Beynim durdu artık

Olabilir ama bi güzel sarıl,öp kuru kuru yapma..diğer durumları da lohusalığına bağla ailesinin lafını etme
yok marion yanına gittim konuşalm mı dedim gerek yok dedi bi üye vardı eşine aşırı naz yapıyordu boşanma yoluna girmişlerdi kimdi bilmiyorm onun gibi olacağm bende

yok marion yanına gittim konuşalm mı dedim gerek yok dedi bi üye vardı eşine aşırı naz yapıyordu boşanma yoluna girmişlerdi kimdi bilmiyorm onun gibi olacağm bende
Yok yaaa daha neler..hazır değil demek ki konuşmak için..bırak kendi hazır olduğunda gelsin

bence hiç olmamaış gibi davran,bence de abartmışsın ben arkadaşlarıma çocukların küçülenlerini veririm bende hep kardeşimin çocuğunun küçülen temiz kıyafetlerini kullandım,çocuklar çok çabuk büyüyor bende görümcenin yerinde olsam üzülürdüm kendine boşa masaf çıkarıyorsun çok paran varsa çocuğuna biriktir ileride zekasını geliştirecek güzel oyuncaklar alabilirsin.Eşin çocuğunu sorduysa ne mahzuru var ki o da yeni baba oldu heyecanlı bence lohusa sendromu yaşıyorsun biraz sakinleş üzülürsen sütün kesilir.buna izin verme sen de anne oldun artık ama herşeyi duygusala da bağlamamalısın öncelikle dolaş gez arada çocuğu 1 saatliğine bırak babasına git bir hava al bu sana iyi gelecektir.Kendine bir hediye al annelik hediyesi bence hayata pozitif ve biraz umursamaz bakmalısın o zaman herşey güzel gelir herkes güzelleşir

Sarıl öp bence özür dilerim de yumuşar o zaman senden ilgi bekliyorum bu dönemlerde hassasım biliyorsun de

Yani başka biri olsaydı daha sert yazabilirdim lohusalığına verek sende öyle yap kocanın gönlünü al canım

34beden yanlş anlatmışım ya sadece çocuğu görmek için eve gelicem diyen kv değil eşim. Yanlış mesajı alıntılamışm

Bence tek hatanız hemen kestirip atmanız onun dışında görümce ve araba meselesinde siz haklısınız.

Belki kocanız da kestirip attıracak kadar kötü hissettirmiştir.

Sen kocanı özlemişsin bile canim şimdi daha çok dokunmak sarilmak istiysn muhtemelen küslükler iyi oluyo bazen ilişkide yakında barışırsınız.birbirini seven bi çiftsiniz anladgm kadryla

34beden yanlş anlatmışım ya sadece çocuğu görmek için eve gelicem diyen kv değil eşim. Yanlış mesajı alıntılamışm
Yok ben onu anladım da benim eklenti yorum onun üzerine olunca öyle anladığımı sandın..eşin sana trip atıyodur sen öyle deyince..üzerinde durma çok ama bu lütfen bundan sonra ailesini de anlatma,şikayet etme ya da dertlenme. Diyorsun ya savunmak zorunda kalıyor diye onları o esnada daha da sahipleniyor farkında olmadan çünkü onların tarafından bakıp yumuşatmaya çalışırken iyice o tarafa kayıyordur. Hem görünürde bişey de yok eşine göre hepsi iyi niyetten:/ kocayla herşeyi paylaşmanın sakıncası kv ile yaşadığın sıkıntıları da paylaşmak istiyorsun ama ters tepiyor ben de yaşadım ama baktım eşimin eleştirileri bi yerden sonra hep bana geliyor ben de aman almayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…