- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
Aynen sonu hep hüsran. Babam amcamla hala konusmuyo 15 sene oldu.ayni is yüzünden kötü oldulaeya ben beraber iş yapmayı bu yüzden sevmiyorum işte..
ya ben beraber iş yapmayı bu yüzden sevmiyorum işte..
Sen kalici mi gittin norvece egitim icin falan mi canim?Evde yalnızım çooooooooooooook sıkılıyorummmm
Hos geldin sekerimiyi geceler kızlarr
kalıcı.Sen kalici mi gittin norvece egitim icin falan mi canim?
Aynen ben de hic sevmiyorum. Inan diger kardesleriyle hic sorun yok ama bu pislik mahluk öyle kiskanc ki abilerinin mutlu olmasini istemihor. Bi gun esimin yanina gittim. Diger kaynim dedi ki hadi kardesim sen yengeyi de al gidin biraz dinlenin diye. Diger canavar da dedi ki eşek oldu. O essek artik yok. Ben kimsenin yerine bakmam diye. Pislkk bi hesap bildikleti de yok. 2 dükkanı da eşim idare ediyor. Her seyiyle o ilgileniyor. Millet eşim icin geliyor. Eşim sirf düğün iznine ayrilmisti diye millet esim gitmis diye artik gelmiyordu.
Allahim ya benim ne gunahim vardi. Hayir ona da yazik bubkadar calismaya can mi dayanir ki
Ama o kucuk canavar atliyor uçağa ora benim bura senin tatiller sunlar bunlar. Valla bizde izin yapsak takmam ama bu pisligi hize yapiyor sadece
hosbuldumHos geldin sekerim
kalıcı.
ayırsın işini..
kalıcı.
ayırsın işini..
Nasilsin canim?hosbuldum
evli değilim.Kedi,köpek bi evcil hayvan al kendine. Dost olur sana esin gec geliyo ya
evli değilim.ya şöyle sevgilim aslında hep evde 12-2 22-2 arası işte şansa gelki bunlar da gün içinde en çok sıkıldığım saatler
Evli olmadigini biliyorum. Eş sadece evlenince mi oluyo bence o senin eşinevli değilim.ya şöyle sevgilim aslında hep evde 12-2 22-2 arası işte şansa gelki bunlar da gün içinde en çok sıkıldığım saatler
yazılımcı.o nasıl iş la öyle
Dipçik gibiyimmsuperımsen nasılsın
evde işte arada bilgisayarla bişiiler yapıyo işte olmasından iyidir..Evli olmadigini biliyorum. Eş sadece evlenince mi oluyo bence o senin eşin
Calisma saatleri dengesiz ama kisa sureliymis. Gerci evde de calisiyordu
Alistin mi oraya? Valla iyi cesaret ben olsam korkarimevde işte arada bilgisayarla bişiiler yapıyo işte olmasından iyidir..
alıştım ya zaten çok geliyodum eşyalarım falan vardı burda,düzen kurmakta zorlanmadım pek.bir tek hava rahatsız ediyor.Alistin mi oraya? Valla iyi cesaret ben olsam korkarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?