- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Bi kere bende denk geldim oyle biseyebizde bi kere annemle istanbula gidiyoduk, malum adanadan anca şalgam gider hediyelik
o da yassah, annemde gizlice ayagının altına aldı. yolda patladı hmkdugum rezil olduk
olum bende hep otobüslerde rezil oluyomuşum yeni farkettim
Ben ne zaman binsem tiklim tikis oldugundan savrulacak yer olmuyoben metrobüste ayakta duramıyom savruluyom herkes bana yer veriyo
Kas gevsetici krem sür. Sicak suyla masaj yap kaslari yumusatir canimkolum ağrıyo napsam geçer ya?
krem sürdüm emmiyo ki nası bişey buKas gevsetici krem sür. Sicak suyla masaj yap kaslari yumusatir canim
sıkış tepişken milletin üzerine savrulunca veriyolar işteBen ne zaman binsem tiklim tikis oldugundan savrulacak yer olmuyo
şakirpaşa diyince duracanBi kere bende denk geldim oyle biseyesakirpasadayim teyzenin biri koymus valize salgami x-ray dan geçiriyor. Gorevli yasak dedi aldi. Teyze bi cinnete geldiii la zikkim yiyesiceler siz iceceksiniz degilll????? o zaman parsini verin koptu butun yolcular
Bende mi sans yok nediraltunizade metrobusude hep tikis tikis. Gicik oluyorum 1000 tane merdiven in cik
nolduuDelircem galiba aglamaya gidiyorum ben kizlar cok moralim bozuldu
Avrupa da nerde oturutorsun bilgece? Benm ailem istanbulda. Kismetse bayramda ordayimmmmOralar neden oyle diyim mi? Arabalarini getirip oraya park edip metrobusle karsiya geciyor kurnazlar. Ondan öyle dolu güzelim
noldu loDelircem galiba aglamaya gidiyorum ben kizlar cok moralim bozuldu
Noldu durduk yereeeDelircem galiba aglamaya gidiyorum ben kizlar cok moralim bozuldu
nolduu
Avrupa da nerde oturutorsun bilgece? Benm ailem istanbulda. Kismetse bayramda ordayimmmm
noldu lo
ya ben beraber iş yapmayı bu yüzden sevmiyorum işte..Sislide.
Ya yarin benim esimin yerine diğer dukkana bakan kaynim gelip bakacakti. Kucuk kaynim da onun yerind duracakti. Ama küçük pislik diyorim ben ona. Esime garezi olduğu icin ben bakmam demis ve yarin da izin yok. Eşim aradi bi ton küfür etti kaynima. Hep böyle yapihor. Kendisi geziyor tozuyor harciyoe ediyor am bize bir gun izin yapmak yasak sanki. Pislkk ya pislkk. Moralkm sifir. Ne güzel yarin gün boyu kocamla olacaktim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?