Binnaz Abla

bende subatta atmıstım ben sormamama ragmen bana senın mayısta sınavın var bu zor bı sınav ama sen rahatlıkla gececeksın demıstı gercektende oyle oldu ama gecen gene iş için attım hem ozelde calısacaksın hem devlete gıreceksın hemde kendı işini kuracaksın demıs yanı gayet guzel sallamıs ki bi de ben farklı hesaplardan attım hep

Ahahaa ise girdiginde kesin cikacak o zaman

Kızlar bu sema takıdık biri olabilir mi

Yapma yaa, kime benzettin. Hiç şaşırmam.
Bende meryemi severim derim hep. Ocakta baktırmıştım, güzel detaylar bilmişti.
Geçenlerde yine attım, kesinlikle o değildi. Tamam yazım tarzı falan aynıydı ama o değildi.
Sorum üzerinden cevap yazmış, kesinlikle his yoktu.

Bu aylin, meryem, fama ve bilgehatun 4 ünden biri çok hisli. Ama hangi gün, hangi isimle bakıyo tutturana.

evet katılıyorum bırının gercekten hıslerı var ama hangısının ve hangısıne denk gelecegenı bılemıyosun

merhaba kızlar maya demire baktırdınız mı hiç ? bende az önce yakaladım şans eseri attım bakalım çok merak ediyorum onu popüleritisi kadar varmı bakalım

bilmiyorum ama ben sorumda hiç sormadığım halde eski ilişkime 2 paragraf ayırmış. Demekki eski ilişkim konusunda hassas olduğumu bilen birisi.

love me semanın falı sence gercek su falı gıbımıydı zaman falan vermısmı?
canım eğer şüphelermde yanılıyorsam, tanıdığımız biri değilse gerçekten çok iyi bir faldı. Tarih de vermiş zaman aralığı şeklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…