- Konu Sahibi gurbettekigelin
-
Ya insan cok uzuluyo ama uzulmeyin kanamaniz bittikten sonra bir adet beklemeden denemeye basliyabilirsiniz ben beklemedim gene nasip oldu hamilelik kimyasaldan sonra tutunmasi cok kolay bebegin
Kimyasal da malesef idrarda cikmisti gormustum ama illa olcak diye bisey yok sakin kotu dusunme. Hemen kan testi verme adet gununu gecsin biEvet canım. Dün test yaptırdım pozitif çıktı :) Allah herkese nasip etsin. Bu sever idrarda da çıktı silikte olsa. inşallah yine kimyasal gebelik yaşamamSana da idrarda çıkmışmıydı?
Bugun kanamam geldi .Ya insan cok uzuluyo ama uzulmeyin kanamaniz bittikten sonra bir adet beklemeden denemeye basliyabilirsiniz ben beklemedim gene nasip oldu hamilelik kimyasaldan sonra tutunmasi cok kolay bebegin
Birkav arkadasimda ayni seyi soyledi . Kimyasaldan sonra tutunmasi kolay olur diye insallah benimde ole olur.. ovulasyon testini sitede herkes cok iyi sonuclar aliniyo demis. Bugun siparis verdim gelsin onuda denicem. İns olurBugun kanamam geldi .
Bence gayet güzel önemli olan 2 güne bir 2 kat artmış olması :)Kızlar merhaba, çatlatma iğnesi oldum bu ay 14. Gün adetime de 4 gün kala test yaptım Hcg 27,2 çıktı iki gün sonra testi yeniledim 95,3 çıktı. Sizce artış iyi mi, adet günüme göre Nasıl?
Teşekkür ederim canım, darısı tüm isteyenlere inşallah. Bel ağrısıyla başladı belirtiler canım üşüme ve gaz çok fazlaydı, kasıklarda batma vardı ve karnım çok gergin, sertti. Bir kısım belirtiler hala devam ediyor zaten özellikle batma ve gaz :)Cnm gözün aydın yarın bende kan tahlili yaptiracam ama çok korkuyorum negatif olur diye bende 16 da catlatma ignesi oldum belirtilerin nelerdi cnm
SUAN BENDEDE BEL AGRISI KASIK AGRISI GÖĞÜS AGRISI COK FENA BUGUN KAN VERMEYI DUSUNUYORUM AMA KORKUYORUMTeşekkür ederim canım, darısı tüm isteyenlere inşallah. Bel ağrısıyla başladı belirtiler canım üşüme ve gaz çok fazlaydı, kasıklarda batma vardı ve karnım çok gergin, sertti. Bir kısım belirtiler hala devam ediyor zaten özellikle batma ve gaz :)
Valla yaptım idrar testı silik bile çıkmadı o yuzden korkuyorum bugun çatlatma ıgnemden sonra 14. gunum olsa kanda cıkar sanırsam dimiKorkma canım bu stresinden kurtulursun en azından, yine de kesin sonuç almak istiyorsan pazartesiyi bekleyebilirsin. İdrar testi yapma yalnız ben de silik bile çıkmamıştı moralim bozulmuştu, kanda çıktı ama :)
Evet Can'ım çıkar Allah'ın izniyle ben de 14. Gün yapmıştım, 27,2 idiValla yaptım idrar testı silik bile çıkmadı o yuzden korkuyorum bugun çatlatma ıgnemden sonra 14. gunum olsa kanda cıkar sanırsam dimi
İnşallah cnm ya dua et bana ogleden sonra yapacamEvet Can'ım çıkar Allah'ın izniyle ben de 14. Gün yapmıştım, 27,2 idi
14. Gün evde negatif mi çıktı sende xnm idrar testinde yaniEvet Can'ım çıkar Allah'ın izniyle ben de 14. Gün yapmıştım, 27,2 idi
Evet Canım ben o çift çizgiyi hiç görmedim kanda öğrendim kanla takibe devam ediyorum ama sırf o çift çizgi için hafta içi alıp yapacam valla14. Gün evde negatif mi çıktı sende xnm idrar testinde yani
Bana umut oldun suan resmen cnm benim inşallah bende aranıza katılirimEvet Canım ben o çift çizgiyi hiç görmedim kanda öğrendim kanla takibe devam ediyorum ama sırf o çift çizgi için hafta içi alıp yapacam valla
İnşallah bebeğin seninledir canım, Allah yardımcın olsun. Sonucu yaz mutlaka fikir alışverişi yaparız, Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.Bana umut oldun suan resmen cnm benim inşallah bende aranıza katılirim
Çok uzgünüm kizar 0.667 çıktı sonuçİnşallah bebeğin seninledir canım, Allah yardımcın olsun. Sonucu yaz mutlaka fikir alışverişi yaparız, Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Canım bu ay olur inşallah, üzülme demiyorum elde değil biliyorum ama güçlü ol mücadeleyi ve duayı sakın bırakma, rabbim yardımcın olsun.Çok uzgünüm kizar 0.667 çıktı sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?