bende subatta atmıstım ben sormamama ragmen bana senın mayısta sınavın var bu zor bı sınav ama sen rahatlıkla gececeksın demıstı gercektende oyle oldu ama gecen gene iş için attım hem ozelde calısacaksın hem devlete gıreceksın hemde kendı işini kuracaksın demıs yanı gayet guzel sallamıs ki bi de ben farklı hesaplardan attım hep:)) gecen sene baktirdiklarimda o zaman hep gunundeymis... Ya mesela bana dedi ki eski sevgilimle ilgili bu cocugun ayagi takilip dusse baskasindan biliyor, biz 4 ay hic konusmamistik ilk gelen mesaj beddua mi ettin oldu telefonunun ekrani kirilmis :)) gercekten de 3 yil birlikteligimiz boyunca her
tartistigimizda basina bir sey geliyordu ve hep benden biliyordu
kankı kalbı gordunmu kalbıSahsen ben koc burcu icinde t harfi olan bi erkekle yarim kalmis bir iliski gordum boga da olabilir
kankı kalbı gordunmu kalbısenelerdır aşksız kalmış bi insan olarak ne kadar sevındım bea
Baya şaşırtıcıydı eski ilişkimi hiç sormadığım halde maşallah btün detayları saydıyazılı baktıgı ıcın bende ondan atmak ıstemedım nasıldı senınkı canım?
bende subatta atmıstım ben sormamama ragmen bana senın mayısta sınavın var bu zor bı sınav ama sen rahatlıkla gececeksın demıstı gercektende oyle oldu ama gecen gene iş için attım hem ozelde calısacaksın hem devlete gıreceksın hemde kendı işini kuracaksın demıs yanı gayet guzel sallamıs ki bi de ben farklı hesaplardan attım hep
Ay ben açar açmaz o kalbi gördüm bide çok temiz bu falEki Görüntüle 1573882
Gencler surdaki kalbi goren tek benmiyim?:))
haklısın valla hıc bu acıdan bakmamıstımAhahaa ise girdiginde kesin cikacak o zaman
Kızlar bu sema takıdık biri olabilir mi
Bayadir butun kapattigim fallar boyle cikiyo pek temiz puru pak bi hayatim yok ama neden bilmiyorumAy ben açar açmaz o kalbi gördüm bide çok temiz bu fal
Sahsen ben koc burcu icinde t harfi olan bi erkekle yarim kalmis bir iliski gordum boga da olabilir
love me semanın falı sence gercek su falı gıbımıydı zaman falan vermısmı?Ay ben açar açmaz o kalbi gördüm bide çok temiz bu fal
evet katılıyorum bırının gercekten hıslerı var ama hangısının ve hangısıne denk gelecegenı bılemıyosunYapma yaa, kime benzettin. Hiç şaşırmam.
Bende meryemi severim derim hep. Ocakta baktırmıştım, güzel detaylar bilmişti.
Geçenlerde yine attım, kesinlikle o değildi. Tamam yazım tarzı falan aynıydı ama o değildi.
Sorum üzerinden cevap yazmış, kesinlikle his yoktu.
Bu aylin, meryem, fama ve bilgehatun 4 ünden biri çok hisli. Ama hangi gün, hangi isimle bakıyo tutturana.
haklısın valla hıc bu acıdan bakmamıstım
ah keşke olsa ya evde partı verır hepınızı cagırırımHem iş hem aşk geliyoartık toplanıp geliriz kız kutlamaya
Bayadir butun kapattigim fallar boyle cikiyo pek temiz puru pak bi hayatim yok ama neden bilmiyorumkizlar sunun anlamini bilen varmi falim hep boyle ortadan kesik cikiyo? Eki Görüntüle 1573916
agzın bal yesın smoke keşke olsaBen hayatinda baslayacak yeni bi donem die biliorm, pencere gibi aciliyor iste :)
Kuzum sende de var bişeyler boş değilsin. Hiç sürünme buralarda. Yazık etme parana.
agzın bal yesın smoke keşke olsa
bilmiyorum ama ben sorumda hiç sormadığım halde eski ilişkime 2 paragraf ayırmış. Demekki eski ilişkim konusunda hassas olduğumu bilen birisi.Yapma yaa, kime benzettin. Hiç şaşırmam.
Bende meryemi severim derim hep. Ocakta baktırmıştım, güzel detaylar bilmişti.
Geçenlerde yine attım, kesinlikle o değildi. Tamam yazım tarzı falan aynıydı ama o değildi.
Sorum üzerinden cevap yazmış, kesinlikle his yoktu.
Bu aylin, meryem, fama ve bilgehatun 4 ünden biri çok hisli. Ama hangi gün, hangi isimle bakıyo tutturana.
canım eğer şüphelermde yanılıyorsam, tanıdığımız biri değilse gerçekten çok iyi bir faldı. Tarih de vermiş zaman aralığı şeklinde.love me semanın falı sence gercek su falı gıbımıydı zaman falan vermısmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?