Beraber Anne Olma Yolunda

Benim de uyudugumda 5.30 du 7.30 da tekrar kalktım antep li olmama rağmen hiç bu kadar sıcak görmedim. Evim güneş almamasina rağmen böyle sıcak alsa ne olurdu bilmiyorum

Sağol canım benim çok teşekkür ederim inşallah son olur da bende en güzel hediyemi almış olurum doğum günümde

Masallah ogluduna hayirli olsun bende iyiyim persembr gunu doguma gidiyorum dua et bsna kolay olsun aklima geliyordun ne yapiyor acaba diye

Masallah ogluduna hayirli olsun bende iyiyim persembr gunu doguma gidiyorum dua et bsna kolay olsun aklima geliyordun ne yapiyor acaba diye
Canım nasılsın heyecan var mı? Kilosu ne kadar bebeğin? Sen mi istedin sezeryan ve genel mi olacaksın? Çok sordum :)

Sabah 7de kalktım. 1buçuk saat kahvaltı hazırladım. Krep yaptım mis gibi masa hazırladım.
Cevap, krep yicek halim yok. insan böyle katil oluyo heral. yemezse kendi bilir. Masayı öylece bıraktım

Canım benim hamile misin sen çok sevindim gelmiş minik mucizen Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun

Kızlar ben de sizi kızımla tanıştırayım artık sizden maşallah istiyoruz ağlamasaydı çok Güzel bir bakılma fotosu olacaktı:)
Maşallah maşallah kuzucuğuna canım allah bahtını açık etsin ne güzel ağlıyor yerim ben onu

Oyyy kuzum senin de minik paşan mı geliyor hayırlı olsun çok sevindim darısı bize olsun inşallah

Canım nasılsın heyecan var mı? Kilosu ne kadar bebeğin? Sen mi istedin sezeryan ve genel mi olacaksın? Çok sordum :)
İyiyim canim evet biraz heyecanliyim spinal sezeryan olacagim ben istedim normal dogumdan korktugum icin vajinusmus gecmisimide dr bildigi icin uzerime gelmedi yoksa normal olsun istiyordu dr um

Mogamimmmmm Metecigimiz hayirli ve ugurlu gelsin insallah sirada biz variz galiba cinsiyet ogrenmeyi bekleyen

En son gittigimde 2800gr dedi dogumda 3200 bulur dedi dr
Maşallah canim bebeğine benimde pazartesi kontrol var belli olur sezeryan olup olmayacağı bende korkuyorum normal doğumdan hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla kavusalim da

Hoşgeldin canim aramıza :) çok beklemeden kavuşursun inşallah bebişine

Amin inşallah canım teşekkür ederimm .

Birde şeyi merak ediyorum ben bu postta okurken gördüm 20. deneme 30. deneme falan diye.
Bu denemeleri neye göre yazıyorsunuz.

Maşallah canim bebeğine benimde pazartesi kontrol var belli olur sezeryan olup olmayacağı bende korkuyorum normal doğumdan hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla kavusalim da
Hakkinda hangisi hayirlisiysa o olsun canim insallah saglikla hayirlisiyla kavusuruz miniklerimize

Mogami pipilimiz hayirlisiyla dogsun W wuslt canim yakinda minigin geliyormus Rabbim eline kavustirsun kolay bir dogum olsun insaAllah hyb77 canim gecmos olsun insaAllah iyilestikten somrada bebisin konar gobusune eminebi tesekkur ederim canim benim pasa fazla huysuz bir pasa Rabbim sanada boyle tatli birazda huysuz bir bebis versin canim benim blummmm bakalim seninki prens mi prenses mi mrrakla bekliyorum SirriEyvan kiz nasilsiniz prensesim napiyor gelinime iyi bak opuyorum güzel yanaklarindan

Amin canim insallah senin pasada masallah yakisikli olmus buyumus zaman nasilda geciyor hamile kalirmiyim acaba derken 5 gun sonra kizima kavusacagim hayirlisiyla rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Benim de uyudugumda 5.30 du 7.30 da tekrar kalktım antep li olmama rağmen hiç bu kadar sıcak görmedim. Evim güneş almamasina rağmen böyle sıcak alsa ne olurdu bilmiyorum
Benim de almıyor güneş aslında ama yok hele arkadaştayiz onun evi daha fena ya diyorum insanlar neden ister ki güneş alan ev almasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…