- 10 Eylül 2015
- 321
- 581
- 103
- 38
- Konu Sahibi gurbettekigelin
-
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.. Eminim ki zamanı geldiğinde senin de sağlıklı bir bebeğin olacak. Kendini üzme ileriye bak..Merhaba canım bende haberler kötü malesef. Dün beta hcg değerim 99 çıktı. Üç gün önceki değerim 97 idi. Bugün doktor kesinlikle sağlıksız bir gebelik dedi. Dış gebelik olabilir dedi. Yarınki beta hcg sonucuma göre karar verecek. Eğer artış olursa iğne yaparak bebeğin düşmesini sağlayacak. Değerim düşmüş olursa kendiliğinden düşük yapabilirsin dedi. Bununla birlikte 3.kez düşük yapmış oluyorum ama hayırlısı buymus demek ki
Keseyi görüp beslenme kesesini gördüğü halde bunu dedi ama kendimi üzmicem olumlu düşünmek lazım ki bebiş de etkilenmesin sağol valla iyi geldi yorumlarınız
valla biliyomusun bende onu düşünüyorm şimdi nasıl geçecek bu zaman diye.bide işyerindeyim korkuyorm da dinlenemıyorm dıye ıns bısey olmaz.bu arada bizim hcg miz 354 cıktıAynen haftaya ctesi çok rahat görürsünüz hem de stresiniz olmaz nasıl geçecek diye kendinizi yormayın hemencik geçiyor zaman :)
Amin canım saoll hehehehe deli gibiyim çok mutluyum inş sağlıklı gelişir yerleşir her isteyende gebe kalır gebelerde sağlıkla doğurur inşallahKızlar 3.47 değerim yükseldi 27 oldu hamileyim Allahın izniyleee
Çok sevindimmm . Allah sağlıklı gebelik versin. Daha da güzel haberlerini alırız umarım. Hayırlı olsun annecik
Merhaba, hayırlı olsun. Değeriniz gayet iyi bence de umarım 10 gün sonra falan da kalp atışını duyarsınız :)Bayanlar merhaba.. Ben de yeni doktordan geliyorum Bir düşük yaptığım için dün korka korka gittim bugün sonuç aldım son adet başlangıcım 10 şubat beta hcg 17036 çıktı kesemde 9mm göründü Nasıl sizce bu düşük yüzünden çok korkmuştum ama değerim yüksek galiba
Canım adetinin 36. Günü kese yi görebildi mi Yani? Benim bugün 31. Gün. Acaba 36. Gün benimkini de görebili r miBayanlar merhaba.. Ben de yeni doktordan geliyorum Bir düşük yaptığım için dün korka korka gittim bugün sonuç aldım son adet başlangıcım 10 şubat beta hcg 17036 çıktı kesemde 9mm göründü Nasıl sizce bu düşük yüzünden çok korkmuştum ama değerim yüksek galiba
2 gün sonra tekrar kan testi yaptır canım artış olması gerekişyoremerhaba benimde adet günüme 3 gün var ve beta hcg 10.55 çıktı sizce normal mi
Amin sağol canm.dün doktora gittim karnından ve alttan baktı Dr ultrasonla keseyi görmedi kan değerin yüksek çıkarsa tehlikeli dedi .nasıl yani dış gebelik falan mi olur dedim evet ama korkma şimdiden dedi.ne ağladım cuma vakti dua ettim.çok şükur öğleden sonra beta hcgm 1353 çıktı normalmis gozukmemesi..tekrar çağırdı ben biraz geç gidecem.Rabbim herkese sağlıklı nasip etsin.Beta hcg değerinde aç olmana gerek yok, tok yada aç fark etmiyor beta hcg değerinin de 2 katı artmış olması gerekiyor. Allah güzel gebelik süreci nasip etsin
2 gün sonra tekrar kan testi yaptır canım artış olması gerekişyore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?