beta Hcg

Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.. Eminim ki zamanı geldiğinde senin de sağlıklı bir bebeğin olacak. Kendini üzme ileriye bak..

Arkadaslar dün kuzenim ile görüştüm bu beta hcg değeri için çok takılma dedi bir bebeğin gelişimi en sağlıklı ultrason da görünür ben 2 çocuguma da saece gebeliğimi öğrenmek için beta testi yaptırdım gerisini ultrasondan takip ettim dedi bencede cok kafamıı takıyoruz sakin olalım derim bu beta bir an inip yükselebilir

Aynen haftaya ctesi çok rahat görürsünüz hem de stresiniz olmaz nasıl geçecek diye kendinizi yormayın hemencik geçiyor zaman :)
valla biliyomusun bende onu düşünüyorm şimdi nasıl geçecek bu zaman diye.bide işyerindeyim korkuyorm da dinlenemıyorm dıye ıns bısey olmaz.bu arada bizim hcg miz 354 cıktı dr iyi beklediğimizin de üstünde olması dedi..cook mutlu oldum inşallah Rabbim hepimize sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasdip eder

Kızlar 3.47 değerim yükseldi 27 oldu hamileyim Allahın izniyleee

Çok sevindimmm . Allah sağlıklı gebelik versin. Daha da güzel haberlerini alırız umarım. Hayırlı olsun annecik

Kızlar 3.47 değerim yükseldi 27 oldu hamileyim Allahın izniyleee

Çok sevindimmm . Allah sağlıklı gebelik versin. Daha da güzel haberlerini alırız umarım. Hayırlı olsun annecik
Amin canım saoll hehehehe deli gibiyim çok mutluyum inş sağlıklı gelişir yerleşir her isteyende gebe kalır gebelerde sağlıkla doğurur inşallah

Aminnnn inşallah tatlım mutlu ol tabi :) benim içinde dua et kalp atışlarını haftaya duyalım

Bayanlar merhaba.. Ben de yeni doktordan geliyorum Bir düşük yaptığım için dün korka korka gittim bugün sonuç aldım son adet başlangıcım 10 şubat beta hcg 17036 çıktı kesemde 9mm göründü Nasıl sizce bu düşük yüzünden çok korkmuştum ama değerim yüksek galiba

Merhaba, hayırlı olsun. Değeriniz gayet iyi bence de umarım 10 gün sonra falan da kalp atışını duyarsınız :)

Merhaba bende araniza yeni geldim.hep takip ediyordum zaten,ne kadar güzel bir yer burası.herkes birşey paylaşıyor.çünkü bazı doktorlar fazla bisey anlatmiyor.benimde 3 gün günüm geçti Dr.gittim acile beta hcgm 281.9 çıktı.dra git kese de varmı baksınlar dedi.aradan 4 gün geçmiş olacak yarın dra gitcem.inşallah herşey yolunda gider banada dua edin.kaç çıkması lazım 4 gün sonra değerlerimin.birde Açmi gideyim.

Beta hcg değerinde aç olmana gerek yok, tok yada aç fark etmiyor beta hcg değerinin de 2 katı artmış olması gerekiyor. Allah güzel gebelik süreci nasip etsin

Canım adetinin 36. Günü kese yi görebildi mi Yani? Benim bugün 31. Gün. Acaba 36. Gün benimkini de görebili r mi

merhaba benimde adet günüme 3 gün var ve beta hcg 10.55 çıktı sizce normal mi

Beta hcg değerinde aç olmana gerek yok, tok yada aç fark etmiyor beta hcg değerinin de 2 katı artmış olması gerekiyor. Allah güzel gebelik süreci nasip etsin
Amin sağol canm.dün doktora gittim karnından ve alttan baktı Dr ultrasonla keseyi görmedi kan değerin yüksek çıkarsa tehlikeli dedi .nasıl yani dış gebelik falan mi olur dedim evet ama korkma şimdiden dedi.ne ağladım cuma vakti dua ettim.çok şükur öğleden sonra beta hcgm 1353 çıktı normalmis gozukmemesi..tekrar çağırdı ben biraz geç gidecem.Rabbim herkese sağlıklı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…