Allaaahııım orda bi melek varKızlar ben de sizi kızımla tanıştırayım artık sizden maşallah istiyoruz ağlamasaydı çok Güzel bir bakılma fotosu olacaktı:)
Bu kesin kalacak için rahat olsun minik savaşçın annesine sıkı sıkı tutunmuş baksana maaşallah onaListedeki halim yılan hikayesine döndü benim bir hamisim bir degilim :) son hali bu kalir insallahhhhhh
MasaAllah baya ortaligi yikiyorKızlar ben de sizi kızımla tanıştırayım artık sizden maşallah istiyoruz ağlamasaydı çok Güzel bir bakılma fotosu olacaktı:)
maşallah maşallahKızlar ben de sizi kızımla tanıştırayım artık sizden maşallah istiyoruz ağlamasaydı çok Güzel bir bakılma fotosu olacaktı:)
OYY maşallah sanaa :) aglayısları bıle bı ayrı guzel bunların yaa otur ızle :)Kızlar ben de sizi kızımla tanıştırayım artık sizden maşallah istiyoruz ağlamasaydı çok Güzel bir bakılma fotosu olacaktı:)
Canm gün almisin sezeryan mi olucaksin benm p.tesi sancim çıktı 1 cm açıklık varmış ama hala gelmedi kizim eşi de yaşlanmaya başlamış korkuyorum bende mi sezeryan istesemGunaydin canim iyiyiz sen nasilsin minnosun nasil
Amin canim insallah rabbim butun hamislere kolay dogumlar nasip etsinWuslt ım çoook teşekkürler doğumunda kesinleşmiş hayırlı olsun bitanem sağlıkla al evladını kucağına inşallah
Luluş teyzemize öpücükler yolluyoruzteşekkür ederim canım benim
Canım benim çok geçmiş olsun oh atlattın çok şükür güzelce dinlen iyileş bir an önce sonra kaldığı yerden çalışmalara devam
maysuuuuum bizde aldık aynı modeldendün eşim kalk gezelim dedi idil baby e girdik bi baktık calipso var fiyatı da 410 du alalım dedi iyi dedim bende kırmızı gri renk aldık sizinki ne renk bide sünger yatak hariç fiyatı bu... sizin sünger yatakta mı dahildi fiyata
sağol bacııııım kurdum hemen o kadar cici bişey ki
ekliyorum bitanem inşallah bu son olur miniğin gelir...bu arada en erken ben kutlıyım doğum günün kutlu olsun canım benim Rabbim gönlünün muradını versin inşallah
Sende iyi ki varsın benim canım arkadaşımşu fındığı hallet sonra Allahın izniyle başlarsınız tedaviye fıstığım... hem belki tüpe gerek kalmaz yine de gerek kalırsa bence onu da söylemeyin sürekli soru soran insanlarla uğraşmak yorucu olabilir... hamile kalınca kalbi duyana kadar bir sır gibi sakla minik bebeğini bacım Bi tek biz bilelim küçük sıpamızın varlığını...Ya düşüncesi bile ne güzel ve gerçekleşmesine çok az kaldı İNŞALLAH Sana bu 2-3 aylık süreçte şunları yapmak düşüyo sağlıklı beslenmek stres yapmamak hep gülmek ve dua etmek... sen yap bunları gör bak miniğin koşa koşa gelecek hepimizin duasıyla tabi... AMİİİİİİN
Ekliyorum hemen liste topiğin ortak ürünü hatun herhalde yazıcam hatun sen düşünme bunlarıÇok manidar bi bat tarihin var ayrıca
Evet canim sezeryan olacagim bende korkumdan istedim him ben sali gunu gittigimde sancim yoktu cati kontrolumu oldun hakkinda hayirlisi hangisiyse o olsun canimCanm gün almisin sezeryan mi olucaksin benm p.tesi sancim çıktı 1 cm açıklık varmış ama hala gelmedi kizim eşi de yaşlanmaya başlamış korkuyorum bende mi sezeryan istesem
