sen bu işi çözmekteki sihirli cümleyi çözmüşsün bitanem :) ben başardım çok şükür Rabbime şimdi destek olma zamanı benim için başkalarının başarmasında parmağım olursa ne mutlu bana annemide zayıflattım kocaman göbüşü vardı minicik kaldı ama boğazı durmuyor ki gizli gizli yemiş yine göbüşü çıkmış ortaya bir el atma zamanı geliyor onadao halde o görüntüyü güzelleştirelim bizde Allahın izni ile Beyzam
lor bir çay kaşığı olmamış açıkçası lorda zaten protein çok düşük o yüzden onu 2-3 yemek kaşığı kadar tüketmek zorundasın ekmeği 2 dilim yapalım bu arada ekmek ne ekmeği? sabah kahvaltısı sıkı olmalı günün en önemli öğünü sonuçta ara öğün güzel beğendim :)Kahvaltı: 1.5 yumurta, 4 zeytin, 1 cay k lor, 1 t.k zeytinyağı, 1.5 dilim ekmek az domates ve salatalık.
lor bir çay kaşığı olmamış açıkçası lorda zaten protein çok düşük o yüzden onu 2-3 yemek kaşığı kadar tüketmek zorundasın ekmeği 2 dilim yapalım bu arada ekmek ne ekmeği? sabah kahvaltısı sıkı olmalı günün en önemli öğünü sonuçta ara öğün güzel beğendim :)
lor bir çay kaşığı olmamış açıkçası lorda zaten protein çok düşük o yüzden onu 2-3 yemek kaşığı kadar tüketmek zorundasın ekmeği 2 dilim yapalım bu arada ekmek ne ekmeği? sabah kahvaltısı sıkı olmalı günün en önemli öğünü sonuçta ara öğün güzel beğendim :)
kepek ekmeğini fazla tüketme kansızlık yapıyor o tatlım ayrıca zerre doyurucu özelliği yok zaten az yiyorsun çavdar ekmeği yada tam buğday ekmeği almanı tavsiye ederim diğerlerine göre pahalı ama az yediğinden pahalı olmuyor kaç gün gidiyor sonuçta :)Ya diyet deneyimlerimde hep kepek ekmeği yiyorum aslinda canım ama bir kac gündür kepek ekmeğini almaya erindigim icin evde kepekli ekmek yapayim dedim kac gündür bir türlü yapamadım. Şimdilik beyaz ekmek ama artik kepek ekmek olacak canim:))
yağsız olanında yedin demi? kız onun tadı bir başka bende severek yiyorum canım birşeyler atıştırmak isterse evde mutlaka bulunurBeğenmene sevindim canim ama az once cok aciktigim icin 3 tanede form pirinç patlağı yedim:))
kepek ekmeğini fazla tüketme kansızlık yapıyor o tatlım ayrıca zerre doyurucu özelliği yok zaten az yiyorsun çavdar ekmeği yada tam buğday ekmeği almanı tavsiye ederim diğerlerine göre pahalı ama az yediğinden pahalı olmuyor kaç gün gidiyor sonuçta :)
yağsız olanında yedin demi? kız onun tadı bir başka bende severek yiyorum canım birşeyler atıştırmak isterse evde mutlaka bulunur
sen neredesin kız neden bulamadın bu unlarıYok dedigin gibi uzun süre gittiginden pek pahali gelmiyor bana canim ama bulunduğum yerde tam bugdayli alınmıyor mu ne bulamıyorum. Tam bugday unlu yada cavdarli ekmek yapmak için ununu bile bulamadim düşün artık
60 canım bi ara kilo aldım ama verdim onudaŞu eti form ürünlerinden canım yağsız olur heralde:))
Su an kac kilosun sen pericim?
sen neredesin kız neden bulamadın bu unları
60 canım bi ara kilo aldım ama verdim onudaboğazım bir ara açıldı
sen neredesin kız neden bulamadın bu unları
60 canım bi ara kilo aldım ama verdim onudaboğazım bir ara açıldı
muhakkak bulmaya çalış canım o ekmekler çok doyurucu oluyor ben hala farklı ekmek yiyorum beyaza doğru bir yönelsem çok yiyorumİgdirli yim canım bulundugum cevrede marketlerde bulamadim biraz araştırıp bulursam stok yapcam:))
muhakkak bulmaya çalış canım o ekmekler çok doyurucu oluyor ben hala farklı ekmek yiyorum beyaza doğru bir yönelsem çok yiyorum
ay ama beyazda bir çekim gücü var kız bir elime alsam yarısına yaklaşıyorum mümkünse uzak durmak lazımIdolumsun Perim:) seninle diyeti sevdim ben yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?