Binnaz Abla

Maya için iyi diyen de var patlıyor diyen de ben bir ara çok uğraştım yakalayamadım kötü diyenler olunca bıraktım uğraşmayı ama tesadüfen yakalamak şans ya bana hiç olmuyor bu tesadüfler

Arkadaşlar ben bu kahve falını büyük porselen çay fincanına kapatıyorum şekiller büyük ve ayrıntılı çıkıyor o zaman

Benim de fama dan falım gelmiş ilk kez baktıran biri olarak söylüyorum bence de fama bilgehatun olabilir. Yazım tarzı,verdiği tarihler falan çok benzer. Ama ben bu grubu Aylin e benzetmedim Aylinin tarzı ve dedikleri farklıydı bende

Falalem merymden falim geldi erkek arkadasima kizin okunmus biseyler yedirdigini bu yuzden benden ayrildigini soyledi dogru u olabilirmi

Saraylının bu kadar tutulmasına Meryem'e şaşırdığım kadar şaşırıyorum.. Dün akşam üyeliğinden çıkmış Olduğum çok sevgili tellwe sitesine girmeyi denedim ve girdim.. Sırf saraylının falını tekrar dinleyim diye..baya oldu baktıralı belki çıkan şeyleri olmuştur dedim..arkadaşlar ben bu işi anlamadım aynı şeyleri tekrar edip durmuş sonuç yok yani işle ilgili hiç birşey yok ve çok önemli bir süreçten geçtim halada geçmekteyim.çoook ilerde Kızın olacak Demiş ortada babası yok hem kahve falında 1 yıl üzeri çıkar mı ben 1yıldır diye bilirim yok yani saraylı birdaha atmayacaklarım listesinde 1.sırada

famalık bılgehatunluk var kesınlıkle semada
şimdi hep beraber okuyup gülüyolardırr aaa ben bildimm sen bildinn diyee yüssüzlerr biri birine baksınn biri birinee bi fal birine benzemiyoo başka adla atarsann

merhaba kızlar maya demire baktırdınız mı hiç ? bende az önce yakaladım şans eseri attım bakalım çok merak ediyorum onu popüleritisi kadar varmı bakalım

Ayy kuzum yaa yaz buraya falın gelince, çok merak ediyorum o hatunu.

Sema yi tellwedeyken ilk kesfeden benim iddialiyim

O zaman Meryem, Aylin vs yoktu. Isteyenlere tellwede baktirdigim fallarimi atabilirim karsilastirmak amaciyla.

Ahajahaha çerim yaa sen uzman oldun bu işte.
Yiğite taktım ben bu ara.

Arkadaşlar ben bu kahve falını büyük porselen çay fincanına kapatıyorum şekiller büyük ve ayrıntılı çıkıyor o zaman

15 dk lık fal çıkar o zaman, dinle dinle bayılırsın

Yaa işte gerçekten enerji işi. Bende saraylı çok iyi mesela. Hem an hem yakın gelecek. Hatta uzun süre bi tek ona fal gönderdim. Bu ara azıttım herkese fal atıyorum. Saraylıya ihanet ediyomuşum gibi suçluluk hissediyorum bide. O kızı kardeşim gibi seviyorum.

Sema yi tellwedeyken ilk kesfeden benim iddialiyim

O zaman Meryem, Aylin vs yoktu. Isteyenlere tellwede baktirdigim fallarimi atabilirim karsilastirmak amaciyla.
Canım bence de fal çok iyiydi. Ben de o yüzden şaşırdım zaten. İçime kurt düştü ister istemez. Bide beni düşündüren eski ilişkime falın yarısında yer vermesiydi. Demekki gerçekten biliyor ayakta alkışlıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…