Masallah fistiga yerim onu ben cok taltliKızlar ben de sizi kızımla tanıştırayım artık sizden maşallah istiyoruz ağlamasaydı çok Güzel bir bakılma fotosu olacaktı:)
Canim tebrik ederim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallahAminnmnn canim benimmmmm.heyecanla gecsin biran once gunler de kesemizi gorelim ☺☺☺
Teşekkür ederiz Esma teyzesi bu arada sana bir sorumuz olacaktı benim Kızımın tatlı Arkadaşı zülal emziğe alıştı mı, alıştıysA nasıl alıştı:)Oyyy fındık faresine maasllaahh:)
Yalniz degilsin bende uyuyamiyorumNeden uykuya dalamiyorum ki ya ama baslarim hormonuna
Ah Caniim... İlk zamanlar asla almadı emzigi..hatta biberonla gaz çayı vermek istedim onu bile almadı...yandım dedim..her işini benim memeyle yapıyordu.. çok zor oluyordu bu bir yere gittiğimde.. bende hep denedim olumsuz sonuç aldim..Teşekkür ederiz Esma teyzesi bu arada sana bir sorumuz olacaktı benim Kızımın tatlı Arkadaşı zülal emziğe alıştı mı, alıştıysA nasıl alıştı:)
3ü buldu uyumam hayir yaniyor da gozlerim ama yok delirecem hele yanindaki fosur fosur uyuyunca :-/Yalniz degilsin bende uyuyamiyorum
aynen bir yere gidince çok zor oluyor bayram ziyaretleri çok zor oldu her gittiğim yerde emzirmek zorunda kaldım hemen hemen bizimkide şu an almıyor bir de gündz uykularında daha çok oluyor bu uykusunda ıkınıp duruyor rahat uyuyamıyorAh Caniim... İlk zamanlar asla almadı emzigi..hatta biberonla gaz çayı vermek istedim onu bile almadı...yandım dedim..her işini benim memeyle yapıyordu.. çok zor oluyordu bu bir yere gittiğimde.. bende hep denedim olumsuz sonuç aldim..
Sonra nukun kauçuk olanini pes ettiğim bir zaman deneyeyim dedim ve Emdi.. uykuya geçişte verdim ağzına.. sonra da aventinkini sipariş vermistim , zevkle emiyor.. evet cani istemediğinde atıyor ama zaten ben mecbur kaldığımda alsın bana yeter demiştim.. çok sukur pes etmeden devamli verdim.. 44.günu aldı emzigi.. sende arada yokla ağzını..büyüdükce isteyecek belki de..
Yerimmm siziAh Caniim... İlk zamanlar asla almadı emzigi..hatta biberonla gaz çayı vermek istedim onu bile almadı...yandım dedim..her işini benim memeyle yapıyordu.. çok zor oluyordu bu bir yere gittiğimde.. bende hep denedim olumsuz sonuç aldim..
Sonra nukun kauçuk olanini pes ettiğim bir zaman deneyeyim dedim ve Emdi.. uykuya geçişte verdim ağzına.. sonra da aventinkini sipariş vermistim , zevkle emiyor.. evet cani istemediğinde atıyor ama zaten ben mecbur kaldığımda alsın bana yeter demiştim.. çok sukur pes etmeden devamli verdim.. 44.günu aldı emzigi.. sende arada yokla ağzını..büyüdükce isteyecek belki de..
Aynen gozlerimden uyku akiyor ama uyuyamiyor 3 kadar oturuyorum 1 saat kadar uyuyorum lavoboya kalkiyorum sabaha kadar havalarda cok sicak bunaltiyor miniklerimiz alistirmami yapiyor nedir3ü buldu uyumam hayir yaniyor da gozlerim ama yok delirecem hele yanindaki fosur fosur uyuyunca :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?