Benim de uyudugumda 5.30 du 7.30 da tekrar kalktım antep li olmama rağmen hiç bu kadar sıcak görmedim. Evim güneş almamasina rağmen böyle sıcak alsa ne olurdu bilmiyorumGünaydınbu saatte bir de yapış yapış uyanıyorum iste ya uyu dimi gece uyumadin nerde iki cami acip ortasina yattim ya ama yok sicak. Dön dön dur. Ogluşumu da rahatsız ediyorum diye de ayrı sıkıntım var öf. Ben hayatımda bu kadar sıcaklığımı bilmem. Ve evet dibinde uyuyanlara ayri deli oluyor insan
Hoşgeldin canim aramıza :) çok beklemeden kavuşursun inşallah bebişineGünaydınnn hamişler ve hamiş olma yolunda ilerleyenlerr
Dün gece ki ilk denemeyle aranıza katıldım
Sağol canım benim çok teşekkür ederimWuslt ım çoook teşekkürler doğumunda kesinleşmiş hayırlı olsun bitanem sağlıkla al evladını kucağına inşallah
Luluş teyzemize öpücükler yolluyoruzteşekkür ederim canım benim
Canım benim çok geçmiş olsun oh atlattın çok şükür güzelce dinlen iyileş bir an önce sonra kaldığı yerden çalışmalara devam
maysuuuuum bizde aldık aynı modeldendün eşim kalk gezelim dedi idil baby e girdik bi baktık calipso var fiyatı da 410 du alalım dedi iyi dedim bende kırmızı gri renk aldık sizinki ne renk bide sünger yatak hariç fiyatı bu... sizin sünger yatakta mı dahildi fiyata
sağol bacııııım kurdum hemen o kadar cici bişey ki
ekliyorum bitanem inşallah bu son olur miniğin gelir...bu arada en erken ben kutlıyım doğum günün kutlu olsun canım benim Rabbim gönlünün muradını versin inşallah
Sende iyi ki varsın benim canım arkadaşımşu fındığı hallet sonra Allahın izniyle başlarsınız tedaviye fıstığım... hem belki tüpe gerek kalmaz yine de gerek kalırsa bence onu da söylemeyin sürekli soru soran insanlarla uğraşmak yorucu olabilir... hamile kalınca kalbi duyana kadar bir sır gibi sakla minik bebeğini bacım Bi tek biz bilelim küçük sıpamızın varlığını...Ya düşüncesi bile ne güzel ve gerçekleşmesine çok az kaldı İNŞALLAH Sana bu 2-3 aylık süreçte şunları yapmak düşüyo sağlıklı beslenmek stres yapmamak hep gülmek ve dua etmek... sen yap bunları gör bak miniğin koşa koşa gelecek hepimizin duasıyla tabi... AMİİİİİİN
Ekliyorum hemen liste topiğin ortak ürünü hatun herhalde yazıcam hatun sen düşünme bunlarıÇok manidar bi bat tarihin var ayrıca
Masallah ogluduna hayirli olsun bende iyiyim persembr gunu doguma gidiyorum dua et bsna kolay olsun aklima geliyordun ne yapiyor acaba diyeBiraz kafam dağılsın istedim açıkçası
İyiyim oğluşlarım da çok iyi, büyük oğlum spor lisesini kazandı
Elisadan hiç haberim yok en son burada görüştüm bende canım
Asıl sen nasılsın, hamileliği bitirmişsin maşallah yaa
Canım nasılsın heyecan var mı? Kilosu ne kadar bebeğin? Sen mi istedin sezeryan ve genel mi olacaksın? Çok sordum :)Masallah ogluduna hayirli olsun bende iyiyim persembr gunu doguma gidiyorum dua et bsna kolay olsun aklima geliyordun ne yapiyor acaba diye
Canım benim hamile misin sen çok sevindimKizlar hepinize tek tek tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizden.evet mucize gibi devam ediyor bakalim insallah sonu da guzel olur.yeter ki Rabbim ol desin :) dr uma gittim 221.5 degere iyi yukselis iyi dedi.keseyi gorunce rahatlayacagiz dedi yine.rahim kalinlasmis haftaya sali betaya baktir carsmba da gel keseye bakalim simdi kese icin cok erken dedi.haftaya yillik iznimize cikiyoruz esimle yolculuk da yok dedi ne yapacaksak. En azindan is stresinden uzak bir hafta gecirecegim.bende keseyi gorunce rahatlayacagim gibi.saliya kadar betaya baktirmadan sabredebilirim umarim :)
