• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyinsizmisim

İyi geceler .akşam çok büyük bir yorgunluklarını işten geldim çocuğun ilacını icireyim diye cekmeceyi açtım çekmece karmakarışıkdi çeki düzen vereyim dedim.cocugun kırık dökük oyuncaklarını atayım derken plastik kırık bir oyuncak vardı.elimde kırıp atayım derken kırıldı sıçradı . Esim hiç bişey yokken beyinsiz diye bağırdı.oyuncak sıçradığı için .son günlerde çok kez dedi beyinsiz diye artık agirima gitti bağırdım ben de beyinsizsem nasıl okudum nasıl çalışıyorum dedim.esim lise mezunu ben yüksek lisans yaptim ama nedense her defasında küçümser aşağılar.boyle diyince okumussunda ne olmuş işten başka hiçbir şeyden anladığın yok küfürlü konuşmalar vs. Hiç biseyden anlamıyorsun bilgin yok falan canımı oldukça sıktı soluğu burda aldım . lütfen birşeyler yazin
Aq testi yaptırın

İyi geceler .akşam çok büyük bir yorgunluklarını işten geldim çocuğun ilacını icireyim diye cekmeceyi açtım çekmece karmakarışıkdi çeki düzen vereyim dedim.cocugun kırık dökük oyuncaklarını atayım derken plastik kırık bir oyuncak vardı.elimde kırıp atayım derken kırıldı sıçradı . Esim hiç bişey yokken beyinsiz diye bağırdı.oyuncak sıçradığı için .son günlerde çok kez dedi beyinsiz diye artık agirima gitti bağırdım ben de beyinsizsem nasıl okudum nasıl çalışıyorum dedim.esim lise mezunu ben yüksek lisans yaptim ama nedense her defasında küçümser aşağılar.boyle diyince okumussunda ne olmuş işten başka hiçbir şeyden anladığın yok küfürlü konuşmalar vs. Hiç biseyden anlamıyorsun bilgin yok falan canımı oldukça sıktı soluğu burda aldım . lütfen birşeyler yazin
Aq testi yaptırın

Tabii ki kendi yetersizliği için seni suçluyor. Sen de zaten farkındasın ki cevabında çalıştığını okuduğunu vurgulamışsin. Eşler bazen birbirine kırıcı şeyler söyler, tartışır falan ama sizin tartışmanız kocanın aşağılık kompleksi etrafında dönmüş. Seçilen kelime ve verilen yanıtlar ona işaret ediyor

Okumakla okumamakla alakasi yok bunun, saygi, terbiye başka bi şey.. Ne üniversite mezunlari duyduk karisina kufur eden, siddet gosteren..
Kompleksi var muhtemelen.. Onun dışında başka sorunlarınız da var sanirim yine kompleks kaynakli..

Kompleksli evet..sende beyin varda ne ise yaramis dersen bi dahakine msji alir :)

Eşiniz ciddi kompleksli. Çok zor. Beyinsiz diye bağırmak ne sinir oldum. Küfürlü konuşmalar falan hiç hoş değil. Ömür geöer mi bu adamla bi uerden sonra senin psikolojini yerlebir eder.

Eşinizde bariz aşağılık kompleksi var.Kendini ezik hissediyor besbelli ve bunu tüm beyinsiz erkeklerin yaptığı gibi küfür ve fiziksel güç ile göstermeye çalışıyor.( gerçi şuan fiziksel güç kullanmasada ilerde bu da olur böyle beyinsizlerde )

Aslında MissCherryBlossom MissCherryBlossom bu adamın hakkından öyle bir gelir ki, odanın bi köşesine çöküp ağlamaktan kendine gelemez.

Sizin bu adamla mutlu geçen bir anınız var mı, size 1 tane güzel söz söylüyor mu?

:KK70::KK70::KK70:
Banım açıldı ya kavgalı dövüşlü ezmeli büzmeli konuda hemen etiketlediniz:deli:

kendinizi nasıl tutup öyle "cümle" şeklinde cevap veriyorsunuz ya?

ben olsam net çirkinleşirim bana beyinsiz diyen birine karşı. cırlarım falan hatta "sen kimsin be köpek" diye. çünkü gerçekten de o kim köpek? bu zamana kadar beynini kullanarak ne başarmış merak konusu.

kendinizi nasıl tutup öyle "cümle" şeklinde cevap veriyorsunuz ya?

ben olsam net çirkinleşirim bana beyinsiz diyen birine karşı. cırlarım falan hatta "sen kimsin be köpek" diye. çünkü gerçekten de o kim köpek? bu zamana kadar beynini kullanarak ne başarmış merak konusu.

Varisim burda galiba:KK70:
Ne yalan söyleyeyim ben de kimsin yeaaa ezik tarzı bir cevap verirdim

Varisim burda galiba:KK70:
Ne yalan söyleyeyim ben de kimsin yeaaa ezik tarzı bir cevap verirdim

ben de yeni geldim 1 haftadır banlıydım,gerizekalı adam konusu görünce "hığğğaaa" diye daldım serseri serbest stilim :KK53:

Back
X