beta Hcg

Canımmm yeni gördüm. Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Demekki hayırlısı buymuş. Allahtan ümit kesilmez umarım tez vakitte tekrardan hamile kalırsın. Ve yavrunu kucağına alırsın. Üzülme sakın ümidinide yitirmee

Kızlar ben de sun yaptırdım test negatif çıktı ama adetime bir hafta var sizce geç döllenme olup da gebe kalma ihtimali var mi

Benimde hcg değerlerim 7 den başladı. 1 hafta sonra 55 oldu. Sonra şiddetli bir kanama geçirdim. Son tahlilden 5 gün sonra 139 oldu( kanamanın 2. Günü) doktor kimyasal gebelikmiş demekki dedi. Sonra beta hcg düşmesi gerekirken 379 ve sonra 790 oldu. Dış gebelikten korktuk fakat 3 mm lik kese göründü. Doktor gelişmez düşer dedi. Tahlillere devam. Sonu gelmiyor maşallah

Kızlar ben şimdi adetime 6 gün kala test yaptırdım.kan testi 0.5 çıktı 5.0 çıktı negatif dedi doktor ama internette araştırdım.bu durumda olup da sonradan pozitif olan arkadaşlar cokk

Kızlar günaydınnnn... Bugün hepinizden dua rica ediyorum öğleden sonra bebişimin kalp atımları için doktora gidicez ve Allah nasip ederse ilk kalp atışlarını duyucaz, geçen hafta beta HCG düşük çıkmıştı o yüzden tedirginim lütfennn dua edin.

hadi Allah yardımcınız olsun tatlım.İnş Rabbim sağlıklı bi sekilde kalp sesini duyurmayı nasip eder. sana sonra bana sonra isteyen dileyen herkese inş

Doktorumuza gittik sag salim kalp atışlarını gördükkkkkkk :) Daha çok küçük olduğu için kalp atışı duyulamadı ama kalp atışları göründü herşey yolunda.. Allah sanada herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin... Çok şükürrrrr... Allah sanada tez zamanda nasip etsin tatlım Kardelennn70

ayyy maşallah coook sevindim cnm.sen 7haftalık kaç gunluksun? hcg kac cıktı bugun

Ben tam 7 haftalığım bugün. Beta testi yapmadı ultrasondan kontrol sağladı. Bu arada lütfen bu beta değerine kimse bu kadar takılmasın. Ben ilk değerim yüksek çıkıp 2.değerim düşük çıkınca kahrolmuştum ama şuan bebeğimin boyutları da haftasına göre gelişimi de normal.. Dokorda zaten en sağlıklı ultrasonda gözlemlenen değer dedi.. Ayyy inanılmaz mutluyum ya

ayyy valla ben de cook heyecanlandım.. ınsallah sağlıklı gebelıkler gecırırız.aramızda tam 2 hafta var. ama ben bu hamilelik gunlugunu ekleyemedim ya.

Sağ üst tarafta adın yazıyor ya onun üstüne geldiğinde kişisel bilgileriniz yazar oraya gir hamilelik takvimine bebeğinin doğacağı tarihi yaz eklemiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…