Ya geceliklerim vardi karnimi sıktı tisort giydim sıktı baska giydim göbeğimin üzerinde kaldı baska giydim o gobek deligini bile örtmedi aaaa dedim bayram dönüşü yoldan geldik ölüyorum yorgunluktan esim benim birseyimi giy de uyu sabah ayarlarsin dedi kisa kollu atletini giydim sıktı :-/ artık krize girdim gülmekten aldim bir tane klasik atlet oh dedim elbise gibi oldu bu sonra ne oldu bil... 15 dk sonra sicakladim çıkardım öyle uyudum.@betiboopMogami kızlar biz birden sisermisiz bide :) çok sıcak 2gundur yaa ben patliyorum mayisiyorum yapış yapış uyunmuyoda betiiim dönme ankaraya.
bebeem kiyamam sana ben koca atletine mi kaldin sen :) tişört al yavrum büyük erkek tisortlerindrn ben simdi bile eşimin tisortlerindrn giyiyorum evde çok rahat oohhh serin serin gecelik gibi.
Seni sexy hatun seniiiiiiYa geceliklerim vardi karnimi sıktı tisort giydim sıktı baska giydim göbeğimin üzerinde kaldı baska giydim o gobek deligini bile örtmedi aaaa dedim bayram dönüşü yoldan geldik ölüyorum yorgunluktan esim benim birseyimi giy de uyu sabah ayarlarsin dedi kisa kollu atletini giydim sıktı :-/ artık krize girdim gülmekten aldim bir tane klasik atlet oh dedim elbise gibi oldu bu sonra ne oldu bil... 15 dk sonra sicakladim çıkardım öyle uyudum.
Selammm :) Zevkli iştir tavsiye ederim..Bende o işi yapıyorum eğer geliştirirsen internetten kendin de satış yapabilirsinhey kızlar meraba yine ben geldim ....ben bu yıl da fındıktan kurtuldum çünkü hamileyim demeyi çok isterdim ama bende o kabiliyet yok malesef......bi iş teklifi aldım eşimin arkadaşının eşinin baby shower dükkanı varda eşimin arkadaşı aradı eşin eşimle birlikte çalışırmı dedi süs püs yapıp satıcaz maaşı pek iyi değil asgari ücret artı sigorta ama evde durup kafayı sıyırmaktan iyidir diye düşündüm yarın 1 de görüşmeye gidicem bana dua edin olurmu optüm hepinizi kocaman
Bigun atanmaktan umudumu tamamen kestigimde açmayı düşündüğüm is valla :) hayırlı olsun şimdiden. Kafani dagitmak icin bile mukemmrl bi firsat olur anlssirsiniz insallah. Bu sene findiklsrda çok varmış iyi yirttin fındıktan :)hey kızlar meraba yine ben geldim ....ben bu yıl da fındıktan kurtuldum çünkü hamileyim demeyi çok isterdim ama bende o kabiliyet yok malesef......bi iş teklifi aldım eşimin arkadaşının eşinin baby shower dükkanı varda eşimin arkadaşı aradı eşin eşimle birlikte çalışırmı dedi süs püs yapıp satıcaz maaşı pek iyi değil asgari ücret artı sigorta ama evde durup kafayı sıyırmaktan iyidir diye düşündüm yarın 1 de görüşmeye gidicem bana dua edin olurmu optüm hepinizi kocaman
Kocan coktaaan pireleri ucururken cokta işe yaramiyor haniSeni sexy hatun seniiiiii
valla bende balkondayim da burada mı uyusam diye düşünmüyorum da değilHerkes sicaklardan sikayetci benimde sansima avusturyada yuzyilin en sicak yazini yasiyor o da hamile oldugum seneyi buldu.normalde butun yil kis modunda gecer.uyku tutmadi oturdum balkonda serinlemeye calisiyorum.
Selam canim nerelerdesin ozlettin kendini ogluslarin nasil sen nasilsin elisayla gorusuyormusun oda ugramiyor burayaSelammm kızlar :) Birkaçınızı burada bulabildim, uzun zamandır giremiyorum siteye.. Kimler neler yaptı, nasılsınız?
Bende durumlar aynı henüz hamilelik yok
Biraz kafam dağılsın istedim açıkçasıSelam canim nerelerdesin ozlettin kendini ogluslarin nasil sen nasilsin elisayla gorusuyormusun oda ugramiyor buraya
Yaramazmı müftelası yapar hemde :)))Aaaa çok iyi fikir kapalıyım kullanıyorum eşarp inşaallah işe yarar
Ben sana baştan beri erkek diyorum birtek kaynanam erkek diyo diyodun baakkk hislerim dogru çıktı kaç tane cinsiyet tahmini yaptıysam ıskalamadımOĞLUŞŞŞ GELİYO
Bugün gittim doktora nolursun doktorcuğum cinsiyet dedim adamı güldürdümkesin erkek dedi 132 gr olmuş yavrum, minik Mete'm 1 hafta da önde çıktık...oohhh çok şükür öğrenince rahatlıyo insan yaw
Selammm kızlar :) Birkaçınızı burada bulabildim, uzun zamandır giremiyorum siteye.. Kimler neler yaptı, nasılsınız?
Bende durumlar aynı henüz hamilelik yok
Canım bebiş uyutmadi mi? Nasıl geçiyor günlerin nasılsın?Selam abla nerelerdesin sen ya vallah arada aklıma geliyordu nerelerde Acep diyordum bir çok gelişme var mesela ben doğurdum
GünaydınAy beni de uyku tutmadı sıcaktan :/ ayaklarım şişiyo artık. Şişince de kaşınıyo deli oluyorum. Yaşlı huysuz gibiyim. Eşim kaçıncı rüyayı görüyodur kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?