- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Bi de şey Allah herkese böyle koca nasip etsinHahaha dimi ya , tanıştık , sözlendik , nişanlandık , kına,nikah , düğün ,1.çocuk,2.çocuk ......... ve altın vuruş , öne çıkanlarda kocişimle balayı
Katılıyorum , zira sahte psikolog , sahte terapist falan gibi şeylerde çok duyuyoruz ... arkadaşın terapist hazırlıktan terk büyük ihtimalAklını kaçırmamış hiç bir terapist böyle tavsiyeler vermez zaten. Galiba terapiste gidiyorum diye yanlışlıkla çok bilmiş cahil bir teyzenin evine dalmış
Ama kocanın bundan haberi YokBi de şey Allah herkese böyle koca nasip etsin
TEMA Vakfı: TmmNeden ten teması olmuyor da ten TEMA'sı oluyor? İlginç.
Her ilişkinin dinamiği ve her insanın karakteri farklıdır.
Listelerden de kurallardan da nefret ederim, özellikle konu ilişkiler ise.
Hem bu liste köyünden dün çıkmış, ilişki nedir bilmeyen , kısır gününde toplanan kadınlara verilecek öğütlerden.
Bu platformdaki insanların akıllarını aşağılamak resmen.
Çok bayağı buldum.
Kocası evde atletle göbeğini kaşıyo bu da keke poğaçaya kalpli kürdan sokmuş sunum peşindeAma kocanın bundan haberi Yok
Çok doğru buldum yazınızı özellikle de erkek gibi düşünmek konusunda biz daha kapsamlı düşünebiliyoruz onlar daha düz olduğundan orta yol bu şekilde bulunuyo mesela teferruat sevmiyolar bişeyi ima etmiceksin direk söyliceksin bide beklentin olmicak öyle yok çiçek almıyo bilmem ne sevgiyi bişeylerle ölçmemek lazım zaten sevgi saygı belli eder kendini, biz bu maddeleri yaşıyoruz özellikle ayrı uyumama görevleri hariç tabi, trip hele hiç atmam canım sıkılsa konuşur hallederiz atsam da uzatmam bi sarılır iki sever geçer unuturum, ortak şeyler yapmak da önemli duş olsun oyun yürüyüş bi konu hakkında uzun uzun konuşabilmek vs yani eşten ziyade arkadaş da olabilmek çok önemli. Bu arada bu kadınların taş atıp yorulacağı bişey değil kendi mutlulukları için yoksa eşlerini tepeye çıkaracak bişey yok bundaHanımlar çoğu insan hep kocasıyla iyi ilişkide olmak ister hiç bunları yapıyormuyuz ?
Öncelikle 1 )esiniz eve geldiğinde güler yüz gösterin ben hep kapıda beklerim sebeklik yaparımHe suratsız geliyor bazen işten dolayı bazen de yapmıyorum arada bende istiyorum çünkü yalan değil
2 ) kavgayı kesinlikle uzatmayın haklı olsanız dahil yavaş yavaş aklına sokun haklı olduğunuzu gösterebiliyorsanız gösterin.
3) ayrı yatmayın siz yorgunsunuzdur erken yararsınız yapmayın yanına kıvrılıp Uzan’ın beraber girin aynı yatağa
4 ) eskiler hep her Perşembe duşa girermiş eşleriyle hiç duydunuz mu ben bugün bir aile terapistinden duydum ve uygulucam böylelikle ten TEMA’sı oluyormus
5) sürekli trip atmayın ve ben böyle kilo aldım yüzüm çöktü saçım kötü vs diyip kendinizi asla karşı tarafa karşı küçültmeyin
6 ) ve herseyi bilmişlik yapmayın bazı seyleri bilmesenizde yapmayın yapamıyorum sen bakarmışım askım vs yapmıssa övün
7) ailesine karşı asla saygısızlık kötüleyici tavırda olmayın gerekirse uzak durun beraber gitmek istedigiznde gidn gelin ve kendi ailenizi de kötülemeyin benim annem sunu yaptı bunu dedi vs
8) maddiyat konusunda zorlamayın varsa durumu alır zaten
9) küçük sürprizler yapın cayın yanında giden kapli kek mesela
10 ) bu lafı asla unutmayın kadın gibi davran erkek gibi düşünyani erkeklerde empati yeteneği çok azdır siz bi konu hakkında tartışıp ağlamışsınız dır erkekler bu neden ağlıyor şimdi diye düşünüp durur durumunuzu sen bana böyle yaptığında üzülüyorum lütfen tekrarı olmasın bende dikkat ederim vs
Hahaha ay aynenKocası evde atletle göbeğini kaşıyo bu da keke poğaçaya kalpli kürdan sokmuş sunum peşindeayy sinirlerim bozuldu
Küçük bıldırcın??Hay Allah razı olsun sizden. Ben de bizim evliliğimiz niye at bokuna dönüştü diyordum. Meğer duşa girme günü ve şekli yanlışmış. Biz hafta sonu giriyoruz duşa. Beyimin sırtını lifliyorum kese ile. Bir kir çıkıyor Allah affetsin banyonun gideri tıkanıyor. Deri değişene kadar lifliyorum küçük bıldırcınımı. Elim sırtına temas ediyor ten teması dediğiniz o mu?
Mübarek günNeden persembe oldugu konusuna değinildi mi arkadaslar? Ayy nolur bana da deyin. Carsamba dus gunu olsa ne olurmus mesela?
Bence pazartesi olsun bi o gün için birşey yoktu galiba siz anca çarşafa dolanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?