beyza'nin günlüğü

Canimsin yaa ne tatlisin sen moral depomsun benim.. aynen farketmeden verdi bana gazi tutabilene ask olsun:))

oyy canım benimm hep yanındayım moral depon olmaya devam edicem el ele vericez fazlalıkları

Kizz sende fazlalik mi var?? Çıtırsındır sen.. insallah hep öyle kalırsın farkindaligin gelişmiş cok şükür.. ben gözümü kapatip yedim de o yüzden böyle bir haldeyim

Kizz sende fazlalik mi var?? Çıtırsındır sen.. insallah hep öyle kalırsın farkindaligin gelişmiş cok şükür.. ben gözümü kapatip yedim de o yüzden böyle bir haldeyim
seni kastettim ben balım el ele verelim diye ben hep diyetteyim boğazım bir dursa bir durmaz şimdi regl gelicek bir gör beni nasıl tatlı diye çıldırıyorum geçmiyor da ya önemli olan ne olduğu değil ne olacağıdır bu hale geldiğin gibi değişmekte senin ellerinde içindeki zayıf Beyza çıkmak için can atıyor onu daha fazla hapsetme

1 kase yogurt
2 silme kaşık yulaf ezmesi
2 kucuk elma ile yaptigim karışımı yedim:)

Super oldu kuzucum:) az da tarçın serptim tam bi öğün oldu ve insani tatminde ediyor simdi iki bardak su icmeliyim ustune ki yulaf ezmesi tok tutucu ozeliigini gostersin..
hadi ya yulaf ezmesi alıp yapayım bende o zaman bana tatlı krizini yok edecek şeyler lazım :/afiyet olsun sanada acıkmazsın inşallah hiç akşama dek

hadi ya yulaf ezmesi alıp yapayım bende o zaman bana tatlı krizini yok edecek şeyler lazım :/afiyet olsun sanada acıkmazsın inşallah hiç akşama dek

Tatli krizi icinde iyi canim bide ara ogunlerde tarcinli yogurt + tarcinli yesil cay+ elma+yesilcay seçenekleri çok faydalı..

Insallah acıkmam ama açlıktan korkmayacam artik tatlım bilicem ki o anda yag stoklarım eriyor :)))

Tatli krizi icinde iyi canim bide ara ogunlerde tarcinli yogurt + tarcinli yesil cay+ elma+yesilcay seçenekleri çok faydalı..
yeşil çayı severim normalde kötü kokusu var ama ben severim yinede hemde şekersiz ödemde çok faydası oldu zamanında :)
Insallah acıkmam ama açlıktan korkmayacam artik tatlım bilicem ki o anda yag stoklarım eriyor :)))
işte bu görmek istediğim umut kokan cümleler hiç boş durma sürekli birşeyle meşgul ol zaten o an açlığın aklına bile düşmez

tamam ccanım benim kendime is cikarma pesinde olucam

Aksam
1 koca tabak mercimekli eksili acili salata

Ara
1 fincan sütlü kahve yada 1 kase yogurt

Aksam
1 koca tabak mercimekli eksili acili salata

Ara
1 fincan sütlü kahve yada 1 kase yogurt
o akşama eklemeliydin yoğurdu ara öğün olarak değilde ayrıca sütlü kahvenin tok tutucu özelliği var ara öğün olarak güzel olur kendileri akşam tek çeşit olmuş daha doğrusu tek besin ağırlıklı olmuş proteinde olmalı :)

Canim yesil mercimekte protein de varya o yuzden aksam yesem daha iyi olur diye düşündüm ama sütlü kahve ve onda kararsiZ kaldim simdi ise o kadar tokum ki canim hic birsey yemek istemiyor.. acikmayi mi beklesem kahveyi simdi mi içsem ne dersin?

Hayatim mercimek karbonhidrat agirlikli bir besin protein cok dusuk icinde :) icme simdiden yemegin ustune hemen 9u falan gecsin kahve sonucta birsey olmaz belki siskinlik yapti su an bilemezsin kahve acikirsan imdadina yetisir

Hayatim mercimek karbonhidrat agirlikli bir besin protein cok dusuk icinde :) icme simdiden yemegin ustune hemen 9u falan gecsin kahve sonucta birsey olmaz belki siskinlik yapti su an bilemezsin kahve acikirsan imdadina yetisir

Tamamdir tatlım. Bir dahaki sefere bu dengeyi kurmaya calisirim sende sutlu kahvemsin benim hep imdadima yetisiyorsun:))

Sabah
2 dilim sucukla yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim tam bugday ekmeği
Domates salatalık maydanoz

Bugunden sonra net paketim bittigi icin giremeyebilirim..Cumartesi gunu butun listelerimle burdayim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…