Beraber Anne Olma Yolunda

geçmiş olsun tatlım migren yaşamadım ama başağrılarım olurdu hamileyken o bile sıkıntı oluyor aslında orda ben ona konuşuyordum o da bakıyordu bana tam foto çekilecekken ağlamaya başladı minik kuzu işte dakikası dakikasını tutmuyoı çok keyifliyken minik bir gazla değişiyor hava:)

Aynen gozlerimden uyku akiyor ama uyuyamiyor 3 kadar oturuyorum 1 saat kadar uyuyorum lavoboya kalkiyorum sabaha kadar havalarda cok sicak bunaltiyor miniklerimiz alistirmami yapiyor nedir
Ama dogunca alisirdik dort donuyorum yatakta yok esime sariliyorum rahat uyuyorum diye benimki tepikliyor ayriliyoruz :-/ 8de kalktim 5 saatlik uyku aksam misafirlige gidecegiz yatiya insallah orada uyurum

Gaz Olmasın diye kendime o kadar dikkat ediyorum ki çocuğu işitmeyelim gaz Olmasın derken isilik ettik
Oyyy fındık faresine maasllaahh:)
Suyu cezvede kaynatın 1 tatlı kaşıgı tane kimyon atın öyle demlensin sonra süzün için.çig yutmaya gerek kalmaz bence.Annem bide banyo suyuna bir demet taze nane atardı.Kovaya önce naneyi koyar üzerine kaynarsu döker sonrada soguk suyla bebegin banyo yapacagı sıcaklıga ayarlardı.Bu bebeklerdeki tiksinmeyi iştahsızlıgı geçiriyo karın ağrısını falan.Hemde miss gibi kokuyolar.

Kız maşallah bilmediğin yok senin de şifacı bacı :)) Allah sana da tez zamanda bir bebiş nasip etsin inşallah pek güzel bakarsın el bebek gül bebek

Maşallah canim pek bi bilgilisin :) biz tecrübeyle öğreneceğiz artık

Merhaba arkadaşlar,5haftalık hamileyim doktora gittim bana sadece decavit isimli vitamin ilacı verdi,folik asit vermedi.Aklım karıştı decavit tek başına yeterli midir?

Merhaba arkadaşlar,5haftalık hamileyim doktora gittim bana sadece decavit isimli vitamin ilacı verdi,folik asit vermedi.Aklım karıştı decavit tek başına yeterli midir?

Canım ilaç içeriğine bir baksana yanlış hatırlamıyorsam decavitin içinde folik asit var

Evet cnntrm ilacın içeriğinde folik asit var arastırdım ama yeterli mi olur mu bilemedim

Decavitte yokyok yeter artar bile bence :) ama biz ilk 3ay sadece folik asit kullandık decavit 3qydan sonra folikasitin yerine geçti. Senin vitamin değerlerin çok mu düşüktü acaba baktı mi doktor önce vitamin değerlerine RNPRMD

Hiçbir degere bakmadan direk decavit yazdı folik asitten bahsetmedi hiç.

Doktorunun bi bildiği vardır herhalde canım RNPRMD bi daha muayene zamanın geldiğinde sorarsn yinede. Decavit bende mide bulantısını arttırdığı için içmem gerektiği halde hala içemiyorum maalesef, ilaç bana bakıyor ben ona

meemure sevsinler o ağlayışlarını onun ağlarken bile güzel çıkmış melek yüzlü :) Karnımızda ne güzel uslular, doğunca noluyo birden acaba ciyak ciyak

Canım eşarp kullanıyomusun eğer kullanmıyosanda herhangi bir yumuşak eşarbı kendi gögsünün arasına koy bşrkaç saat senin kokun geçsin o eşarba sonrada o eşarbı bebegin yanına koy uyuturken o senin kokundan güven duyup daha uzun ve huzurlu uyur.

Umarım bulantın geçer lulus-k .Ben daha yeni başladım bakalım bende nasıl bir etki yapacak :s

Mogami canim yatak almissiniz gule gulekullanin bizde dedigin gibi buyuduk insallah gececek bu zor gunlerde sizin nasil gidiyorr bu haftadan sonra zevkli zamanlar soz konusu :)
Canım teşekkür ederim aldık hatta bugün eve geldi de daha açıp kuramadım eşim gelsin o halletsin...Şu zevkli zamanların tadını çıkaralım artık

canım ben 12 ye kadar sadece folik asit kullandım...12 den sonra decavit verdi... ilk 3 ay yeterli folik asit alımı lazım ve decavitin içindeki folik asit yeterli olur mu bilemiyorum...Ayrıca gözün aydın olsun sağlıkla al kucağına

OĞLUŞŞŞ GELİYO

Bugün gittim doktora nolursun doktorcuğum cinsiyet dedim adamı güldürdüm kesin erkek dedi 132 gr olmuş yavrum, minik Mete'm 1 hafta da önde çıktık...oohhh çok şükür öğrenince rahatlıyo insan yaw

Maşallah maşallah canım ben kız diye tahmin ediyordum ama tahminim çıkmadı :) hayirlisiyla sağlıkla gelsin miniklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…