- 28 Ocak 2016
- 399
- 154
- 23
- 32
- Konu Sahibi gurbettekigelin
-
Hyrli olsn cnm sen ne zmn yaptrdnda 3.47 ckti bnde yaptrdm 2.60 ckti var yada yok diyemem ddi 2 gun gcti hla adt olmdmAmin canım saoll hehehehe deli gibiyim çok mutluyum inş sağlıklı gelişir yerleşir her isteyende gebe kalır gebelerde sağlıkla doğurur inşallah
Canımmm yeni gördüm. Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Demekki hayırlısı buymuş. Allahtan ümit kesilmez umarım tez vakitte tekrardan hamile kalırsın. Ve yavrunu kucağına alırsın. Üzülme sakın ümidinide yitirmeeMerhaba canım bende haberler kötü malesef. Dün beta hcg değerim 99 çıktı. Üç gün önceki değerim 97 idi. Bugün doktor kesinlikle sağlıksız bir gebelik dedi. Dış gebelik olabilir dedi. Yarınki beta hcg sonucuma göre karar verecek. Eğer artış olursa iğne yaparak bebeğin düşmesini sağlayacak. Değerim düşmüş olursa kendiliğinden düşük yapabilirsin dedi. Bununla birlikte 3.kez düşük yapmış oluyorum ama hayırlısı buymus demek ki
Adete 6 gün kala yaptırdım sonra 4 gün kala yükseldi canım tekrar test yaptır küçük olduğu için değer az çıkmış olabilirHyrli olsn cnm sen ne zmn yaptrdnda 3.47 ckti bnde yaptrdm 2.60 ckti var yada yok diyemem ddi 2 gun gcti hla adt olmdm
Insallah canm yaa sali gununu bekliyrm hayrlisiyla hamileyimdr insallhAdete 6 gün kala yaptırdım sonra 4 gün kala yükseldi canım tekrar test yaptır küçük olduğu için değer az çıkmış olabilir
bugün yaptırdım 18.65 e yükseldi
hadi Allah yardımcınız olsun tatlım.İnş Rabbim sağlıklı bi sekilde kalp sesini duyurmayı nasip eder. sana sonra bana sonra isteyen dileyen herkese inşKızlar günaydınnnn... Bugün hepinizden dua rica ediyorum öğleden sonra bebişimin kalp atımları için doktora gidicez ve Allah nasip ederse ilk kalp atışlarını duyucaz, geçen hafta beta HCG düşük çıkmıştı o yüzden tedirginim lütfennn dua edin.
ayyy maşallah coook sevindim cnm.sen 7haftalık kaç gunluksun? hcg kac cıktı bugunDoktorumuza gittik sag salim kalp atışlarını gördükkkkkkk :) Daha çok küçük olduğu için kalp atışı duyulamadı ama kalp atışları göründü herşey yolunda.. Allah sanada herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin... Çok şükürrrrr... Allah sanada tez zamanda nasip etsin tatlımKardelennn70
ayyy valla ben de cook heyecanlandım.. ınsallah sağlıklı gebelıkler gecırırız.aramızda tam 2 hafta var. ama ben bu hamilelik gunlugunu ekleyemedim ya.Ben tam 7 haftalığım bugün. Beta testi yapmadı ultrasondan kontrol sağladı. Bu arada lütfen bu beta değerine kimse bu kadar takılmasın. Ben ilk değerim yüksek çıkıp 2.değerim düşük çıkınca kahrolmuştum ama şuan bebeğimin boyutları da haftasına göre gelişimi de normal.. Dokorda zaten en sağlıklı ultrasonda gözlemlenen değer dedi.. Ayyy inanılmaz mutluyum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?