Beraber Anne Olma Yolunda

CİNSİYET TABLOMUZ

DOĞAN MELEKLER
Sırrıeyvan---------->Kız----------DOĞDU-------
Esra51-------------->Kız-----------DOĞDU ------
Larsson------------>Erkek --------DOĞDU ------
Meemure ----------> Kız ----------DOĞDU-------
Meleğim ----------> Erkek --------DOĞDU-------
Hanfendi ---------> Kız -----------DOĞDU -------
Sebebiumut ------> Erkek
--------DOĞDU--------

BEKLENEN MELEKLER
Hilal ---------------> Erkek

Wuslt --------------> Kız
Elifbade -----------> Kız

Zehsel -------------> Erkek
Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız

Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
Zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Sweet42 -------------> Kız
Maleficent_bs ------> Erkek ?
Betiboop -------------> Kız ?

Lulus_k --------------> Erkek ?
Mogami --------------> Erkek

Blummm ------------>

TEMMUZ BAT

Eminebi ----------------> 14 Temmuz -------> 11.Deneme ------->
RuyaHayal -------------> 15 Temmuz -------> 6. Deneme -------> HAMİŞ
Jasmine53 -------------> 23 Temmuz -------> 20.Deneme ------>
Ayseygt1453 -----------> 24 Temmuz -------> 13. Deneme ------>
Sabis35 ----------------->24 Temmuz -------> 12.Deneme

Gulbike -----------------> 30 Temmuz -------> 14. Deneme

AĞUSTOS BAT

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme

Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Canım teşekkür ederim aldık hatta bugün eve geldi de daha açıp kuramadım eşim gelsin o halletsin...Şu zevkli zamanların tadını çıkaralım artık

Kurma bence musait bir bahce varsa guzelce yika oyle kurarsin :) gule gule kulaninnoyyy icine minnos yatacak dusunsene allah izin verirse cok heyecanli cokk

Kurma bence musait bir bahce varsa guzelce yika oyle kurarsin :) gule gule kulaninnoyyy icine minnos yatacak dusunsene allah izin verirse cok heyecanli cokk
binanın bahçesi küçük yıkayamam...artık farklı şekilde dezenfekte ederim canım...bal oğlum güzel güzel yatar içindee...sizin oda ne alemde

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün mete bey :)

binanın bahçesi küçük yıkayamam...artık farklı şekilde dezenfekte ederim canım...bal oğlum güzel güzel yatar içindee...sizin oda ne alemde

Zaten cok bol deterjan kullanamiyoruz silersin guzelce hallolur o kucucuk seylrri nasil utulicezz bakalim bizim oda 10gun sonra gelecek insallahta boyaci haftyakaldi bakalim bi boya olsaydi bi duvarada sade bulutlu kuslu mavi duvar kagidi aldimm kredi kartii kabardi gitti heralde ilk sen bitince ise baslasam iyi olacak

Mogami asiri unutkanim mogisim oglu olacagini daha once dedi galiba demistim ama yeni demissin hayirlimolsun minik metemizzz geliyorrrr

Annesi bitanesine ne de güzel oda yapıyor öyle minik paşa güle güle kullansın hepsini inşallah...ya kaygılım yaa şu sıpaya bi isim bulun artık adıyla seveyim çocuğu

Mogami asiri unutkanim mogisim oglu olacagini daha once dedi galiba demistim ama yeni demissin hayirlimolsun minik metemizzz geliyorrrr
yirim seni evet yeni söyledim erkek olacağını senin sıpaya oyun arkadaşı olacak annesi

Oy yesinler kuzuyuuu bi pipili daha

Canlarım teşekkürler amin inşallah
Mogisim oglus a masallah kesin demesi super olmus benim basima gelene bak ankarada kendi dr um 14.haftada kiz gibi dedi geldik 19.haftaya tatili uzattik randevuyi erteledik diye burda bi gidelim ozele dedkk bebis ne dirumda gittik de erkek demesin mi soklardayiz suan :) gerci gostermedi bacaklar kapali zar zor acti ona da erkek dedi randevumiz ta haftaya cuma kafa karisik suan ama bin sukur ki bi hafta onden gidiyo tosunum yirmi haftalik cikti masallah

Mrb kızlar nasılsınız uzun zmndr yazamadım eşimle biraz problemler yaşadık Mogami oğluşun geliomuş hayırlı evlat olsun inşş diğer hamişlerede bu sıcaklarda rabbim kolaylık versin

yaaa betim çok güldüm kuzum yaa miniğiniz sizinle maytap geçiyor bence kafan karışmasın bitanem kız da olsa erkekte olsa elinde sonunda belli edecek kendini sıpa ama sen bi alışmıştın kız fikrine gerçi facede hamilelik grubu takip ediyorum ve başta kız denip erkek olduğu anlaşılan o kadar çok sıpa var ki... Ben göstersin diye çikolata yiyip gittim neyseki zorlamadı doktor amcayı aşkitom hemen gösterdi bizde 1 hafta ilerde çıktık teyzesi...
bana bak haftaya cumayı beklemeseniz 2-3 gün erken gidin olmaz mı? bende merak ettim sizin numaracıyı

Mrb kızlar nasılsınız uzun zmndr yazamadım eşimle biraz problemler yaşadık Mogami oğluşun geliomuş hayırlı evlat olsun inşş diğer hamişlerede bu sıcaklarda rabbim kolaylık versin
canım çok teşekkür ederim amin inşallah...umuyorum atlatmışsınızdır problemleri, evlilikte oluyor zaman zaman...önemli olan ortak bi noktada buluşmak kuzum

Ben rüyamda benimkini hep kiz gördüm karnoma kiz karni dediler doktor erkek dedi başkasi olsa hayal kırıklığına ugrardi belki eve uça uça geldim ne sevinmissindir ya :)
sevinmez miyim kuzum ben hep bi oğlum olsun adıda Mete olsun babası gibi adam gibi adam olsun istemiştim Allah gönlüme göre verdi...İlla kız kız diye tutturan akrabalara ya da hamilelere sinir oluyorum ne farkeder ki... Bu topikte zamanında biri vardı oğlu olacak diye nerdeyse ağlayacaktı üzüntüsünden...Allah ıslah etsin dedim...Allah hayırlı sağlıklı versin bitanem gerisi mühim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…