beta Hcg

Çok tesekkür ederim. Aminn. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben cumartesi günü kürtaj oldum. Dış gebelik değilmiş ona sevindim artık ne yapayım.

Çok tesekkür ederim. Aminn. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben cumartesi günü kürtaj oldum. Dış gebelik değilmiş ona sevindim artık ne yapayım.
Tekrardan çok geçmiş olsun. Umarım en yakın zamanda Rabbim tekrardan o güzel duyguyu en güzel şekilde yaşatır sana

Canım varsa cıkar da düşük çıkar sonra düşüklüğüne kafa takarsın. Bence adetin geçene kadar bi bekle. Başına dert alma.. zamanı gelince bak tatlım benim nacizane tavsiyem :)
ÜCRETLI MUAYENE OLURSANIZ TAKIP FALAN OLMUYOR...BENIMDE BASIMA GELDI HERHANGI BIR GERI DONUS OLMADI...

Kizlar bugun doktora gittim bebek 5 hafta ultrasonda gorunmedi ama beta 93.35 doktor cok dusuk dedi folik asit kullanmaya basladim bugun cumartesi tekrardan gitcem boyle olup sonradan duzelen var mi ?

Benim de adete 6 güngün kaldı ne zaman kan versem bilmiyorum meraktan öleceğim

Ferigencer Kardelennn70 kızlar 3 gündür hastanedeyim şiddetli kanamadan se tedavisi al bebeğim direniyor doktor bu kadar kanamalar düşmesi lazımdı dedi ama bebeğim direniyor bugün evdeyim ama kanama hala şiddetle devam dua edin bana

Selam arkadaşlar ben de araniza yeni katıldım. 14 şubatta adet gördüm. 20 martta adet olmam gerekirken olmadım. 27 martta test yaptırdım kanda 70 çıktı. Doğal olarak çok sevindim. Bugün doktora gidecektim ancak telefonla görüştüğümde kan değerinin çok düşük olduğunu ve yeni bir test yaptırmamı istedi. Bugün yaptırdım 125 çıktı. Buda düşük bir değer denildi. Sağlıklı bir gebelik olmadığını, yüksek ihtimalle ya kimyasal gebelik yada dış gebelik yaşayabilirsin dedi

Allah yardımcın olsun canım inşallah bu ikisinden biriyse de kimyasal olsun dış gebelik olmasın. Kimyasal daha kolay dış gebelik çok teferruatlı ve riskli

Allah yardımcın olsun canım benim inşallah ikiside değildir ...

Arkadaşlar benim adetim gecikti 9 gün geçtikten sonra idrar testi yaptırdım ikinci çizgi silik çıktı akşamı beta hcg yaptırdım negatif ben polikistik över hastasıyım ama adetim ilk doğumumdan sonra ilk defa bu kadar gecikti ve bel Ağrı'sı kasık Ağrı'sı ara ara oluyo hala adet olmadım böyle birşey yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…