• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım arkalarını toplamaktan

Ben esime calisma odasi yaptim.
Benim icin orasi kara delik, butun dagnikligi o odanin icinde.
corabini cikarip kirli sepetinin yanina birakirsa o corabi sepete degil odasina atiyorum:KK53:
Hatta gecen mandalinayi soyup kabuklarini tezgahta birakmis, gittim masasinin ustune koyup kactim kabuklari:KK45:
Arada atar yaptiginda arkani toplamiyorum, sana ait olan seyleri odana getiriyorum diyorum.
O yuzden ortalikta iplik bile birakmiyor.
Cunku intikamimi cocuklarin legolarini halisinin altina koyarak aliyorum:KK53:
Evde musait odaniz varsa ona bi oda yapin,en temizi.

Sende toplama canım rezil olunca anlar kıymetini :)

Bugün aynı konudan tartışmışız ama bizimki pek tartışma sayılmaz zira tartışacak vaktim yoktu. Söylenmem ile kaldım :) Misafirim gelecekti bir saat eşimin dağıttığı kıyafetleri toplamak zorunda kaldım! Normalde ben de kızdığım için bıraktım ipin ucunu kendi kıyafetlerini toplasın diyordum çünkü yetişemiyorum bebek de olduğu için. Ama gel gör ki yine iş bana düştü :bicak: N’apmak lazım bilmiyorum ama bu dağınıklık benim de ruhumu sıkıyor. Eşim desen gayet memnun arkadan toplayan olsun yeterli. Bir de topla arkanı yetişemiyorum dediğimde kuma alalım sana o toplasın muhabbeti yapıyor iyice sinirlerimi bozuyor!...

corabini cikarip kirli sepetinin yanina birakirsa o corabi sepete degil odasina atiyorum:KK53:
Hatta gecen mandalinayi soyup kabuklarini tezgahta birakmis, gittim masasinin ustune koyup kactim kabuklari:KK45:
Arada atar yaptiginda arkani toplamiyorum, sana ait olan seyleri odana getiriyorum diyorum.
Kiz bu fikir iyiymis aklimda bulunsun:bicak:

Sağ olsun bnm eşim çok düşünceli bu konularda.

Mesela iç çamaşırı çekmecesini geçen gün bişdiğin talan etmiş,savaş çıkmış gibi.Bu dolabın hali ne yaa bulduğun gibi bıraksana şurayı diyorum canım kocacım o da bana ben dağıtmazsam sen ne iş yapıcan evde sıkılırsın diyor:deli:

Bugün deli dana gibi koştururken elinde telefon oturan kocaya "ay yerim ne güzel oturuyorsun sen öyle" diye çıkışınca gözlerimdeki alevi görüp yalandan eline süpürgeyi aldı. Ben bir mutlu ol. Sanıyorum ki ev süpürecek. Oturduğu odayı ve holün yarısını süpürüp gerisini sen halledersin diyerek oturdu yerine. Sustum bir şey demedim.

Gece olunca "birazdan buralar hep seks" hissiyatını oluşturacak hareketlerle yanaştım yamacına. Garibim hiç de alışık değil sevindirik oldu. Amaca ulaşmaya pek yakın iken kalktım yanından "gerisini sen halledersin" diyerek. Ömrümde hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. Artık eline aldığı işi tamamlar diye düşünüyorum.

Bugün deli dana gibi koştururken elinde telefon oturan kocaya "ay yerim ne güzel oturuyorsun sen öyle" diye çıkışınca gözlerimdeki alevi görüp yalandan eline süpürgeyi aldı. Ben bir mutlu ol. Sanıyorum ki ev süpürecek. Oturduğu odayı ve holün yarısını süpürüp gerisini sen halledersin diyerek oturdu yerine. Sustum bir şey demedim.

Gece olunca "birazdan buralar hep seks" hissiyatını oluşturacak hareketlerle yanaştım yamacına. Garibim hiç de alışık değil sevindirik oldu. Amaca ulaşmaya pek yakın iken kalktım yanından "gerisini sen halledersin" diyerek. Ömrümde hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. Artık eline aldığı işi tamamlar diye düşünüyorum.

Ay gözümden yaş geldi :KK70::KK70:

Ben toplamıyorum kafam rahat :KK70:
Eğer kazağını kirli sepetine atmıyorsa yıkamıyorum.
Çorabını yere fırlatirsa fırlattığı yerde 1 hafta 2 hafta kalabilir no problem
Geçen gün ingiliz anahtarını ortada bırakmış bende çöpe attım :)
Gitti 30 liraya yenisini aldı .
Hizmetçi değilim ben onun da iki eli iki bacağı var benim de :KK66:
:D Aynen! Bizimkinin ahşap malzemeleri var 2 haftadır balkonda atılı vaziyette. 4 defa uyardım, dün eskici çağırdım, 50 TL'ye verdim gitti.

