Beraber Anne Olma Yolunda

Pipili senesi bu sene Mogami biz bu yavrulara yarin bigun evlencrk kız bulamicsz bak
@betiboop yavru sizinle eğlenmeye başlamış bile sok olmussundur birden cinsiyet degisinceee. İnsan alisiyo ilk denilen cinsiyete bende erkek fikrinr alistin kız çıkarsa bunca zaman oğlum diye sevdiğim için özür dilemek zorunda kalabilirin gobusten
Bu arda ben kacirmismm @ruya hayal minnak savaşçın sana tutunmuş maşallah masalllaaahh

ohoooooo ben rüyasını bile görmüştüm hamile olduğumu öğrenmeden önce...bildiğin gelin alıyordum kendime valla benim gelin adayım belli şekerim...yakın bi arkadaşımın kızı oldu geçen kasımda...ah bi de görsen annesi gibi maviş gözlü sarışın bi cimcime...bugün aradım arkadaşımı alıcam kızını oğluma dedim bence sen şimdiden etrafı yokla bacım

Bak sen hemen kapmış sarışın kızı bende bugün bi hamis haberi aldım kız çıkarsa hemen sahipleneym barii yoksa işimiz yaş
Ya sizin gobuste akşamları sisiyo mu, gün ilerledikçe gobusum buyuyo benim her gün basa sarıyo bu süreç

hah tamam işte kız çıkarsa direkt atla benim göbekte akşam oluca şişiyo canım ama gün içinde normal...her gören karnıma bakıyo hani bebek nerde diyo dışa değilde içe büyüyoruz biz hiç bi farklılık yok göbekte senin ne durumda

Yaa banada öyle diyolar, naaptin nerene sakladn diyolar bozuluyom bazen :) lastik belli pantolonlarla güne başlıyorum gayet fit bi şekilde aksam kemeri sokene kadar patlıcam sanıyorum haftaya doktora gitcez bakalım büyümüş mu içerde gizli gizli

büyümüştür tabi annesi çaktırmadan öyle bi büyüyolarki içerde...bi de takılma canım öyle konuşanlara bana öyle dediklerinde hoşuma bile gidiyo kocaman bi göbeğim olacağına minik bi göbüş olsun daha iyi

Sorma canmyaa maymun etti bizi dr o kadar ugrasti ki saga dondum olmadi sola dondum olmadi minnos yatmis bscak bacak ustunde gostermiyo adam karnima vurup bastirmaktan agirtmis vala.canm dun e ucak bilrtimiz vardi iptal ettirdik esad kontrol bugundu sali ya aldik ptesi gidecektik hadi yine ertelettik kaldi cumaya nasil. Sabretcez bilmiyorum ama kendi dr um prof ve cohazi son model ona guvenmek istiyorum bisuru sey aldik kv de yazik ceyizi bohcayi hazir etti pembe pembe :) ah minigim ah :) cikolata yrmek yolda geldi aklima yeseydim bu da biraz kipirdardi belki sipa

Benm de hala anlasilmiyo hamile oldugum ve ulyrason a gore bes ayi bitirmisiz bile :) benm de hosuma godiyo valla

Ben de esimin köyünde birisini bogmak istemistim dogurmus büyümüş 5-6 aylik bende yeni kaybettiydim buna erkek dediler de alin o zaman dddim çok agladim dedi ver bana dedim ya ben bakarim ona o ne demekmis dedim. Ben sadece diyorum ya rüyalarin etkisinde kaldım o :) kaynanam geçen bayramda cinsiyetini sorana kiz istiyordum erkek oldu dedi ben saglikli istiyordum şükür öyle oldu dedim görümcem bir daha kiz olsun da kiz halasi da olayim dedi evlen de kendin yap dedim. Ben mutluyum oğluşumla. Bende hep diyordum inşallah babasina benzer de o isteyken ogluma sarılırim diye :) evlat ya :)

Gecen hafta giydigim kaprim bu hafta olmadi :-/ gecen hafta yatarken giyecek birsey bulamadim da esimin atletini giydim :-/

mogis bn oglun olacak demistim sanki dimi :)

Ama dogunca alisirdik dort donuyorum yatakta yok esime sariliyorum rahat uyuyorum diye benimki tepikliyor ayriliyoruz :-/ 8de kalktim 5 saatlik uyku aksam misafirlige gidecegiz yatiya insallah orada uyurum
İnsallah uyursun canim gece uykusuz olunca gunduz cok bitkin hissediyorum kendimi bebis olunca ne yapacagim bilmiyorum alisirim insallah

Aaaa çok iyi fikir kapalıyım kullanıyorum eşarp inşaallah işe yarar

Canim hayirli olsun pipilin geliyormus hayirli saglikli uzun omurlu bir evlat olsun pasan insallah

@betiboop Mogami kızlar biz birden sisermisiz bide :) çok sıcak 2gundur yaa ben patliyorum mayisiyorum yapış yapış uyunmuyoda betiiim dönme ankaraya.
bebeem kiyamam sana ben koca atletine mi kaldin sen :) tişört al yavrum büyük erkek tisortlerindrn ben simdi bile eşimin tisortlerindrn giyiyorum evde çok rahat oohhh serin serin gecelik gibi.

İnsallah uyursun canim gece uykusuz olunca gunduz cok bitkin hissediyorum kendimi bebis olunca ne yapacagim bilmiyorum alisirim insallah
En azindan bebek olunca uykusuzluğun bi ise yarar ya bos bos uyuyamamak sinir ediyor insani bakalım şimdilik normal ev en olmadi balkonda uyurum serin orası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…