aynı enayi bendede var,, kendimi yiyip duruyorum ama boş.. bende elimden geldikçe kocamdan koparıp atıyom bi kenera.. böyle aileler olmaz olsun...
merhametten çok kendilerini doğuran büyüten anne-babasına bunu çok görmediğinden kaynaklanıyordurki gayet doğru bir tutum ... çok acımasızsınız kızlar bir insan yıllarca onu büyütüp besleyip varoluşuna sebep olan insanlara sırt dönsün diyorsunuzempatiye davet ediyorum sizi ...
aynı duruma kendi yaşlılığınızı koyun ne hallerle büyütüp beslediğiniz çocuğunuzun size maddi veya manevi herneyse zırnık koklatmadığınıbunu kız tarafı kendi ailesi için yapsa hiçte gözüne batmaz iş kaynana tarafına gelince gelinden dökülen inciler saymakla bitmiyor yazık ...
ben asla eşime tabu koymam bu konuda elimizde 2 kuruş ancak kalacağını bilsem genede 1 kuruşu annesine-babasına göndermesi taraftarıyım ... ihtiyaçları var yada yok olsun onlar anne-baba istediği zaman istediğini göndersin ... tarih tekerrürden ibarettir gün gelecek biz yaşlancaz bizde kaynana-kayınbaba olcaz ... etme bulma dunyası ...
bu sorunu demek ki birçok kadın yaşıyor
benim anlamadığım bu erkekler fazla mı merhametliler yada önceliklerini mi bilmiyorlar anlamıyorum ki
nedense aynı dilden konuşamıyoruz benim eşim çoğunlukla haklısın diyor ama o kadar arkası gelmiyor
gelde delirme işte
aynen cnm onu bende yapıyorum ama çok birikmiyo malum çünkü elimizde zaten bişey kalmadığı için ondan bişeyler atınca koşeye bi işe yaramıyo ki
merhametten çok kendilerini doğuran büyüten anne-babasına bunu çok görmediğinden kaynaklanıyordurki gayet doğru bir tutum ... çok acımasızsınız kızlar bir insan yıllarca onu büyütüp besleyip varoluşuna sebep olan insanlara sırt dönsün diyorsunuzempatiye davet ediyorum sizi ...
aynı duruma kendi yaşlılığınızı koyun ne hallerle büyütüp beslediğiniz çocuğunuzun size maddi veya manevi herneyse zırnık koklatmadığınıbunu kız tarafı kendi ailesi için yapsa hiçte gözüne batmaz iş kaynana tarafına gelince gelinden dökülen inciler saymakla bitmiyor yazık ...
ben asla eşime tabu koymam bu konuda elimizde 2 kuruş ancak kalacağını bilsem genede 1 kuruşu annesine-babasına göndermesi taraftarıyım ... ihtiyaçları var yada yok olsun onlar anne-baba istediği zaman istediğini göndersin ... tarih tekerrürden ibarettir gün gelecek biz yaşlancaz bizde kaynana-kayınbaba olcaz ... etme bulma dunyası ...
tam benlik konu olmus.
nerden baslasam bilmem.dügünümde takilan bütün paralari ve altinlari aldilar.
6 seneleik evliyim 5 senedir her ay 200 euro para veriyoruz.
esimin kardesi 1 kere arabami bozdu 1.500 euro.
bi kere baskasinin arabasiyla kaza yapmis araba cöpe gitmis esim benden gizli arabanin sahibine 2.500 euro vermis.
biz evimize ne alsak aynisini onlara aldik en son plazma tv ve ankastre mutfak.
gecenlerde esimin babasinin ilk esi öldü.türkiyeye gittiler 500 euro bilet parasi biz ödedik.
bize gelince.....
evlendigimden beri 42 metrekare evde oturuyorum.hala borc ödüyorum.5 seneye kadar da bitmiycek.
hamileyim.cocuguma oda yapmak istiyorum ama giderler o kadar cok ki daha büyük eve tasinamiyorum.
esim mühendis.geliri cok iyi sözde ama nasil yasadigimiz belli.
nefret ediyorum onlardan.Allaha havale ediyorum
bu arada empati yapin diyen arkadasa;
bize mi güvendiler arkadasim.dogururken bize mi sordular.ayrica insan yapar tabi.ama kendi sefa sürüp de cocugunu süründürmez.hele hele ayrimcilik yapip bi cocugundan alip öbürüyle yemez...
ay daha neler yazicam da neyse günaha girmeyeyim....
tam benlik konu olmus.
nerden baslasam bilmem.dügünümde takilan bütün paralari ve altinlari aldilar.
