Canım teşekkür ederim aldık hatta bugün eve geldi de daha açıp kuramadım eşim gelsin o halletsin...Şu zevkli zamanların tadını çıkaralım artık
binanın bahçesi küçük yıkayamam...artık farklı şekilde dezenfekte ederim canım...bal oğlum güzel güzel yatar içindee...sizin oda ne alemdeKurma bence musait bir bahce varsa guzelce yika oyle kurarsin :) gule gule kulaninnoyyy icine minnos yatacak dusunsene allah izin verirse cok heyecanli cokk
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün mete bey :)OĞLUŞŞŞ GELİYO
Bugün gittim doktora nolursun doktorcuğum cinsiyet dedim adamı güldürdümkesin erkek dedi 132 gr olmuş yavrum, minik Mete'm 1 hafta da önde çıktık...oohhh çok şükür öğrenince rahatlıyo insan yaw
Maşallah maşallah canım ben kız diye tahmin ediyordum ama tahminim çıkmadı :) hayirlisiyla sağlıkla gelsin miniklerimiz.
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün mete bey :)
binanın bahçesi küçük yıkayamam...artık farklı şekilde dezenfekte ederim canım...bal oğlum güzel güzel yatar içindee...sizin oda ne alemde
Annesi bitanesine ne de güzel oda yapıyor öyle minik paşa güle güle kullansın hepsini inşallah...ya kaygılım yaa şu sıpaya bi isim bulun artık adıyla seveyim çocuğuZaten cok bol deterjan kullanamiyoruz silersin guzelce hallolur o kucucuk seylrri nasil utulicezz bakalimbizim oda 10gun sonra gelecek insallahta boyaci haftyakaldi bakalim bi boya olsaydi bi duvarada sade bulutlu kuslu mavi duvar kagidi aldimm kredi kartii kabardi gitti heralde ilk sen bitince ise baslasam iyi olacak
yirim seniMogami asiri unutkanim mogisim oglu olacagini daha once dedi galiba demistim ama yeni demissin hayirlimolsun minik metemizzz geliyorrrr
Oy yesinler kuzuyuuu bi pipili dahaOĞLUŞŞŞ GELİYO
Bugün gittim doktora nolursun doktorcuğum cinsiyet dedim adamı güldürdümkesin erkek dedi 132 gr olmuş yavrum, minik Mete'm 1 hafta da önde çıktık...oohhh çok şükür öğrenince rahatlıyo insan yaw
evet bi pipili daha kuzum seninkine arkadaş olucazOy yesinler kuzuyuuu bi pipili daha
Ben rüyamda benimkini hep kiz gördüm karnoma kiz karni dediler doktor erkek dedi başkasi olsa hayal kırıklığına ugrardi belki eve uça uça geldim ne sevinmissindir ya :)evet bi pipili daha kuzum seninkine arkadaş olucaz
Mogisim oglus a masallah kesin demesi super olmus benim basima gelene bak ankarada kendi dr um 14.haftada kiz gibi dedi geldik 19.haftaya tatili uzattik randevuyi erteledik diye burda bi gidelim ozele dedkk bebis ne dirumda gittik de erkek demesin mi soklardayiz suan :) gerci gostermedi bacaklar kapali zar zor acti ona da erkek dedi randevumiz ta haftaya cuma kafa karisik suanCanlarım teşekkürler amin inşallah
yaaa betim çok güldüm kuzum yaa miniğiniz sizinle maytap geçiyor benceMogisim oglus a masallah kesin demesi super olmus benim basima gelene bak ankarada kendi dr um 14.haftada kiz gibi dedi geldik 19.haftaya tatili uzattik randevuyi erteledik diye burda bi gidelim ozele dedkk bebis ne dirumda gittik de erkek demesin mi soklardayiz suan :) gerci gostermedi bacaklar kapali zar zor acti ona da erkek dedi randevumiz ta haftaya cuma kafa karisik suanama bin sukur ki bi hafta onden gidiyo tosunum yirmi haftalik cikti masallah
canım çok teşekkür ederim amin inşallah...umuyorum atlatmışsınızdır problemleri, evlilikte oluyor zaman zaman...önemli olan ortak bi noktada buluşmak kuzumMrb kızlar nasılsınız uzun zmndr yazamadım eşimle biraz problemler yaşadıkMogami oğluşun geliomuş hayırlı evlat olsun inşş diğer hamişlerede bu sıcaklarda rabbim kolaylık versin
sevinmez miyim kuzum ben hep bi oğlum olsun adıda Mete olsun babası gibi adam gibi adam olsun istemiştim Allah gönlüme göre verdi...İlla kız kız diye tutturan akrabalara ya da hamilelere sinir oluyorum ne farkeder ki... Bu topikte zamanında biri vardı oğlu olacak diye nerdeyse ağlayacaktı üzüntüsünden...Allah ıslah etsin dedim...Allah hayırlı sağlıklı versin bitanem gerisi mühim değilBen rüyamda benimkini hep kiz gördüm karnoma kiz karni dediler doktor erkek dedi başkasi olsa hayal kırıklığına ugrardi belki eve uça uça geldim ne sevinmissindir ya :)
Canım teşekkür ederim benim de bi tane koruyucu meleğim olacak İnşallahMogami hayırlı olsun oğluşun.. Annelerin koruyucu melekleri onlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?