- 9 Şubat 2012
- 471
- 468
- 103
- Konu Sahibi gurbettekigelin
-
Çok tesekkür ederim. Aminn. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben cumartesi günü kürtaj oldum. Dış gebelik değilmiş ona sevindim artık ne yapayım.Canımmm yeni gördüm. Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Demekki hayırlısı buymuş. Allahtan ümit kesilmez umarım tez vakitte tekrardan hamile kalırsın. Ve yavrunu kucağına alırsın. Üzülme sakın ümidinide yitirmee
Boşmuymuş peki canımÇok tesekkür ederim. Aminn. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben cumartesi günü kürtaj oldum. Dış gebelik değilmiş ona sevindim artık ne yapayım.
Tekrardan çok geçmiş olsun. Umarım en yakın zamanda Rabbim tekrardan o güzel duyguyu en güzel şekilde yaşatır sanaÇok tesekkür ederim. Aminn. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben cumartesi günü kürtaj oldum. Dış gebelik değilmiş ona sevindim artık ne yapayım.
Canım varsa cıkar da düşük çıkar sonra düşüklüğüne kafa takarsın. Bence adetin geçene kadar bi bekle. Başına dert alma.. zamanı gelince bak tatlım benim nacizane tavsiyem :)
ÜCRETLI MUAYENE OLURSANIZ TAKIP FALAN OLMUYOR...BENIMDE BASIMA GELDI HERHANGI BIR GERI DONUS OLMADI...Kızlar selam ben de aranıza tam olarak bilgi alabilmek için girdim. Bir tıp merkezinde olmayı isiyorum kan testimi de, çünkü okuduğum kadarıyla devlet ve özel hatsanelerden bir şekilde takibe alınıyormuşsunuz. Tıp merkezlerinde de böyle bir durum mevcut mudur, bilgileriniz ne yönde? Oraya girip tc girilmeden ya da kimlik göstermeden kan testi olabiliyor muyum? Bana yardımcı olursanız çoook sevinirim
ÜCRETLI MUAYENE OLURSANIZ TAKIP FALAN OLMUYOR...BENIMDE BASIMA GELDI HERHANGI BIR GERI DONUS OLMADI...
rica ederım:)bitanesin <3 çok teşekkür ederim
YA BENDE 6-7 GUN VARKEN YAPTIM CIKMADI COK MU ERKEN SIZCE UMUTLANMALIMIYIM@hs35 daha çok erken adet Zamanının geçmesini bekleyin sonra stres oluyor malesef
Allah, bebeğinizin size sımsıkı tutunmasını nasip etsin.Ferigencer Kardelennn70 kızlar 3 gündür hastanedeyim şiddetli kanamadan se tedavisi al bebeğim direniyor doktor bu kadar kanamalar düşmesi lazımdı dedi ama bebeğim direniyor bugün evdeyim ama kanama hala şiddetle devam dua edin bana
Aminnnn canım Allah tüm isteyenlerin yardımcısı olsun ...Allah, bebeğinizin size sımsıkı tutunmasını nasip etsin.
Allah yardımcın olsun canım inşallah bu ikisinden biriyse de kimyasal olsun dış gebelik olmasın. Kimyasal daha kolay dış gebelik çok teferruatlı ve riskliSelam arkadaşlar ben de araniza yeni katıldım. 14 şubatta adet gördüm. 20 martta adet olmam gerekirken olmadım. 27 martta test yaptırdım kanda 70 çıktı. Doğal olarak çok sevindim. Bugün doktora gidecektim ancak telefonla görüştüğümde kan değerinin çok düşük olduğunu ve yeni bir test yaptırmamı istedi. Bugün yaptırdım 125 çıktı. Buda düşük bir değer denildi. Sağlıklı bir gebelik olmadığını, yüksek ihtimalle ya kimyasal gebelik yada dış gebelik yaşayabilirsin dedi
İkişer gün arayla beta hcg değerlerim 9.92, 39.24, 66.7 ve 97. Bugün doktorumu aradım gebeliğin sağlıksız olduğunu, kimyasal gebelik olabileceğini söyledi. Aşılama sonrası progesteron a başlamıştık. Onu da bırak ve bir hafta içinde adet olmazsan gel dedi.
Ayyyy hemen ediyorum canımmmm Allah bağışlasın üzülme dua et sende Allah büyükFerigencer Kardelennn70 kızlar 3 gündür hastanedeyim şiddetli kanamadan se tedavisi al bebeğim direniyor doktor bu kadar kanamalar düşmesi lazımdı dedi ama bebeğim direniyor bugün evdeyim ama kanama hala şiddetle devam dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?