- 23 Ağustos 2012
- 52.104
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.867
- 898
merhaba kızlar maya demire baktırdınız mı hiç ? bende az önce yakaladım şans eseri attım bakalım çok merak ediyorum onu popüleritisi kadar varmı bakalım
bana atsana pampa :)sen bugun attınmı semaya?Sema yi tellwedeyken ilk kesfeden benim iddialiyim
O zaman Meryem, Aylin vs yoktu. Isteyenlere tellwede baktirdigim fallarimi atabilirim karsilastirmak amaciyla.
bana atsana pampa :)sen bugun attınmı semaya?
Sema yi tellwedeyken ilk kesfeden benim iddialiyim
O zaman Meryem, Aylin vs yoktu. Isteyenlere tellwede baktirdigim fallarimi atabilirim karsilastirmak amaciyla.
kanka bunun yazım tarzı famayı hatırlattı banaDisari ciktim kiz, kacirdim valla1bulup atiyorum, ben ona 2 kere mi 3 kere mi ne baktirdiydim.
kanka bunun yazım tarzı famayı hatırlattı bana
Canım ben Meryemin dediklerini yaşamayan biri olarak bir yorum yapamıyorumFalalem merymden falim geldi erkek arkadasima kizin okunmus biseyler yedirdigini bu yuzden benden ayrildigini soyledi dogru u olabilirmi
famalık bılgehatunluk var kesınlıkle semadaTolin ben de tekrar okurken fark ettim, okurken aklimdan famaya benziyor diye gecti.
Falalem merymden falim geldi erkek arkadasima kizin okunmus biseyler yedirdigini bu yuzden benden ayrildigini soyledi dogru u olabilirmi
şimdi hep beraber okuyup gülüyolardırr aaa ben bildimm sen bildinn diyee yüssüzlerr biri birine baksınn biri birinee bi fal birine benzemiyoo başka adla atarsannfamalık bılgehatunluk var kesınlıkle semada
gollomcum daha kesın bısey yok ortada sadece tahmın uzerunden gıdıyoruzşimdi hep beraber okuyup gülüyolardırr aaa ben bildimm sen bildinn diyee yüssüzlerr biri birine baksınn biri birinee bi fal birine benzemiyoo başka adla atarsann
merhaba kızlar maya demire baktırdınız mı hiç ? bende az önce yakaladım şans eseri attım bakalım çok merak ediyorum onu popüleritisi kadar varmı bakalım
Sema yi tellwedeyken ilk kesfeden benim iddialiyim
Arkadaşlar ben bu kahve falını büyük porselen çay fincanına kapatıyorum şekiller büyük ve ayrıntılı çıkıyor o zaman
Saraylının bu kadar tutulmasına Meryem'e şaşırdığım kadar şaşırıyorum.. Dün akşam üyeliğinden çıkmış Olduğum çok sevgili tellwe sitesinegirmeyi denedim ve girdim.. Sırf saraylının falını tekrar dinleyim diye..baya oldu baktıralı belki çıkan şeyleri olmuştur dedim..arkadaşlar ben bu işi anlamadım aynı şeyleri tekrar edip durmuş sonuç yok yani işle ilgili hiç birşey yok ve çok önemli bir süreçten geçtim halada geçmekteyim.çoook ilerde Kızın olacak Demiş ortada babası yok hem kahve falında 1 yıl üzeri çıkar mı ben 1yıldır diye bilirim yok yani saraylı birdaha atmayacaklarım listesinde 1.sırada
Canım bence de fal çok iyiydi. Ben de o yüzden şaşırdım zaten. İçime kurt düştü ister istemez. Bide beni düşündüren eski ilişkime falın yarısında yer vermesiydi. Demekki gerçekten biliyor ayakta alkışlıyorum vallaSema yi tellwedeyken ilk kesfeden benim iddialiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?