beta Hcg

Ya insan cok uzuluyo ama uzulmeyin kanamaniz bittikten sonra bir adet beklemeden denemeye basliyabilirsiniz ben beklemedim gene nasip oldu hamilelik kimyasaldan sonra tutunmasi cok kolay bebegin

Evet canım. Dün test yaptırdım pozitif çıktı :) Allah herkese nasip etsin. Bu sever idrarda da çıktı silikte olsa. inşallah yine kimyasal gebelik yaşamam Sana da idrarda çıkmışmıydı?

Evet canım. Dün test yaptırdım pozitif çıktı :) Allah herkese nasip etsin. Bu sever idrarda da çıktı silikte olsa. inşallah yine kimyasal gebelik yaşamam Sana da idrarda çıkmışmıydı?
Kimyasal da malesef idrarda cikmisti gormustum ama illa olcak diye bisey yok sakin kotu dusunme. Hemen kan testi verme adet gununu gecsin bi

Kızlar merhaba, çatlatma iğnesi oldum bu ay 14. Gün adetime de 4 gün kala test yaptım Hcg 27,2 çıktı iki gün sonra testi yeniledim 95,3 çıktı. Sizce artış iyi mi, adet günüme göre Nasıl?

Cnm gözün aydın yarın bende kan tahlili yaptiracam ama çok korkuyorum negatif olur diye bende 16 da catlatma ignesi oldum belirtilerin nelerdi cnm

Kızlar merhaba, çatlatma iğnesi oldum bu ay 14. Gün adetime de 4 gün kala test yaptım Hcg 27,2 çıktı iki gün sonra testi yeniledim 95,3 çıktı. Sizce artış iyi mi, adet günüme göre Nasıl?
Bence gayet güzel önemli olan 2 güne bir 2 kat artmış olması :)

Cnm gözün aydın yarın bende kan tahlili yaptiracam ama çok korkuyorum negatif olur diye bende 16 da catlatma ignesi oldum belirtilerin nelerdi cnm
Teşekkür ederim canım, darısı tüm isteyenlere inşallah. Bel ağrısıyla başladı belirtiler canım üşüme ve gaz çok fazlaydı, kasıklarda batma vardı ve karnım çok gergin, sertti. Bir kısım belirtiler hala devam ediyor zaten özellikle batma ve gaz :)

Günaydın kızlar bende dün idrarda silik ama belirgin bir silik olarak çıktı sasirdim inanasim gelmedi beta hcg de 637.60 çıktı adetim 2.gun geçmesiyle sizce değerim nasıl?

SUAN BENDEDE BEL AGRISI KASIK AGRISI GÖĞÜS AGRISI COK FENA BUGUN KAN VERMEYI DUSUNUYORUM AMA KORKUYORUM

Korkma canım bu stresinden kurtulursun en azından, yine de kesin sonuç almak istiyorsan pazartesiyi bekleyebilirsin. İdrar testi yapma yalnız ben de silik bile çıkmamıştı moralim bozulmuştu, kanda çıktı ama :)

Valla yaptım idrar testı silik bile çıkmadı o yuzden korkuyorum bugun çatlatma ıgnemden sonra 14. gunum olsa kanda cıkar sanırsam dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…