- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
Sabah
2 dilim sucukla yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim tam bugday ekmeği
Domates salatalık maydanoz
menü güzel devam etmiş olsun göz ardı edelim tulumbayı birşey olmaz küçükmüş zaten :)Dünün devami
1 tabak patatesli tavuk kapama
1 kase ayran asi çorbası
Ara
1 şeftali 2 ceviz
1 kase tarcinli yogurt
2 silme kaşığı yulaf ezmesi
Akşam
1 tabak semiz otu yemegi
1 kase yogurt
1 dilim t.b ekmeği
Ara 3 kasik yogurt
Kacamak 2 küçük tulumba tatlısı
menü güzel devam etmiş olsun göz ardı edelim tulumbayı birşey olmaz küçükmüş zaten :)
dün kaçamak yapmışsın zaten niye o pastayı yedin bakimBugün
1 haşlanmış yumurta
1.5 kk peynir
3 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
Domates maydanoz
Yesil çay
Ara
Yok
Öğle
4 y.k bulgur
2 parca haslama et
Yogurt
Salata
Ara (dışarda)
Az sekerli turk kahvesi
1 kuş lokumu
1 kare beyaz cikolata
Oglumdan kalan çeyrek pors. Frambuazli pasta
Akşam
1 tabak salata
1 kase yogurt
1 dilim tam bugday ekmegi
Ara
1 elma
1 ceviz
1 kase yogurt
Ara 1 çatal kavun
dengeyi sağlamışsın tatlım merak etme güzel olmuş :)Begendigine sevindim tatlim bugün disarda kacamak yaptim azcık ama aksam dengeledim sanırım sence?
dün kaçamak yapmışsın zaten niye o pastayı yedin bakimonun dışında menü sağlıklı görünüyor lütfen kaçamaklara son verelim tartıda yüzümüz gülsün
maşallah balım ne güzel pek dikkatte etmedin yinede tartı yüzünü güldürmüş tebrik ederimHaklisin canım daha dikkatli olacağım.. gözümün onunde pasta cesitleri ve dondurmalar ucustu resmen ancak bu kadar tuttum kendimi..
Ama biliyor musun 95.6 olan kilom bugün itibariyle 92.5 oldu:)
maşallah balım ne güzel pek dikkatte etmedin yinede tartı yüzünü güldürmüş tebrik ederim80lere çok az kalmış başarıyorsun sen ya bildiğin başarıyorsun işte bu harika
eheheh sağol meleğim utandırıyorsun beniSagol canimmm insallah başaracağım seninde basarin olacak bu diyetisyen mi olsan ne:))
80 lere az kaldı evet ama benim kilitlendigim nokta 70. 70 i görmeden asla salmayacagim kendimi. O misafir hala aklımda bu aksam neler yemek gecti icumden bilemezsin onun yüzü ve söyledikleri aklima gelince istahim kesildi :))
eheheh sağol meleğim utandırıyorsun beni70 senin için harika bir rakam olacak buna eminim işte kendini öyle hayal et hayalden öteye geçeceksin çünkü işte bu unutma o kadını hep kulaklarında çınlasın elini her uzatışında fazla yemek için aklına düşsün o yaptığı hareket ona haddini bildireceksin zayıf görüntünle bunu sakın unutma kendine bu güzelliği bu iyiliği yapacaksın sen beraber başarıcaz
canım benim hala karşılıksız iyilik yapanlar var çok şükür Rabbime birine yardımım dokunduğu zaman çok mutlu oluyorum benInsallah canim inşallah.. seni buldugum icin cok şanslıyım ben ya..kim kime bu devirde bedava yaşam Koçluğu yapıyor dimi ama:))
Seni gormeden seviyorum tatlim <3
canım benim hala karşılıksız iyilik yapanlar var çok şükür Rabbime birine yardımım dokunduğu zaman çok mutlu oluyorum benbende sevdim seni sevmesem gelmem sürekli peşini bırakmam sen yeter ki iste başaralım senle
bak bak bak kaçamak yapacakmışEvet canim arkadasim benim senin gibi karsiliksiz iyilik yapanlar hala var.. bende sen varsın diye hevesle yazıyorum. Yoksa net paketim hala yok kulak arkasi eder aman yiyeyim paket yenilenince yeni bir baslangic yaparim bende derdim. Cok zekiyim ya:) ama simdi ordan burdan internet bulup yazıyorum:))
Cnm kusura bkma 1 hafta ara vermk zorunda kaldm izmire gittim geldm ee haliyle diyet miyet kalmadiDURU2626 nerelerdesin canım?
Koşabiliyorsan koş, yapamıyorsan yürü, gerekirse sürün ama mutlaka ilerle.
bu senin için balım günün sözü :) bu sözü unutma olur mu senin için her gün bir söz paylaşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?