6 seneleik evliyim 5 senedir her ay 200 euro para veriyoruz.
esimin kardesi 1 kere arabami bozdu 1.500 euro.
bi kere baskasinin arabasiyla kaza yapmis araba cöpe gitmis esim benden gizli arabanin sahibine 2.500 euro vermis.
biz evimize ne alsak aynisini onlara aldik en son plazma tv ve ankastre mutfak.
gecenlerde esimin babasinin ilk esi öldü.türkiyeye gittiler 500 euro bilet parasi biz ödedik.
bize gelince.....
evlendigimden beri 42 metrekare evde oturuyorum.hala borc ödüyorum.5 seneye kadar da bitmiycek.
hamileyim.cocuguma oda yapmak istiyorum ama giderler o kadar cok ki daha büyük eve tasinamiyorum.
esim mühendis.geliri cok iyi sözde ama nasil yasadigimiz belli.
nefret ediyorum onlardan.Allaha havale ediyorum
bu arada empati yapin diyen arkadasa;
bize mi güvendiler arkadasim.dogururken bize mi sordular.ayrica insan yapar tabi.ama kendi sefa sürüp de cocugunu süründürmez.hele hele ayrimcilik yapip bi cocugundan alip öbürüyle yemez...
ay daha neler yazicam da neyse günaha girmeyeyim....
işte benim bütün sıkıntımda bu arkadaşım daha ne kadar devam edecek yada devam edebilir bak 5 sene diyosun çocuğumun odasını yapamıyorum diyosun içim parçalanıyo benim...ben neden doğmamış bir çocuğun rızkını kesip onlara varayım diyorum benimde isteklerim var evim için eşim için ve olacak çocuğum için nden böyleler..neden ve neden ben benim gibi bayanlar aile birliğimizi kuramıyruz sayelerinde
bende allaha havalae ediyorum allah duysun ne deyim
evet bende demiştim çekmeyen bilmez..
buda bi sınav heralde.Allah yardımcımız olsun..
valla ne diyim bi caresini bulursan bana da söyle.ben bulamadim.neler yapmadimki.güzellikle kavga gürültüyle inatla ama yok yok yok.
esimden bile soguyodum nerdeyse bende bosanmak istedim ama cözüm degilki..
ayrica tek sorun onlar onlar icin kocami birakmiycam dedim.bence sende öyle düsün.onlarada yazik sonucta.benim esimde cok yipraniyo zorlaniyo ama ailesine bise diyemiyo bide ben sirtimi dönersem ne olcak?
aynen cnm dediğin gibi güzelce konuştum,kavga ettim,yatagıma almadım daha neler neler..cicim ayleı denen şey nasıl bişey bilen banada anlatsın zehir oldu ve oluyo evliliğimin en güzel zamanları...
işte şeytan dürtüyo çek git ailesiyle başbaşa kalsın arada klamasın bir rahat etsin ido ama eşim seviyorum hemde çok ben evlenmeden önce eşimle 8-9 yıl flört ettim emek verdim bu sevgiye ama neferet ediyorum bu insalardan..kocamdan da soğuyorum dediğin gibi
ya acaba cocuk olunca degisir mi esin?
cünkü benimki degisti.inanamazdim böyle diyenlere 6 sene cocuk yapmadim ben.cünkü senin gibi gitsem mi kalsam mi emin olamadim evliligimden.sonunda kizim gelicek allahin izniyle.ama esime bi haller oldu.ben cocugumun rizkini kimseye yediremem yeter artik diyo.babasiyla konuscakmis artik para veremicem birazda öbür cocuklarin yardim etsin diye.karismiyorum hic.bisede demiyorum kendiliginden oldu....
Bilemiyorum biliyomusun ama bundan önce eşimin ailesiyle iligili yine bir konu açmıştım o konudada bahsetmiştim..kayınvalidem olacak insan sizde 3 yıl çocukda ev lafıda duymak istemiyorum demişti...bende buna inat çocuk yapacam dedim..zaten çok istiyorum ama maddiattan doalyı erteliyodum..ama benim bir süre tedavi olmam lazım yarın hamile kalacağımı bilse hemen yaparım şansızım ben ya allah da beni bunlarla sınav ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?