Maşallah maşallah kuzucuğuna canım allah bahtını açık etsin ne güzel ağlıyor yerim ben onuKızlar ben de sizi kızımla tanıştırayım artık sizden maşallah istiyoruz ağlamasaydı çok Güzel bir bakılma fotosu olacaktı:)
Oyyy kuzum senin de minik paşan mı geliyor hayırlı olsun çok sevindimOĞLUŞŞŞ GELİYO
Bugün gittim doktora nolursun doktorcuğum cinsiyet dedim adamı güldürdümkesin erkek dedi 132 gr olmuş yavrum, minik Mete'm 1 hafta da önde çıktık...oohhh çok şükür öğrenince rahatlıyo insan yaw
Aklımdan sen geçiyordun canım elif ne yapıyor paşamız büyüdü mü diye maşallah bayağı yakışıklı olmuş iyi bakmışsınEki Görüntüle 1589495 Eki Görüntüle 1589498 Eki Görüntüle 1589501 Eki Görüntüle 1589504 Biz 3 aylik olduk teyzeleri
İyiyim canim evet biraz heyecanliyim spinal sezeryan olacagim ben istedim normal dogumdan korktugum icin vajinusmus gecmisimide dr bildigi icin uzerime gelmedi yoksa normal olsun istiyordu dr umCanım nasılsın heyecan var mı? Kilosu ne kadar bebeğin? Sen mi istedin sezeryan ve genel mi olacaksın? Çok sordum :)
En son gittigimde 2800gr dedi dogumda 3200 bulur dedi drCanım nasılsın heyecan var mı? Kilosu ne kadar bebeğin? Sen mi istedin sezeryan ve genel mi olacaksın? Çok sordum :)
Mogamimmmmm Metecigimiz hayirli ve ugurlu gelsin insallahOĞLUŞŞŞ GELİYO
Bugün gittim doktora nolursun doktorcuğum cinsiyet dedim adamı güldürdümkesin erkek dedi 132 gr olmuş yavrum, minik Mete'm 1 hafta da önde çıktık...oohhh çok şükür öğrenince rahatlıyo insan yaw
Maşallah canim bebeğine benimde pazartesi kontrol var belli olur sezeryan olup olmayacağı bende korkuyorum normal doğumdan hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla kavusalim daEn son gittigimde 2800gr dedi dogumda 3200 bulur dedi dr
Hoşgeldin canim aramıza :) çok beklemeden kavuşursun inşallah bebişine
Hakkinda hangisi hayirlisiysa o olsun canim insallah saglikla hayirlisiyla kavusuruz miniklerimizeMaşallah canim bebeğine benimde pazartesi kontrol var belli olur sezeryan olup olmayacağı bende korkuyorum normal doğumdan hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla kavusalim da
Çalışmalara başladıktan sonra kaç defa adet gorduysen canim ona göre yazıyorAmin inşallah canım teşekkür ederimm .
Birde şeyi merak ediyorum ben bu postta okurken gördüm 20. deneme 30. deneme falan diye.
Bu denemeleri neye göre yazıyorsunuz.
Amin canim insallah senin pasada masallah yakisikli olmus buyumus zaman nasilda geciyor hamile kalirmiyim acaba derken 5 gun sonra kizima kavusacagim hayirlisiyla rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahMogami pipilimiz hayirlisiyla dogsun W wuslt canim yakinda minigin geliyormus Rabbim eline kavustirsun kolay bir dogum olsun insaAllah hyb77 canim gecmos olsun insaAllah iyilestikten somrada bebisin konar gobusune eminebi tesekkur ederim canim benim pasa fazla huysuz bir pasa Rabbim sanada boyle tatli birazda huysuz bir bebis versin canim benim blummmm bakalim seninki prens mi prenses mi mrrakla bekliyorum SirriEyvan kiz nasilsiniz prensesim napiyor gelinime iyi bak opuyorum güzel yanaklarindan
Benim de almıyor güneş aslında ama yok hele arkadaştayiz onun evi daha fena ya diyorum insanlar neden ister ki güneş alan ev almasınBenim de uyudugumda 5.30 du 7.30 da tekrar kalktım antep li olmama rağmen hiç bu kadar sıcak görmedim. Evim güneş almamasina rağmen böyle sıcak alsa ne olurdu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?