Beraber Anne Olma Yolunda

Ya geceliklerim vardi karnimi sıktı tisort giydim sıktı baska giydim göbeğimin üzerinde kaldı baska giydim o gobek deligini bile örtmedi aaaa dedim bayram dönüşü yoldan geldik ölüyorum yorgunluktan esim benim birseyimi giy de uyu sabah ayarlarsin dedi kisa kollu atletini giydim sıktı :-/ artık krize girdim gülmekten aldim bir tane klasik atlet oh dedim elbise gibi oldu bu sonra ne oldu bil... 15 dk sonra sicakladim çıkardım öyle uyudum.

Seni sexy hatun seniiiiii

hey kızlar meraba yine ben geldim ....ben bu yıl da fındıktan kurtuldum çünkü hamileyim demeyi çok isterdim ama bende o kabiliyet yok malesef......bi iş teklifi aldım eşimin arkadaşının eşinin baby shower dükkanı varda eşimin arkadaşı aradı eşin eşimle birlikte çalışırmı dedi süs püs yapıp satıcaz maaşı pek iyi değil asgari ücret artı sigorta ama evde durup kafayı sıyırmaktan iyidir diye düşündüm yarın 1 de görüşmeye gidicem bana dua edin olurmu optüm hepinizi kocaman

Selammm :) Zevkli iştir tavsiye ederim..Bende o işi yapıyorum eğer geliştirirsen internetten kendin de satış yapabilirsin

Bigun atanmaktan umudumu tamamen kestigimde açmayı düşündüğüm is valla :) hayırlı olsun şimdiden. Kafani dagitmak icin bile mukemmrl bi firsat olur anlssirsiniz insallah. Bu sene findiklsrda çok varmış iyi yirttin fındıktan :)

Herkes sicaklardan sikayetci benimde sansima avusturyada yuzyilin en sicak yazini yasiyor o da hamile oldugum seneyi buldu.normalde butun yil kis modunda gecer.uyku tutmadi oturdum balkonda serinlemeye calisiyorum.

Herkes sicaklardan sikayetci benimde sansima avusturyada yuzyilin en sicak yazini yasiyor o da hamile oldugum seneyi buldu.normalde butun yil kis modunda gecer.uyku tutmadi oturdum balkonda serinlemeye calisiyorum.
valla bende balkondayim da burada mı uyusam diye düşünmüyorum da değil

Selammm kızlar :) Birkaçınızı burada bulabildim, uzun zamandır giremiyorum siteye.. Kimler neler yaptı, nasılsınız?
Bende durumlar aynı henüz hamilelik yok
Selam canim nerelerdesin ozlettin kendini ogluslarin nasil sen nasilsin elisayla gorusuyormusun oda ugramiyor buraya

Selam canim nerelerdesin ozlettin kendini ogluslarin nasil sen nasilsin elisayla gorusuyormusun oda ugramiyor buraya
Biraz kafam dağılsın istedim açıkçası
İyiyim oğluşlarım da çok iyi, büyük oğlum spor lisesini kazandı
Elisadan hiç haberim yok en son burada görüştüm bende canım
Asıl sen nasılsın, hamileliği bitirmişsin maşallah yaa

Ay beni de uyku tutmadı sıcaktan :/ ayaklarım şişiyo artık. Şişince de kaşınıyo deli oluyorum. Yaşlı huysuz gibiyim. Eşim kaçıncı rüyayı görüyodur kim bilir

Ben sana baştan beri erkek diyorum birtek kaynanam erkek diyo diyodun baakkk hislerim dogru çıktı kaç tane cinsiyet tahmini yaptıysam ıskalamadım

Selam abla nerelerdesin sen ya vallah arada aklıma geliyordu nerelerde Acep diyordum bir çok gelişme var mesela ben doğurdum
Selammm kızlar :) Birkaçınızı burada bulabildim, uzun zamandır giremiyorum siteye.. Kimler neler yaptı, nasılsınız?
Bende durumlar aynı henüz hamilelik yok

bebeem zzzzynpppp kader arkadaşlarım da burdaymis :) bu nasıl sicaktir yaa bunaldim
Ay beni de uyku tutmadı sıcaktan :/ ayaklarım şişiyo artık. Şişince de kaşınıyo deli oluyorum. Yaşlı huysuz gibiyim. Eşim kaçıncı rüyayı görüyodur kim bilir
Günaydın bu saatte bir de yapış yapış uyanıyorum iste ya uyu dimi gece uyumadin nerde iki cami acip ortasina yattim ya ama yok sicak. Dön dön dur. Ogluşumu da rahatsız ediyorum diye de ayrı sıkıntım var öf. Ben hayatımda bu kadar sıcaklığımı bilmem. Ve evet dibinde uyuyanlara ayri deli oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…