- 7 Ağustos 2014
- 551
- 327
- 78
Bende bu nerde diyorum beh. az önce aklımdan geçtinmapıstan yeni çıktım ellerim hala kanlı cümleten zalaammm
Hepsi öldü, birini yaşatabildik sadece. Onu da omuzuma alır dışarı çıkardım. Uçar iki tur atar geri gelirdi. Değişik bir kuştu. Hiç kafese koymazdık. Eve yaklaşınca da camdan girerdi eve. Bir gün babaannem o camı kapatmış. Olan oldu ogün işte
sen banlı mıydın?
Niye düştün kodese bacı?
niye mapısa düştünnmapıstan yeni çıktım ellerim hala kanlı cümleten zalaammm
geçmiş olsun kardemapıstan yeni çıktım ellerim hala kanlı cümleten zalaammm
geçmiş olsun :)banlıyım niye banlandım bilmiyorum açıklama msjıda gelmedi muneye msj attım bakim
Benim de gözüm bu ara kuşlarda. Bi de chihuahua cinsi köpek istiyorum ama sahiplendiren bulamadım.pis çingenelerr bir kus daha almak istiyorum ama cesaret edemiyorum. Basina bi is geldiginde cok uzuluyorum  kedi almak istedim eve, kocam istemedi. Cok titizdir de
Adananin gülü hos geldinnnmapıstan yeni çıktım ellerim hala kanlı cümleten zalaammm
o askerlik konusuna ağır mesaj yazanları banladı en son sen yazdın mıı?banlıyım niye banlandım bilmiyorum açıklama msjıda gelmedi muneye msj attım bakim
gece gece çıldırdın mı sen jusstt
fena değildi
Geçmiş olsun.banlıyım niye banlandım bilmiyorum açıklama msjıda gelmedi muneye msj attım bakim
kırk yıl sonra yazıyorum olaylardan sorry
İnternette cok var sahiplendirmek isteyenler. Facede falanBenim de gözüm bu ara kuşlarda. Bi de chihuahua cinsi köpek istiyorum ama sahiplendiren bulamadım.
hayatta parasız vermez onlar,hepsi paracıİnternette cok var sahiplendirmek isteyenler. Facede falan
Denk gelmedi bir türlü. Bakınıyorum hala.İnternette cok var sahiplendirmek isteyenler. Facede falan
Canım petarkadas ve sahibindene bak istersen sahiplendirmek isteyenler oluyor.Benim de gözüm bu ara kuşlarda. Bi de chihuahua cinsi köpek istiyorum ama sahiplendiren bulamadım.
Hadi yaa. O kadar yazmislar sahiplendirme diyeehayatta parasız vermez onlar,hepsi paracı
köpekleri damızlık için kullanıyor namıssızlarhayatta parasız vermez onlar,hepsi paracı
Aynen öyle. Ben de istemiyorum satın almak, ters geliyor.hayatta parasız vermez onlar,hepsi paracı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?