Biryolunvar ise ben almayayim zaten :)Biryolun var falci sema:))
nedenBiryolunvar ise ben almayayim zaten :)
Cano bunlar tellwe de idi sanirim dimi? Yorumundan bu yana bakiyorum ama online yakalayamadim. Belki de baska yerdeydi
Ben tellwe de sadece selenaya attim. Bi su bir de kelebek. Dediklerinden bekledigim ucundan azcik cikan var ama tam bekledigim de var iste. Ama ani falan cok guzel ozetlemisti. Iyiydi biz begeniyoruz Selenayi.
Benim favorim hep sarayli cok dürüst ve icten
Rezzan icin bisi söylemek istemiyorum pembe tablo ve ötesini görmek istersen neden olmasin(ara sira günündeyse iyi baktigida olur ama genelde mutlu son ile sonlandirir )
kızlar binnaz ablada en ii tutturan kim var? yqardımcı olurmusunuz
kime cıkarsa cıksınn iğrenç bencede cünküü fama aylinn meryemm aynılarr zenginn ediyozz ve aynı kişii bakmıyoo bi o bi bu burda fama iyi dersinn başkasıı bakar kaç kez okudum ayıpFama fal rezaleti sonrasi musteri hizmetlerinin tutumu+fallarin silinmesi.. Bana mail gelmedi uye degilim ama kac tane fal atmistim
kime cıkarsa cıksınn iğrenç bencede cünküü fama aylinn meryemm aynılarr zenginn ediyozz ve aynı kişii bakmıyoo bi o bi bu burda fama iyi dersinn başkasıı bakar kaç kez okudum ayıp
şaşırmadımm bacımAhaha ben ilk baktirdigimda da begenmemistim ama belki gununde degildir diye bi kere daha baktirdim, o da kotuydu ilk falda dediklerinin tam tersini yazmisti ama yilmayip 3.' Yu de baktirdim :)) 3.' De artik tutarsizlikta zirve yapmisti ayni fal icinde iade istedim yapmadilar ustune hangi kosullarda iade ediyorsunuz die yazdigim maile de cevap vermediler..
önce o sitedee fal attın mıı rezzann site sahibiii durumaa göree bakmıştırRezzanin tek olumsuz baktigi kisi benim galiba :)) ama ona da benimkinin beni kafalamasi ortaya ciktiktan sonra ask hayatim nasil olacak die atmistim yeni biri yok eski geri donecek dedi, bu da bu saatten sonra imkansiz
önce o sitedee fal attın mıı rezzann site sahibiii durumaa göree bakmıştır
olur tabi ki canım benimSenle biz knssak cnm ozelden numrmi versem az tuyo verirsin bna
benim de kartlarım fena değildi geleceği bekleyip görücez bakalımsesli attım nasıl garip? biraz yavaş konuşuyor. ay pembeci mi yaa gerçi benim kartlar iyiydi . gelecek biraz pembe geldi bana
yazılı baktıgı ıcın bende ondan atmak ıstemedım nasıldı senınkı canım?Kızlar bu sema takıdık biri olabilir mi
rezzan gunundeyse cok guzel bakıyo gununde degılse cok guzel sallıyoBen rezzana cooook baktirdim haksizlik etmek istemem bildigi de cok sey var fama ile falan da karsilastirilamaz bence simdi ve gcmis konusunda hisleri cok iyi ilk baktirdigim fal orda onaydi mesela gecen sene, oyle seyler bilmisti ki bizi taniyor gibiydi baktirdigim kisi ile, eski sevgilim ile ilgili her seyi bildi, benim o siralar buna inanacak halim yoktu ama bana sen istedigin surece bu kisi hayatinda olur dedi ki aynen hala oyle daha dun mesaj atti gorusmek icin..
rezzan gunundeyse cok guzel bakıyo gununde degılse cok guzel sallıyo
Sahsen ben koc burcu icinde t harfi olan bi erkekle yarim kalmis bir iliski gordum boga da olabilirEki Görüntüle 1573882
Gencler surdaki kalbi goren tek benmiyim?:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?