bunu zaten söyluyorum..eşimi bırakın ben bunu eşimin ailesinede kimi zamn iyilikle kimi zaman cadılıkla söyledim..ama hiç birşey değişmiyo
yahu ben bu ailelerı anlayamıyorum.. çocuk evlendııryorlar borçları çocuugna ödettırıyorlar.vallahı kızlar benım abım evlendi.. 2side calıstıgı halde mobılyaları falan hep benım ailem odedi. hiç onlara borc bırakmadık. hem neredyse 2 senelık evlıler hala daha kıralarını annemler ödüyor bılmıyorum bızde boyle.. 20 mılarlık altınlarda cabası onalrın zaten.. duurmları falan yoksa yardım edebılırısnız bu ıstısnadır bunalr konusularak halledılerbılır ortaklaşa.bence iş eşinizde bıtıyor. oturup iice bi konusmalı bu durumu.
aynı enayi bendede var,, kendimi yiyip duruyorum ama boş.. bende elimden geldikçe kocamdan koparıp atıyom bi kenera.. böyle aileler olmaz olsun...
bu sorunu demek ki birçok kadın yaşıyor
benim anlamadığım bu erkekler fazla mı merhametliler yada önceliklerini mi bilmiyorlar anlamıyorum ki
nedense aynı dilden konuşamıyoruz benim eşim çoğunlukla haklısın diyor ama o kadar arkası gelmiyor
gelde delirme işte
ben esime tatli dille sart kostum
haa tatli dille diyorum ama kararli bir sekilde
zaten durumumuz bariz ortada oldugu icin
baska turlu dusunemez
ailesi yardim bekledi ve ben esime
"hastalik olayi olmadigi muddetce kimseye bir euro yardim etmeyecegiz
ne zaman evimiz arabamiz en onemlisi borclarimiz biter o zaman ne yaparsan
yap karismam" dedim
onay verdi..
dusunemiyorum benim ailem bana destek olacak
borclarim olacak hesap kitap yapacam
birde para yardimi edecem keyiflerine
esim kafa tutsaydi ve yapmak zorundayim deseydi
tadimiz kalmazdi kesin
esinle konusmaktan baska caren yok
eger borcunuz yoksa neden hala borctan bahsediyor kayinpeder?
hesap kitap ortada olmali
demeliki biz bu kadar odedik varsa sizde bize odeyin
ama sizin odediginiz annenizin yaptigi yardimlar varken
onlarin oyle soylemeis kafa karistirici
bu sorunu demek ki birçok kadın yaşıyor
benim anlamadığım bu erkekler fazla mı merhametliler yada önceliklerini mi bilmiyorlar anlamıyorum ki
nedense aynı dilden konuşamıyoruz benim eşim çoğunlukla haklısın diyor ama o kadar arkası gelmiyor
gelde delirme işte
senin geçen açıtğın konuda aynı sorunların hatta daha fazlasının bizdede olduğunu anlatmıştım.halada devam ediyor ve seni çok iyi anlıyorum cnm..bizimkilerde böyle ilk evlendiğimiz hafta başaldılar 3 yıl olucam evleneli hala devam ediyolar.resmen çıkarcılar ne zaman biraz aramız iyi olsa biraz fazla gidip gelseler ilgilenseler ardından bir sorunları çıkıyo hemen..eşimle hiçbir sorunum yok ailesi dışında.yaa ailesi iflas etti anlıyorum zor bir durum ama bize yardım edin diyolar başka birşey demiyolar yardım ediyoruz etmiyosunuz diyolar.yaptığımız iyilikleride inkar ediyo bizimkiler.bıktım artık inan eşimle iyi olmasam 5 dk çekmem hiçbirini.siz kendi geçiminize bakın bize bakmayın demiyolar ya devamlı elleri bizim cepte bizim maaşda.ha bu arada kaynım ve kayınpederim ikiside evde oturuyo iş bulamıyolarmış gelde delirme.ben geç saatlere kadar onca yolu çekip işe gidip geliyorum hiçbir özel zevkim yok aldığımı onlara vericem varmı böyle bir mantık ya..
ama benim fikrim bizimkiler böyle yapmaya devam ederse ben bir 3 yıl daha dayanamıycam..eşim onlara hayır diyemiyo ve hep beni üzüyo çünkü.
rabbim sanada banada yardım etsin cnm başka diyebileceğim hiç birşey yok.anne baba olmak herkesin harcı değil çok iyi anladım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?