beyza'nin günlüğü

Sabah
2 dilim sucukla yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim tam bugday ekmeği
Domates salatalık maydanoz

ekmek 2 olsun lütfen ceza uzun sürmesin :) yolumuza devam edelim yaptığımız tüm kaçamakları unutalım
peynir 2 dilim olsun daha iyi sucuğu koymayalım kahvaltıya lütfen koyarsakta çok nadir olsun

Dünün devami
1 tabak patatesli tavuk kapama
1 kase ayran asi çorbası

Ara
1 şeftali 2 ceviz
1 kase tarcinli yogurt
2 silme kaşığı yulaf ezmesi

Akşam
1 tabak semiz otu yemegi
1 kase yogurt
1 dilim t.b ekmeği

Ara 3 kasik yogurt

Kacamak 2 küçük tulumba tatlısı

menü güzel devam etmiş olsun göz ardı edelim tulumbayı birşey olmaz küçükmüş zaten :)

Bugün
1 haşlanmış yumurta
1.5 kk peynir
3 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
Domates maydanoz
Yesil çay

Ara
Yok

Öğle
4 y.k bulgur
2 parca haslama et
Yogurt
Salata

Ara (dışarda)
Az sekerli turk kahvesi
1 kuş lokumu
1 kare beyaz cikolata
Oglumdan kalan çeyrek pors. Frambuazli pasta

Akşam
1 tabak salata
1 kase yogurt
1 dilim tam bugday ekmegi

Ara
1 elma
1 ceviz
1 kase yogurt

Ara 1 çatal kavun

dün kaçamak yapmışsın zaten niye o pastayı yedin bakim onun dışında menü sağlıklı görünüyor lütfen kaçamaklara son verelim tartıda yüzümüz gülsün

dün kaçamak yapmışsın zaten niye o pastayı yedin bakim onun dışında menü sağlıklı görünüyor lütfen kaçamaklara son verelim tartıda yüzümüz gülsün

Haklisin canım daha dikkatli olacağım.. gözümün onunde pasta cesitleri ve dondurmalar ucustu resmen ancak bu kadar tuttum kendimi..
Ama biliyor musun 95.6 olan kilom bugün itibariyle 92.5 oldu:)

Haklisin canım daha dikkatli olacağım.. gözümün onunde pasta cesitleri ve dondurmalar ucustu resmen ancak bu kadar tuttum kendimi..
Ama biliyor musun 95.6 olan kilom bugün itibariyle 92.5 oldu:)
maşallah balım ne güzel pek dikkatte etmedin yinede tartı yüzünü güldürmüş tebrik ederim 80lere çok az kalmış başarıyorsun sen ya bildiğin başarıyorsun işte bu harika

maşallah balım ne güzel pek dikkatte etmedin yinede tartı yüzünü güldürmüş tebrik ederim 80lere çok az kalmış başarıyorsun sen ya bildiğin başarıyorsun işte bu harika

Sagol canimmm insallah başaracağım seninde basarin olacak bu diyetisyen mi olsan ne:))
80 lere az kaldı evet ama benim kilitlendigim nokta 70. 70 i görmeden asla salmayacagim kendimi. O misafir hala aklımda bu aksam neler yemek gecti icumden bilemezsin onun yüzü ve söyledikleri aklima gelince istahim kesildi :))

Hem dikkat etmemis gibi görünebilirim ordan ama bu benim eski halime göre oooooohooooo cok az yemis halim:))
Yani ben kendime cok şaşırıyorum o derece yani

eheheh sağol meleğim utandırıyorsun beni 70 senin için harika bir rakam olacak buna eminim işte kendini öyle hayal et hayalden öteye geçeceksin çünkü işte bu unutma o kadını hep kulaklarında çınlasın elini her uzatışında fazla yemek için aklına düşsün o yaptığı hareket ona haddini bildireceksin zayıf görüntünle bunu sakın unutma kendine bu güzelliği bu iyiliği yapacaksın sen beraber başarıcaz

Insallah canim inşallah.. seni buldugum icin cok şanslıyım ben ya..kim kime bu devirde bedava yaşam Koçluğu yapıyor dimi ama:))
Seni gormeden seviyorum tatlim <3

Insallah canim inşallah.. seni buldugum icin cok şanslıyım ben ya..kim kime bu devirde bedava yaşam Koçluğu yapıyor dimi ama:))
Seni gormeden seviyorum tatlim <3
canım benim hala karşılıksız iyilik yapanlar var çok şükür Rabbime birine yardımım dokunduğu zaman çok mutlu oluyorum ben bende sevdim seni sevmesem gelmem sürekli peşini bırakmam sen yeter ki iste başaralım senle

Evet canim arkadasim benim senin gibi karsiliksiz iyilik yapanlar hala var.. bende sen varsın diye hevesle yazıyorum. Yoksa net paketim hala yok kulak arkasi eder aman yiyeyim paket yenilenince yeni bir baslangic yaparim bende derdim. Cok zekiyim ya:) ama simdi ordan burdan internet bulup yazıyorum:))

bak bak bak kaçamak yapacakmış sakın aklından bile geçirme kiloya kilo eklemek yerine fazlalar gidecek hayatım yeter hapsettiğin o ince Beyzayı yollayalım şu yağlarıda gelsin çıksın olduğu yerden çok ayıp senin yaptığın onu hapsetmeye hakkın yok bir kere 80leri görücez 8ler için çırpınıcaz şimdi senle o 80ler gelecek o 80ler tartıda görünecek Beyzam hiiiç kaçısın yok yiyeceklerin güzelliğine aldanmak yok

Koşabiliyorsan koş, yapamıyorsan yürü, gerekirse sürün ama mutlaka ilerle.

bu senin için balım günün sözü :) bu sözü unutma olur mu senin için her gün bir söz paylaşıcam

Cnm kusura bkma 1 hafta ara vermk zorunda kaldm izmire gittim geldm ee haliyle diyet miyet kalmadi yalnz sen cok guzel vermissin tebrik ederim:) sevgili @mahperi arkadsm sen tam bir diyet yoldasisin okudum yazdklarini insan cok guzel motive ediosun:) bugun tekrardan basliorm yada kaldigm yerden dvm ediorm:)

Koşabiliyorsan koş, yapamıyorsan yürü, gerekirse sürün ama mutlaka ilerle.

bu senin için balım günün sözü :) bu sözü unutma olur mu senin için her gün bir söz paylaşıcam

Canım unutmam güzelmiş teşekkürler. Dun biraz kacamakli oldu sinirimi bozan şeyler oldumu hıncımı yemeklerden çıkarıyorum bugün kaldığım yerden devam ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…