sicak bunaltiyor miniklerimiz alistirmami yapiyor nedir

Günaydın kizlaaar. Tatlis bebis fotolari gelmeye başlamış ne güzel, meemure Allah bagislasin yavrunu, bayaa sağlam ağlıyor gibi görünüyor :)
Bizde uykusuz bi gece geçirdik, migrenim ufaktan geri geldi maalesef zorluyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…