şimdi hep beraber okuyup gülüyolardırr aaa ben bildimm sen bildinn diyee yüssüzlerr biri birine baksınn biri birinee bi fal birine benzemiyoo başka adla atarsann
Ay bana da sema aynısını dedi yani yeme içme demedi de bu kız hocadan çıkmıyor dediFalalem merymden falim geldi erkek arkadasima kizin okunmus biseyler yedirdigini bu yuzden benden ayrildigini soyledi dogru u olabilirmi
love me sen famaya atmısmıydın?ben semanın uslubunu ona benzettım bıde bana bakan bılgehatunaCanım bence de fal çok iyiydi. Ben de o yüzden şaşırdım zaten. İçime kurt düştü ister istemez. Bide beni düşündüren eski ilişkime falın yarısında yer vermesiydi. Demekki gerçekten biliyor ayakta alkışlıyorum valla
Gollom sen geçen balayındayım yazmıştın, ne işin var burda kız, git kocanın yanına.
Walla benim önüm bi netleşsin hiç gelmem buraya
inşallah banada çıkar ozaman canım bekliyorum valla merakla yorumlamasını :)Bana dedikleri çıkmişti canım çok iyi bakıyor abone olmuştum
sırada 2 kişi kalmış inşallah gelir bu gece cevap hemen haber vericemAyy kuzum yaa yaz buraya falın gelince, çok merak ediyorum o hatunu.
Canım bence de fal çok iyiydi. Ben de o yüzden şaşırdım zaten. İçime kurt düştü ister istemez. Bide beni düşündüren eski ilişkime falın yarısında yer vermesiydi. Demekki gerçekten biliyor ayakta alkışlıyorum valla
love me sen famaya atmısmıydın?ben semanın uslubunu ona benzettım bıde bana bakan bılgehatuna
burda kaç kişi sadece ben değil tolin bacımm meryem aylin fama aynı kişi dedii ben onu diyorumm herkes yanılıyosaa devamm ne deyimmgollomcum daha kesın bısey yok ortada sadece tahmın uzerunden gıdıyoruz
hastalıksaa demekkBen de ayni bunu yazacaktim.
Gollom bu nasil bir balayi arkadas sabah aksam falci pesindesin
yanlış okudunn balayındayımm demedimm gidicemm dedimm kuzumm az kaldıı ama bende hastalıkk fal attıysamm yazarımmGollom sen geçen balayındayım yazmıştın, ne işin var burda kız, git kocanın yanına.
Walla benim önüm bi netleşsin hiç gelmem buraya
evet onlar aynı kişi o aklımda zaten de şoyle bı durum var aylın fama meryem ve bılgehatun arasında bısey donuyo onu bılemıyoruz bılgehatun ve fama tamam ama dıgerlerı bı de sımdı semada eklenebılır bu ısımlereAyy ben kaçayım o zaman semadan. Bana fama ve bilgehatun aşırı olumsuz aynı falları göndermişlerdi. Çok şükür o kadar da olumsuz değilmiş durumlarım.
hanevebubi famayla bilgehatun aynı kişi demişti kesin emin olarak, ben inanıyorum ona.
gollom onların hepsını okudum ben sen merak etme bunların ıcınde bırısı ıyı fal bakıyo ama hangısı amac onu bulmak...burda kaç kişi sadece ben değil tolin bacımm meryem aylin fama aynı kişi dedii ben onu diyorumm herkes yanılıyosaa devamm ne deyimm
hee bende onu demiştim,bu yüzden çapraz ateşe dikaattburda kaç kişi sadece ben değil tolin bacımm meryem aylin fama aynı kişi dedii ben onu diyorumm herkes yanılıyosaa devamm ne deyimm
evet onlar aynı kişi o aklımda zaten de şoyle bı durum var aylın fama meryem ve bılgehatun arasında bısey donuyo onu bılemıyoruz bılgehatun ve fama tamam ama dıgerlerı bı de sımdı semada eklenebılır bu ısımlere
gollom onların hepsını okudum ben sen merak etme bunların ıcınde bırısı ıyı fal bakıyo ama hangısı amac onu bulmak...
birisi çok iyi fal bakıyo değil,birisi iyi bilgi topluyo ve ağzı diğerlerine göre daha iyi laf yapıyo,evet onlar aynı kişi o aklımda zaten de şoyle bı durum var aylın fama meryem ve bılgehatun arasında bısey donuyo onu bılemıyoruz bılgehatun ve fama tamam ama dıgerlerı bı de sımdı semada eklenebılır bu ısımlere
gollom onların hepsını okudum ben sen merak etme bunların ıcınde bırısı ıyı fal bakıyo ama hangısı amac onu bulmak...
bende ortaya cıkıncaya kadar fal atmıycam onlara ya zaten bu fama ünlüydü neden bu işlere bulastı hıc bılmıyorumbirisi çok iyi fal bakıyo değil,birisi iyi bilgi topluyo ve ağzı diğerlerine göre daha iyi laf yapıyo,
hangisi bende bulamadım,daha doğrusu artık bunlara fal göndermiyorum
evet işte bizde secret la onu konustuk gecen bırısının uslubu olacak yapacak yapmaların olacak gıbı bırınınkı canım cıcımlı bu olacak yapacak dıyenın falları fena degılMeryemi ilk kesfeden ve oneren de benim
Hal boyleyken Tolin, hatunun ilk bakigi 2 fali ve sonrakileri sana atayim karsilastir.
Ilk 2 falim bomba, zaten ciktilar. Sonrasi tirrt ve uslup cok farkli, kesinlikle ayni ksii degil. Iyi bakan o ilk Meryem iste.
Canım ben Meryemin dediklerini yaşamayan biri olarak bir yorum yapamıyorum
Sema hangı site ?Sema yi tellwedeyken ilk kesfeden benim iddialiyim
O zaman Meryem, Aylin vs yoktu. Isteyenlere tellwede baktirdigim fallarimi atabilirim karsilastirmak amaciyla.
Sema hangı site ?
evet canım,fama bozmasaydı bu işi iyiydi,artık hiç güven kalmadı.bende ortaya cıkıncaya kadar fal atmıycam onlara ya zaten bu fama ünlüydü neden bu işlere bulastı hıc bılmıyorum
evet işte bizde secret la onu konustuk gecen bırısının uslubu olacak yapacak yapmaların olacak gıbı bırınınkı canım cıcımlı bu olacak yapacak dıyenın falları fena degıl
Meryemi ilk kesfeden ve oneren de benim
Hal boyleyken Tolin, hatunun ilk bakigi 2 fali ve sonrakileri sana atayim karsilastir.
Ilk 2 falim bomba, zaten ciktilar. Sonrasi tirrt ve uslup cok farkli, kesinlikle ayni ksii degil. Iyi bakan o ilk Meryem iste.
birisi çok iyi fal bakıyo değil,birisi iyi bilgi topluyo ve ağzı diğerlerine göre daha iyi laf yapıyo,
hangisi bende bulamadım,daha doğrusu artık bunlara fal göndermiyorum
Hangi meryem canım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?