Olabilir ama bi güzel sarıl,öp kuru kuru yapma..diğer durumları da lohusalığına bağla ailesinin lafını etmeeşim geldi şmdi çocuğun odasına girdi napayım özür dilesem mi ki bilemedim
yok marion yanına gittim konuşalm mı dedim gerek yok dedi bi üye vardı eşine aşırı naz yapıyordu boşanma yoluna girmişlerdi kimdi bilmiyorm onun gibi olacağm bendeOlabilir ama bi güzel sarıl,öp kuru kuru yapma..diğer durumları da lohusalığına bağla ailesinin lafını etme
Yok yaaa daha neler..hazır değil demek ki konuşmak için..bırak kendi hazır olduğunda gelsinyok marion yanına gittim konuşalm mı dedim gerek yok dedi bi üye vardı eşine aşırı naz yapıyordu boşanma yoluna girmişlerdi kimdi bilmiyorm onun gibi olacağm bende
yok 3 güne 1 geliyorlar annemde hasta çünkü evine geçti. O olmayınca kvnin gelesi gelmiyo gelip annemle tartışamayacak çnküKv ler hergün gelmeye devam ediyorlar mı bu arada
çocuğu görmek için gelecskmiş eve artık konuşmanın da anlamı yokmuş böyle mutluymuş kendisi.Kv ler hergün gelmeye devam ediyorlar mı bu arada
Üzerine düşme boşver..kv de de harbi asalak gibi,tövbe tövbe..sürekli görmek de sıkıntılı..sen şimdi kendini düşünçocuğu görmek için gelecskmiş eve artık konuşmanın da anlamı yokmuş böyle mutluymuş kendisi.
Yani başka biri olsaydı daha sert yazabilirdimBibi sende böyle dedin şimdi ciddiye almaya başladım abartıyorum sanırım ama hiç mş haklı değilim şu kadarcık da mı değilim
aynen ben sorun olduğunda değik olmadan önce konuşuyorm işte tüm mesele bu
yapamam ki çünkü kırıldım konuşmak istedim reddetti.Sarıl öp bence özür dilerim de yumuşar o zaman senden ilgi bekliyorum bu dönemlerde hassasım biliyorsun de
Sen kocanı özlemişsin bile canim şimdi daha çok dokunmak sarilmak istiysn muhtemelen küslükler iyi oluyo bazen ilişkide yakında barışırsınız.birbirini seven bi çiftsiniz anladgm kadrylaBeymim durdu, karıncalanıyor sanki. O kadar boğuldum ve bunaldım ki. Sorun üzerine sorun ekliyorum hayatıma.
Eşimle tartıştık. Ve bebeğimiz dışında konuşmamaya karar verdik. Normalde işteyken seni seviyorum nasılsın şöyle misin böyle misin diye mesaj atan adam İki gündür sadece oğlum nasıl dye msj atıyor.
Sebep yine ailesi. Zaten ufak bi atışmamız vardı görümce yüzünden. Görümce bana oğlumda kullanmam için kendi çocuklarının mama sandalyesini ve bikaç malzeme daha vermişti, istemediğim halde verdi kadın. Bende onları yolladım geri. Neden yollamışım da insanlar iyilik yapıyomuş da. Yenisini alırım ihtiyacı olana versin dedim. Bi de çocukları ikide bi yok bu bizimdi yok buna ben binmiştim deyip durdu, bu durumdan hoşlanmadm ihtiyacım da olmadığı için yolladım. İlk tartışmamız bundan çıktı.
Üstüne kaynımın bizim arabayı yine istemesi ( 6 saatliğine) ve eşimin vermesi eklendi. 21 günlk bebeğim var. Her an her şey olabilir diye düşünüp vermemeliydi. Hata üzerine hata yapıyor.
Bir de şu var kv kp sürekli diğer torunlarına(görümcemin oğlu) oğlum biz en çok seni seviyorz sen başkasın bilmem ne deyip duruyorlar benim yanımda ve bebeğim dünyadayken doğmuşken yani. Güya bebeğimi kıskanıyormuş çocuk da üzülmesin diye diyorlarmış(çocuk 5 yaşında). Bu konu yüzünden de biraz atıştık.
En son ben dedim ki yabancı gibi git gel eve oğlan dışında da konuşmayalım. Kabul etti. Ama ben acı çekiyorum o koca kafalıyı sevdiğim için.
Bu işin sonu ne olur kızlar? Ben sonumuzu iyi görmüyorum. Açıkçası yapamıyorum artık. Saçmalıyorm farkındayım benden bıktınız onun da farkındayım ama inanın sizden başka rahatça anlatabildiğim tek bi insan yok
Yok ben onu anladım da benim eklenti yorum onun üzerine olunca öyle anladığımı sandın..eşin sana trip atıyodur sen öyle deyince..üzerinde durma çok ama bu lütfen bundan sonra ailesini de anlatma,şikayet etme ya da dertlenme. Diyorsun ya savunmak zorunda kalıyor diye onları o esnada daha da sahipleniyor farkında olmadan çünkü onların tarafından bakıp yumuşatmaya çalışırken iyice o tarafa kayıyordur. Hem görünürde bişey de yok eşine göre hepsi iyi niyetten:/ kocayla herşeyi paylaşmanın sakıncası kv ile yaşadığın sıkıntıları da paylaşmak istiyorsun ama ters tepiyor34beden yanlş anlatmışım ya sadece çocuğu görmek için eve gelicem diyen kv değil eşim. Yanlış mesajı alıntılamışm
O çok aksiyonluydu yaaa:/ karıştırılacak gibi değil ama naptıın:)
Ya o hamileydi doğum yaptı yine eşiyle küstü diye.. ne bilim her ler karıştı.O çok aksiyonluydu yaaa:/ karıştırılacak gibi değil ama naptıın:)
Malesef nicki degistiremiyosun.degisebilirsen banada soyle bende degisecem.sorunlu gelin diye değiştireyim bari nickimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?