- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
kadın bakıcılık göreviniyapmış
ben otobüsün körük kısmında ayakta uyuyabiliyorum.
RESPECT..
Daha 1 ay once 1 saat 500t bekledimYok be ne yolcu az olmasi. Uff durak tasiyor yolcudan. Herkes o otobusu bekliyor. Ama serefsiz Şoförler cay sigara keyiflerink birakmiyorlar. Milleti bekletiyorlardi. Ama sikayetler artinca cok şükür ben evlendikten sonra duzeldi hahahah
bacum sen ne iş yapyonManyak bi kere de toyyip geldi mersine aboowwww millet cildirdi ne geliyon istemiyoz diye  istiklal caddesinde benm magaza. En ufak biseyde bizim caddede yuruyus eylem yapiyolar. Bize sekte vuruyo iste 
Ama kadin yaşlı bir teyzeye bakiyormus
ben bi kere normal uyanıkken kayıp bi adamın üstüne düşmüştüm.çok sarsılıyor orası ya zor duruyom orda ben
Gelinlik canim :)bacum sen ne iş yapyon
Manyak bi kere de toyyip geldi mersine aboowwww millet cildirdi ne geliyon istemiyoz diye  istiklal caddesinde benm magaza. En ufak biseyde bizim caddede yuruyus eylem yapiyolar. Bize sekte vuruyo iste 
anam zor iş o be:)Gelinlik canim :)
Bende bi kere cantayla bir kadini taciz etmistimben bi kere normal uyanıkken kayıp bi adamın üstüne düşmüştüm.
Daha 1 ay once 1 saat 500t bekledim
Evet istasyonun orda. La vicdansiz niye taşliyon gel çayimi icvan kahvaltısı var istiklal caddesinde dehşetül vahşet
gelim de tükkanını daşlıyım
van kahvaltısı var istiklal caddesinde dehşetül vahşet
gelim de tükkanını daşlıyım
Bende mi sans yok nedirHayatta inanmam. 500tnin 1 saat gecikecegine hayatta inanmam. Ben birine adim atarken diğeri geliyor yahu
500t de kendini bozmus desene pehh
vah yazık kız biri cücük der biri yaşlı yerine koyar ne talihsiz bahtın varmış yavrum
o nasıl bi kahvaltı
ben metrobüste ayakta duramıyom savruluyom herkes bana yer veriyoBende mi sans yok nediraltunizade metrobusude hep tikis tikis. Gicik oluyorum 1000 tane merdiven in cik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?