canım benim ne dikkat edenler gördüm ben sonradan ne hale geldi yani onu hiç bilemeyiz boşuna şu an ki durumuna güvenipte laf etmesin sağa sola bir duyan gören var :) aynısı sen içinde geçerli şu an laf soktuğu alay ettiği kadın ondan daha güzel olacak mesela demem o ki hiçbirşey olduğu gibi kalmaz illaki bir gün değişir.. Bak aslında bu insanlar bir yandan ne kadar rahatsız etselerde diğer yandan farkında olmadan gaz veriyorlar biliyormusun
oyy canım benimm hep yanındayım moral depon olmaya devam edicem el ele vericez fazlalıklarıCanimsin yaa ne tatlisin sen moral depomsun benim.. aynen farketmeden verdi bana gazi tutabilene ask olsun:))
oyy canım benimm hep yanındayım moral depon olmaya devam edicem el ele vericez fazlalıkları
seni kastettim ben balım el ele verelim diye ben hep diyetteyim boğazım bir dursa bir durmaz şimdi regl gelicek bir gör beni nasıl tatlı diye çıldırıyorum geçmiyor da yaKizz sende fazlalik mi var?? Çıtırsındır sen.. insallah hep öyle kalırsın farkindaligin gelişmiş cok şükür.. ben gözümü kapatip yedim de o yüzden böyle bir haldeyim
tadı nasıl oldu bunun? güzele benziyor :)1 kase yogurt
2 silme kaşık yulaf ezmesi
2 kucuk elma ile yaptigim karışımı yedim:)
tadı nasıl oldu bunun? güzele benziyor :)
hadi ya yulaf ezmesi alıp yapayım bende o zaman bana tatlı krizini yok edecek şeyler lazım :/afiyet olsun sanada acıkmazsın inşallah hiç akşama dekSuper oldu kuzucum:) az da tarçın serptim tam bi öğün oldu ve insani tatminde ediyor simdi iki bardak su icmeliyim ustune ki yulaf ezmesi tok tutucu ozeliigini gostersin..
hadi ya yulaf ezmesi alıp yapayım bende o zaman bana tatlı krizini yok edecek şeyler lazım :/afiyet olsun sanada acıkmazsın inşallah hiç akşama dek
hadi ya yulaf ezmesi alıp yapayım bende o zaman bana tatlı krizini yok edecek şeyler lazım :/afiyet olsun sanada acıkmazsın inşallah hiç akşama dek
yeşil çayı severim normalde kötü kokusu var ama ben severim yinede hemde şekersiz ödemde çok faydası oldu zamanında :)Tatli krizi icinde iyi canim bide ara ogunlerde tarcinli yogurt + tarcinli yesil cay+ elma+yesilcay seçenekleri çok faydalı..
işte bu görmek istediğim umut kokan cümleler hiç boş durma sürekli birşeyle meşgul ol zaten o an açlığın aklına bile düşmezInsallah acıkmam ama açlıktan korkmayacam artik tatlım bilicem ki o anda yag stoklarım eriyor :)))
yeşil çayı severim normalde kötü kokusu var ama ben severim yinede hemde şekersiz ödemde çok faydası oldu zamanında :)
işte bu görmek istediğim umut kokan cümleler hiç boş durma sürekli birşeyle meşgul ol zaten o an açlığın aklına bile düşmez
o akşama eklemeliydin yoğurdu ara öğün olarak değilde ayrıca sütlü kahvenin tok tutucu özelliği var ara öğün olarak güzel olur kendileri akşam tek çeşit olmuş daha doğrusu tek besin ağırlıklı olmuş proteinde olmalı :)Aksam
1 koca tabak mercimekli eksili acili salata
Ara
1 fincan sütlü kahve yada 1 kase yogurt
o akşama eklemeliydin yoğurdu ara öğün olarak değilde ayrıca sütlü kahvenin tok tutucu özelliği var ara öğün olarak güzel olur kendileri akşam tek çeşit olmuş daha doğrusu tek besin ağırlıklı olmuş proteinde olmalı :)
Hayatim mercimek karbonhidrat agirlikli bir besin protein cok dusuk icinde :) icme simdiden yemegin ustune hemen 9u falan gecsin kahve sonucta birsey olmaz belki siskinlik yapti su an bilemezsin kahve acikirsan imdadina yetisirCanim yesil mercimekte protein de varya o yuzden aksam yesem daha iyi olur diye düşündüm ama sütlü kahve ve onda kararsiZ kaldim simdi ise o kadar tokum ki canim hic birsey yemek istemiyor.. acikmayi mi beklesem kahveyi simdi mi içsem ne dersin?
Hayatim mercimek karbonhidrat agirlikli bir besin protein cok dusuk icinde :) icme simdiden yemegin ustune hemen 9u falan gecsin kahve sonucta birsey olmaz belki siskinlik yapti su an bilemezsin kahve acikirsan imdadina yetisir
Canim cok tatlisin yaTamamdir tatlım. Bir dahaki sefere bu dengeyi kurmaya calisirim sende sutlu kahvemsin benim hep imdadima yetisiyorsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?