beta Hcg

Kızlar çok fena moralim lütfen yorum yapın çok ihtiyacımvar
Beta hcg degerlerim iki gün aralıklarla
42.4
74.3
121.8
559 (progesteron 22.23 )
579 (progesteron 14.12)
1063.8 (bugün progesteron 11.23)

44. Günüm bugün doktora tekrar gittim hiç bişey görünmedi dış gebelik belirtilerinden ağrı baş dönmesi leke kanama varmı dedi yok dedim dış gebelikten suphelendim ama bişey görünmüyor dedi
Çarşamba tekrar hcg istedi tekrarbakacakmis
İki ay önce kimyasal gebelik geçirdim
Acaba dış gebelikmidir çok korkuyorum

Ayyy geçmiş olsun canım ya. Ne oldu neden olmuş kanama. Şimdi nasılsınız iyisiniz dir inşallah ikiniz de

Kizlar oncelikle merhaba
Bhcg degerim sirasiyla 9.97 / 27.54 / 57.24 buraya kadar her sey normal 20 nisan 57.24 cikan degerim bugun 22 nisanda anca 67.20 oldu yani iki katina cikmadi sadece 10 artti. Illa sagliksiz gebelik mi yani hiç mi umut yok ya da dis gebelik mi acaba.
Ayni bu sekilde olup daha sonrasinda normal gebelik yasayanlariniz var mi ya da hic etrafinizdan duydunuz mu sabahtan beri agliyorum uzuntuden ilk hamileligimde dis gebelikle sonuclandi ama bu kez cok umitliydim herhalde yine olmayacak.
Doktor pazartesi gel dedi degeri takip edicez dedi buyuk ihtimal sagliksiz gebelik dedi cok mutsuzum hiç mi umidim yok sizce

Merhaba arkadaslar
catlatma ignesinin 9. Gunu asilamanin 7. Gunu kanda degerim 4.3 cikti. Sabirsizligimdan erken test yaptm simdi daha sabirszm. Sizce gebelik sebebiyle deger artiyor olabilirmi. Tam test gunu minik pembe bi leke ve kabizlik basladi. Icten ice de kendimi cok hamile hissediorum. 3 yumurta ile asilama oldugu icn cok olumlu dusunuyorum. Daha once bu sekilde sonuc alan oldumu?

Benimde ilk sonucum 20 idi adetim 1 gun gecmisti. Aksam yani 2 gun sinra yeniden kan verdim 34.95 e cikmis. Yavasmi artisi acaba
Canm benm o artisim kimyasal gebelikmis malesef dusukle sonuclandi sonra adet beklemeden gene denedim insallah sali kalp atisi duymaya gtcez insallah senin sorunsuz gebeliktir

kızlar merhaba adetıme 3 gün kala beta hcg testı yaptırdım 0,43 cıktı degerım yükselirmi inş adet olmam o kadar cok ıstıyorumkı beebk duygularımı size ifade edemem aranızda bu sekılde yaşayan arkadaşlar varsa fıkırlerıne cok ıhtıyacım var

Lütfen bana da yardım edin kızlar.. Beta HCG değerim 330. 5 çıktı.. Yani bu değere göre Bebek kaç haftalık oluyor keseyi ne zaman görebilirim

Ben 269,5 ile hamile olduğumu öğrendim fakat kimyasal gebelik gerçekleşti ve düşük yaptım
Dün akşam test yaptım evde, çizgi silik çıktı şimdi emin olamıyorum bende. inşallah hamileyimdir. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Lütfen bana da yardım edin kızlar.. Beta HCG değerim 330. 5 çıktı.. Yani bu değere göre Bebek kaç haftalık oluyor keseyi ne zaman görebilirim

Canım eğer herşey normal ise değerine göre bebek 2,5 - 3 haftalık kese 4 haftadan sonra görünüyor. biraz beklemen gerekiyor yani. bir doktora danış hemen.

Size yardımcı olacak değerleri kopyalıyorum kızlar.

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Canım ilgilenip araştırmışsın çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah :-*

evet canım kanamam oldu 2-3 gün hafifti son gün kan kırmızıya dönünce hemen doktora gittim ve düşük yapıyorsun dedi zaten değer 50 lere düşmüştü
Ay çok üzüldüm canım ya Geçmiş olsun Her şey bir imtihan Bende çok bekledim bu bebeği tüp bebek bile yapmıştım aşılama neler neler olmadı ama hiç beklemediğim bir anda Kendiliğinden oldu doğumda ölüm de Allah'ın elinde.. umarım en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü bir evlat nasip eder :'( :-*

Dün akşam yaptığım testte çizgi silik çıktı ama inşallah sağlıklı bir gebelik olur :) hayırlısı olsun herşey Allahtan buna da şükür. Hayırlısı olsun canım gözünaydın Allah bebeğine sağlık sıhat versin inşallah.

aynen canım Her şey Allah'tan çok teşekkür ederim Allah razı olsun :-*

Bugun tekrar kan verdim simdi sonucu aldim degerim 20 olmus dusmus... cok moralim bozuldu. Cok umitlenmistim
Ya insan cok uzuluyo ama uzulmeyin kanamaniz bittikten sonra bir adet beklemeden denemeye basliyabilirsiniz ben beklemedim gene nasip oldu hamilelik kimyasaldan sonra tutunmasi cok kolay bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…