geçmiş olsun tatlım migren yaşamadım ama başağrılarım olurdu hamileyken o bile sıkıntı oluyorGünaydın kizlaaar. Tatlis bebis fotolari gelmeye başlamış ne güzel,meemure Allah bagislasin yavrunu, bayaa sağlam ağlıyor gibi görünüyor :)
Bizde uykusuz bi gece geçirdik, migrenim ufaktan geri geldi maalesef zorluyor bazen
Ama dogunca alisirdikAynen gozlerimden uyku akiyor ama uyuyamiyor 3 kadar oturuyorum 1 saat kadar uyuyorum lavoboya kalkiyorum sabaha kadar havalarda cok sicak bunaltiyor miniklerimiz alistirmami yapiyor nedir
Gaz Olmasın diye kendime o kadar dikkat ediyorum ki çocuğu işitmeyelim gaz Olmasın derken isilik ettik
Suyu cezvede kaynatın 1 tatlı kaşıgı tane kimyon atın öyle demlensin sonra süzün için.çig yutmaya gerek kalmaz bence.Annem bide banyo suyuna bir demet taze nane atardı.Kovaya önce naneyi koyar üzerine kaynarsu döker sonrada soguk suyla bebegin banyo yapacagı sıcaklıga ayarlardı.Bu bebeklerdeki tiksinmeyi iştahsızlıgı geçiriyo karın ağrısını falan.Hemde miss gibi kokuyolar.Oyyy fındık faresine maasllaahh:)
Suyu cezvede kaynatın 1 tatlı kaşıgı tane kimyon atın öyle demlensin sonra süzün için.çig yutmaya gerek kalmaz bence.Annem bide banyo suyuna bir demet taze nane atardı.Kovaya önce naneyi koyar üzerine kaynarsu döker sonrada soguk suyla bebegin banyo yapacagı sıcaklıga ayarlardı.Bu bebeklerdeki tiksinmeyi iştahsızlıgı geçiriyo karın ağrısını falan.Hemde miss gibi kokuyolar.
Maşallah canim pek bi bilgilisin :) biz tecrübeyle öğreneceğiz artıkSuyu cezvede kaynatın 1 tatlı kaşıgı tane kimyon atın öyle demlensin sonra süzün için.çig yutmaya gerek kalmaz bence.Annem bide banyo suyuna bir demet taze nane atardı.Kovaya önce naneyi koyar üzerine kaynarsu döker sonrada soguk suyla bebegin banyo yapacagı sıcaklıga ayarlardı.Bu bebeklerdeki tiksinmeyi iştahsızlıgı geçiriyo karın ağrısını falan.Hemde miss gibi kokuyolar.
Merhaba arkadaşlar,5haftalık hamileyim doktora gittim bana sadece decavit isimli vitamin ilacı verdi,folik asit vermedi.Aklım karıştı decavit tek başına yeterli midir?
Decavitte yokyok yeter artar bile bence :) ama biz ilk 3ay sadece folik asit kullandık decavit 3qydan sonra folikasitin yerine geçti. Senin vitamin değerlerin çok mu düşüktü acaba baktı mi doktor önce vitamin değerlerineRNPRMD
Canım eşarp kullanıyomusun eğer kullanmıyosanda herhangi bir yumuşak eşarbı kendi gögsünün arasına koy bşrkaç saat senin kokun geçsin o eşarba sonrada o eşarbı bebegin yanına koy uyuturken o senin kokundan güven duyup daha uzun ve huzurlu uyur.aynen bir yere gidince çok zor oluyor bayram ziyaretleri çok zor oldu her gittiğim yerde emzirmek zorunda kaldım hemen hemen bizimkide şu an almıyor bir de gündz uykularında daha çok oluyor bu uykusunda ıkınıp duruyor rahat uyuyamıyordediklerini de yaptım bisiklet hareketi masajı en başından beri yapıyoruz gazını çıkarsa da devam ediyor bazen sıkıntıları emzik alsa o sancı onlarında onu avutması daha kolay olur aslında ama galiba anne kokusu da o anda teselli ediyor illa gerçeğini istiyor o anda kayınvalidem bir kaç kez tutturmaya çalıştı tuttu ağlaya ağlaya ama ben onun ağlamasına sabredemeyip hemen alıyorum
Canım teşekkür ederim aldık hatta bugün eve geldi de daha açıp kuramadım eşim gelsin o halletsin...Şu zevkli zamanların tadını çıkaralım artıkMogami canim yatak almissiniz gule gulekullanin bizde dedigin gibi buyuduk insallah gececek bu zor gunlerde sizin nasil gidiyorr bu haftadan sonra zevkli zamanlar soz konusu :)
canım ben 12 ye kadar sadece folik asit kullandım...12 den sonra decavit verdi... ilk 3 ay yeterli folik asit alımı lazım ve decavitin içindeki folik asit yeterli olur mu bilemiyorum...Ayrıca gözün aydın olsun sağlıkla al kucağınaMerhaba arkadaşlar,5haftalık hamileyim doktora gittim bana sadece decavit isimli vitamin ilacı verdi,folik asit vermedi.Aklım karıştı decavit tek başına yeterli midir?
Maşallah maşallah canım ben kız diye tahmin ediyordum ama tahminim çıkmadı :) hayirlisiyla sağlıkla gelsin miniklerimiz.OĞLUŞŞŞ GELİYO
Bugün gittim doktora nolursun doktorcuğum cinsiyet dedim adamı güldürdümkesin erkek dedi 132 gr olmuş yavrum, minik Mete'm 1 hafta da önde çıktık...oohhh çok şükür öğrenince rahatlıyo insan yaw
oooyyyy tosunum benim MAAŞALLAH ona.....Anne sütü ne de güzel yaramış...Elifim sen de iyisin inşallahEki Görüntüle 1589495 Eki Görüntüle 1589498 Eki Görüntüle 1589501 Eki Görüntüle 1589504 Biz 3 aylik olduk teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?