beyza'nin günlüğü

ay ama beyazda bir çekim gücü var kız bir elime alsam yarısına yaklaşıyorum mümkünse uzak durmak lazım
sev bitanem diyeti sevilmeyecek nesi var ki doğru yaptıktan sonra

Ah bilmem mi hele çıtır çıtır taze ekmegi ver elime 1 tanesinin kabuğunu tek basima yemisligim var yani
Hayat tercihlerden ibaret bebegim ya ekmek yada kendini sevmek:))

Ah bilmem mi hele çıtır çıtır taze ekmegi ver elime 1 tanesinin kabuğunu tek basima yemisligim var yani
Hayat tercihlerden ibaret bebegim ya ekmek yada kendini sevmek:))
yenir yenir hele odun ekmeği sıcaksa uzak dursun benden
ekmeğide yiyeceksin yeri geldi mi canın isterse abartacaksın ondan sonra hiçbirşey olmamış gibi dikkat edeceksin sürekli kendini sıkmayacaksın bunu unutma herşeyden mahrum yapılan diyetin ömrü çok kısadır arada bir serbest takılacaksın ama arada bir bunu sık tekrarlamayacaksın

Ohhh duymak istediğim seyler bunlar.. boyle relaks kafayla her isin üstesinden gelirim insallah

Öğle
1 tabak fırında patatesli tavuk
6 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı
1.5 kase cacık

Dun ogleden sonra yemek yemedim oglumun dogum gunu bugun o yuzden dun tum gun temizlik yaptim. Sadece atistirma seklinde gitti sağlıklı seyler yemeye çalıştım ama arada bir magnum gitti:))

Gece oglum hastalandigi icin pek uyuyamadim saat 5 civari acıkınca 1 armut 1 bardak süt yedim.

Saat 9da kahvaltı
Yarim kase korn flakes 1 bardak tarcinli süt.

Bu aksam oglumun dogum gunu misafirlerim olacak aksama kadar hafif beslenip akşam ölçülü yemegi düşünüyorum..

Öğle
1 tabak fırında patatesli tavuk
6 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı
1.5 kase cacık
1 tabak demişsin ama umarım küçüktür o tabak :) pilavda 4 kaşıkta kalmalıydı Beyzam.. Magnum aşırı derecede kalori yüklü bir dondurma onun yerine düşük kalorili yemelisin 1 magnum 1 öğle yemeği kalorisine eşit neredeyse bu günü umarım abartmadan atlatırsın

Haklısın canım magnum olmamaliydi yaa
Tabak normal yemek tabağı ama patatesi azdı canim porsiyon olarak ayarladım yani..
Bugun güzel geçecek inşallah aksami dengelemem lazım. Bugünü atlatayim yarindan itibaren adam akilli mazeretsiz baslamam lazim artik

Ogle yemegi
Tavada Yumurta 2 tane yumurtayla
Cok şükür doyurdu beni baska birsey yemedim.

dondurma yiyebilirsin ama magnum değil onu yersen bir öğününden vazgeçeceksin :)
patates azsa tamam o zaman problem değil... Akşam herşeyden minnak bir şekilde al tabağına gözün kalmasın yumurtayı keşke menemen olarak yapsaydın çok doyurucu olurdu

Dun de cok yoğundum. Bugunde öyle geçiyor. Akşam yemegine kayinvalidemlerde olacağız. Bugun de ne yediğim ne ictigim belli degil. Dogru düzgün bi baslasam devami gelecek ama yoğunluk bitmiyor bir turlu afff

Sabah
1 kucuk haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
Maydanoz domates salatalik biber
Yesil çay

Ara öğün yok acikmadim çünkü :)

Öğle
3 ızgara köfte
3 izgara biber
2 kasik makarnayla karisik salata
Yogurt

Dun de cok yoğundum. Bugunde öyle geçiyor. Akşam yemegine kayinvalidemlerde olacağız. Bugun de ne yediğim ne ictigim belli degil. Dogru düzgün bi baslasam devami gelecek ama yoğunluk bitmiyor bir turlu afff
yoğunluk bitmeyebilir ama yinede dikkat edersen eğer bu yoğunluktan yara almadan kurtulursun :)
menün güzel ama yetersiz buldum gerçi kaç gündür dikkat edememişsin denge açısından iyi olur aslında ama yinede günlük 1000 kalori altında yeme kahvaltıyı güçlü yap ekmeksiz bırakma o öğünü

Canim hoşgeldin nasılsın? Yalnızlık hissetmiyorum sayende tesekkur ederim destegin için..
evet kac gündür cok yedim ancak dengelerim dunku misafirlerimizden biri sagolsun bana kilomu hatta siskolugumu cok iyi hissettirdi.. Bütün gece odak noktası oldum sayesinde o yuzden hırs yaptım en kisa zamanda zayiflayip bi daha kilomla ilgili birsey duymayacagim

boş insanların dediklerini bence kaile almaman lazım boş sonuçta boş olan birşeyin neyini umursayacaksın kız :)
dedi gönlünü yıktı iyi yaptı devam etsin başına gelecek hiç merak etmesin hadi o zaman bu kötü an seni iyice alevlendirsin görsünler ne kadar güçlü olduğunu ve isteyince neleri başaracağını yeni görüntün yüzlerine tokat olsun bebeğim hadi başaralım senle bu işi

Yok haspam cok dikkat ediyor kilosuna uzaktan eltim sayılır kendisi gelinler arasinda zayiflar gurubunda gidip gelip ugrasti benle muhatap olmamaya çalıştım.. baktim ileri gidiyor bende alttan alta cevabini verdim ama cok kararliyim bir dahaki beni görüşü zayıf halimle olacak...
Dedigin gibi tokat etkisi yapsin insallah kıskancligini anlayamadim gitti ya..
Ama sagolsun durumunun vehametini anlamis oldum bir daha da dalga konusu yapmam kendimi..
Sagol canim bitanesin sen.

canım benim ne dikkat edenler gördüm ben sonradan ne hale geldi yani onu hiç bilemeyiz boşuna şu an ki durumuna güvenipte laf etmesin sağa sola bir duyan gören var :) aynısı sen içinde geçerli şu an laf soktuğu alay ettiği kadın ondan daha güzel olacak mesela demem o ki hiçbirşey olduğu gibi kalmaz illaki bir gün değişir.. Bak aslında bu insanlar bir yandan ne kadar rahatsız etselerde diğer yandan farkında olmadan gaz veriyorlar biliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…