:KK70::KK70::KK70:
Süper kapak!!
:KK9::KK9::KK9:

İyi pazarlar benim için öyle olmasada
Eşimle tartıştık o öfkeyle çıktı bende temizlik yapayım dedim. :KK14:Her kızdığımda yaptığım gibi
Konu şu eşim 127 tane doldurulmuş anket olması gerekiyordu burada 100 tane var nerede (buraya dikkat) gene ne yaptın dedi
Niye ne yapıyormuşum ben sizin arkanızı toplamaktan başka
Bu kadar nankör olunur mu dedim
Senden toplamanı isteyen yok bırak olduğu yerde kalsın dedi
Bıraktığın yerde kaldığı için 100 tane dedim
Ben olmasam elinde 50 tane bile olmazdı çok dağınıksın dedim
Seninle yaşamak çok zor dedi
Bende benimle yaşamak zorunda değilsin dedim
Arkasına bakmadan kapıyı vurdu ve çıktı
Öfff öfkeyle konuştuk ikimizde biliyorum ama bazen acı konuşuyor
Canım sıkıldı paylaşmak istedim

erkek değil hepsi evcil hayvan. öyle bir yaşam evdeki halleri. ben oğlumla birlikte iki tane hayvan besliyorum evde diyorum bazen. nerede soyunuyorlarsa orada kalıyor kıyafetler. yedikleri şeylerin çöpleri ortada. su içseler ortada. ben bıraktım artık yıldım çünkü. dün gündüz evi topladım akşamüstü işim vardı bu ikisini evde bırakıp çıktım akşam bi geldim mutfak, salon, oğlanın odası.. sanırsın bomba düşmüş.
ama dediğim gibi bıraktım 2 haftada bir kadın geliyor en parasız zamanda bile geliyor. zor bela o parayı bulup veriyor eşim. ben de çalışıyorum çünkü ve sizin hizmetçiniz değilim dedim. arada mızıldanıyor kadın gelmese ne var 10 dk da ev toplanır. topla o zaman diyorum kesiyor sesini.
velhasıl erkek mi kapıya konulacak varlık değil de işte biri koca biri evlat allah başımdan eksik etmesin.

Ben toplamıyorum kafam rahat :KK70:
Eğer kazağını kirli sepetine atmıyorsa yıkamıyorum.
Çorabını yere fırlatirsa fırlattığı yerde 1 hafta 2 hafta kalabilir no problem
Geçen gün ingiliz anahtarını ortada bırakmış bende çöpe attım :)
Gitti 30 liraya yenisini aldı .
Hizmetçi değilim ben onun da iki eli iki bacağı var benim de :KK66:

Bende bu şekilde yapıyorum. Kendi sorumluluğunda olan hiçbir şeye dokunmuyorum.

eşe sitem mesajı ama benim hoşuma gitti. çünkü eğlenceli bi ilişkiniz var gibi hissetim. çünkü hanzo bi adam olsa sen legoları benim ayağımın altına koydun diye eser gürler. hatta sen böyle bişey yapmayı bile düşünmezsin :)

Biz de tam tersi. Eşim çok titiz ben biraz daha dağınığım. Geçen gün iki kere üst üste pijamamı katlamadan yatağın üstünde bıraktım diye kirli sepetine atmış. :halay:

eşe sitem mesajı ama benim hoşuma gitti. çünkü eğlenceli bi ilişkiniz var gibi hissetim. çünkü hanzo bi adam olsa sen legoları benim ayağımın altına koydun diye eser gürler. hatta sen böyle bişey yapmayı bile düşünmezsin :)

Benim legolarla baglantimi henuz cozmus degil :KK45:
Tencereleri gozle kas arasi banyoya tasiyan kucuk kizim var.
Basina gelen butun kazalarin sorumlusunu kizimiz saniyor:KK70:
Odasinin girisine koca harflerle SELAMLIK yazmis, yani Osmanli'da kadinlarin girmesinin yasak oldugu erkek bolgesi:KK53:

bende ben dertliyim sanıyordum herkesin bu konuda bir derdi varmış
bide bizi kocalara sormalı::işsiz:

Bizde de tam tersi ben biraz dağınığım , eşim arkamdan toplar.Bir de böyle söylene söylene yapar n'aptın buraları böyle filan diye anneler gibi şikayet eder. :olamaz::olamaz: Dikkat ediyorum ama dağınıklık oluyo bazen.Telaştan bırakıyorum öyle n'apiyim.

Back
X