beyza'nin günlüğü

Tunaydin yogunluktan giremedim malesef

Sabah 4 dilim sucukla yumurta
4 zeytin
1 dilim beyaz ekmek
Az yogurt

ay 95 kilo birşey mi kız :) millet valla 300-400 kilodan iniyor seninki ne ki hiiiç büyümesin bile gözünde bence önümüzdeki yaza bile kalmaz ideal kilona gelmen benim çok şükür vardı kilo problemim vardı hallettim birazda reflü hastası olunca rahat oldu zayıflamam hayatımdan çoğu yiyecek çıktı maalesef

Öğle:
4 köfte 2 dilim ekmek Söğüş domates salatalık biber
Yoğurt

durucum kaşar peynirini bu kadar sık yememelisin yeme demiyorum ama her gün olmasın kahvaltında neredeyse 2 dilim peynir kalorisinde + çok sağlıksız kendileri :)

Allah yardım etsin o derece kilolu olanlara.. cok şükür halimize elbette. Asacagima bende inaniyorum canım destegin için cok tesekkur ederim:)

Allah yardım etsin o derece kilolu olanlara.. cok şükür halimize elbette. Asacagima bende inaniyorum canım destegin için cok tesekkur ederim:)
amin canım inşallah :) aşacaksın tabii ben hep kesin gözüyle baktım kilolar ne ki kız yağ parçası onların nesinden korkacağız onlar bizden korksun destek olurum her zaman zayıflarken destek önemlidir bilirim

Teşekkür ederim sağolasın:) durum mesajlarını baktım cok renkli bir kişiliğe benziyorsun sen canım :) evli misin bekar misin çalışıyor musun merak ettim?

Teşekkür ederim sağolasın:) durum mesajlarını baktım cok renkli bir kişiliğe benziyorsun sen canım :) evli misin bekar misin çalışıyor musun merak ettim?
eğlenceli biriyim hayata tersinden değil pembe gözlüklerle bakan bir insanım pozitif düşün pozitif olsun diyenlerdenim diyim ben sana :) bekarım canım sevgilim var çalışmıyorum açık öğretim lisesinde okuyorum

Ne guzel pozitif insanlar görmekten mutlu oluyorum.. bekarligin tadini çıkar tatlım. Elbet evleneceksin el mahkum:) hayırli ve en az senin kadar pozitif bir es adayı diliyorum sana. Umarım sevdigin o kişidir

Ne guzel pozitif insanlar görmekten mutlu oluyorum.. bekarligin tadini çıkar tatlım. Elbet evleneceksin el mahkum:) hayırli ve en az senin kadar pozitif bir es adayı diliyorum sana. Umarım sevdigin o kişidir
bekarlık rahatlık sanırım herkes aynısını diyor bende tadını çıkarıyorum fazlasıyla :) pozitiflik olarak ben kadar pozitif değil ama ikna edici özelliğim var o yüzden düşünceleri ile oynayabiliyorum karamsar bir insanı mutlu edecek yapıdayım :)

O cok Belli zaten canım :) gelişinle bende mutlu oldum her zaman gel

ne oldu canım hayırdır

Akşam planlarımi yapmistim sabah kahvalti ardından yapılacak işleri sıralanmıştım hatta not aldim yapacagim yemege kadar düşündüm.. kendi hayatımın iplerini tamamen kendi Ellerimde tutmamak canımı sıkıyor canım..
Öğlen 1 de eve geldim planda olmayan şeyler sayesinde ve evde ne yemek yapabildim nede işlerimi yapabildim. Iste böyle ama yılmak yok biraz daha gayret göstermek gerek sadece:)

canım her zaman umduklarımızla bulduklarımız birbirini tutmaz zaten diyet yaparken şunu yerim dersin o an olmaz başka şey yersin sen işin sırrını çözmüşsün gibi görünüyor yılmak yok senin sihirli sözcüğün bu olmalı her zaman bu hep aklında olursa eğer aradan ne kadar zaman geçerse geçsin hedefine ulaşmanda asla hiçbirşey seni caydıramaz ne zaman düşsen birden kalkarsın ki kalkacaksın zaten bir hedefin var bunu unutma o hayal ettiğin güzel beden gözlerinin önünden gitmesin ne zaman elin fazlaya gitse git bak aynaya bu görüntüden memnunmusun diye sor kendine memnunsan git ye de kendine ben hep böyle yaptım aynalar en yakın arkadaşım oldu tartılar değil :)

Masallah sana tatlım asıl işin sırrını çözen sensin. Bende birgün aynalarla aramdaki düşmanlığa son verebilirsem bu işi çözdüm diyebilirim:) o yuzden burdayım bu isi ogrenmek ve bilenlerden yardım almak için.. sonunda olacak canım aynadaki goruntumden memnun degilim! :))

sen bu işi çözmekteki sihirli cümleyi çözmüşsün bitanem :) ben başardım çok şükür Rabbime şimdi destek olma zamanı benim için başkalarının başarmasında parmağım olursa ne mutlu bana annemide zayıflattım kocaman göbüşü vardı minicik kaldı ama boğazı durmuyor ki gizli gizli yemiş yine göbüşü çıkmış ortaya bir el atma zamanı geliyor onada o halde o görüntüyü güzelleştirelim bizde Allahın izni ile Beyzam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…