beyza'nin günlüğü

Umut oluyorsun bana canimm<3 inşallah.

İnsanı ihtiyarlatan, geride bıraktığı yılların çokluğu değildir, ideal yoklugudur.
Yıllar cildi burusturur, fakat idealsizlik ruhu öldürür..
Alıntıdır

Gunaydinnnn
Bugün gec aydin oldu gun bana :)) bu yagmurlu havalarda insanın uyuyasi geliyor hep..

Kahvaltı: 1.5 yumurta, 4 zeytin, 1 cay k lor, 1 t.k zeytinyağı, 1.5 dilim ekmek az domates ve salatalık.

Kahvaltı: 1.5 yumurta, 4 zeytin, 1 cay k lor, 1 t.k zeytinyağı, 1.5 dilim ekmek az domates ve salatalık.
lor bir çay kaşığı olmamış açıkçası lorda zaten protein çok düşük o yüzden onu 2-3 yemek kaşığı kadar tüketmek zorundasın ekmeği 2 dilim yapalım bu arada ekmek ne ekmeği? sabah kahvaltısı sıkı olmalı günün en önemli öğünü sonuçta ara öğün güzel beğendim :)

Ya diyet deneyimlerimde hep kepek ekmeği yiyorum aslinda canım ama bir kac gündür kepek ekmeğini almaya erindigim icin evde kepekli ekmek yapayim dedim kac gündür bir türlü yapamadım. Şimdilik beyaz ekmek ama artik kepek ekmek olacak canim:))

Beğenmene sevindim canim ama az once cok aciktigim icin 3 tanede form pirinç patlağı yedim:))

kepek ekmeğini fazla tüketme kansızlık yapıyor o tatlım ayrıca zerre doyurucu özelliği yok zaten az yiyorsun çavdar ekmeği yada tam buğday ekmeği almanı tavsiye ederim diğerlerine göre pahalı ama az yediğinden pahalı olmuyor kaç gün gidiyor sonuçta :)

Yok dedigin gibi uzun süre gittiginden pek pahali gelmiyor bana canim ama bulunduğum yerde tam bugdayli alınmıyor mu ne bulamıyorum. Tam bugday unlu yada cavdarli ekmek yapmak için ununu bile bulamadim düşün artık

Yok dedigin gibi uzun süre gittiginden pek pahali gelmiyor bana canim ama bulunduğum yerde tam bugdayli alınmıyor mu ne bulamıyorum. Tam bugday unlu yada cavdarli ekmek yapmak için ununu bile bulamadim düşün artık
sen neredesin kız neden bulamadın bu unları
Şu eti form ürünlerinden canım yağsız olur heralde:))
Su an kac kilosun sen pericim?
60 canım bi ara kilo aldım ama verdim onuda boğazım bir ara açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…