Binnaz Abla

Canım maya binnazda selma da binnazda maya kahve bakıyor selma tarot huma harıkaydı gercekten onuda begendim enerjım tuttu oda katina bakıyor

Fama fal rezaleti sonrasi musteri hizmetlerinin tutumu+fallarin silinmesi.. Bana mail gelmedi uye degilim ama kac tane fal atmistim
kime cıkarsa cıksınn iğrenç bencede cünküü fama aylinn meryemm aynılarr zenginn ediyozz ve aynı kişii bakmıyoo bi o bi bu burda fama iyi dersinn başkasıı bakar kaç kez okudum ayıp

Rezzanin tek olumsuz baktigi kisi benim galiba :)) ama ona da benimkinin beni kafalamasi ortaya ciktiktan sonra ask hayatim nasil olacak die atmistim yeni biri yok eski geri donecek dedi, bu da bu saatten sonra imkansiz

kime cıkarsa cıksınn iğrenç bencede cünküü fama aylinn meryemm aynılarr zenginn ediyozz ve aynı kişii bakmıyoo bi o bi bu burda fama iyi dersinn başkasıı bakar kaç kez okudum ayıp

Ahaha ben ilk baktirdigimda da begenmemistim ama belki gununde degildir diye bi kere daha baktirdim, o da kotuydu ilk falda dediklerinin tam tersini yazmisti ama yilmayip 3.' Yu de baktirdim :)) 3.' De artik tutarsizlikta zirve yapmisti ayni fal icinde iade istedim yapmadilar ustune hangi kosullarda iade ediyorsunuz die yazdigim maile de cevap vermediler..

şaşırmadımm bacım ben kaçç kez yazdımm burda ona at bide buna at diyenlerr bi kez bile demedimm cıkanıı yaz geçç böyle böylee millet zenginn oluyoo

Rezzanin tek olumsuz baktigi kisi benim galiba :)) ama ona da benimkinin beni kafalamasi ortaya ciktiktan sonra ask hayatim nasil olacak die atmistim yeni biri yok eski geri donecek dedi, bu da bu saatten sonra imkansiz
önce o sitedee fal attın mıı rezzann site sahibiii durumaa göree bakmıştır

önce o sitedee fal attın mıı rezzann site sahibiii durumaa göree bakmıştır

Ben rezzana cooook baktirdim haksizlik etmek istemem bildigi de cok sey var fama ile falan da karsilastirilamaz bence simdi ve gcmis konusunda hisleri cok iyi ilk baktirdigim fal orda onaydi mesela gecen sene, oyle seyler bilmisti ki bizi taniyor gibiydi baktirdigim kisi ile, eski sevgilim ile ilgili her seyi bildi, benim o siralar buna inanacak halim yoktu ama bana sen istedigin surece bu kisi hayatinda olur dedi ki aynen hala oyle daha dun mesaj atti gorusmek icin..

rezzan gunundeyse cok guzel bakıyo gununde degılse cok guzel sallıyo

rezzan gunundeyse cok guzel bakıyo gununde degılse cok guzel sallıyo

:)) gecen sene baktirdiklarimda o zaman hep gunundeymis... Ya mesela bana dedi ki eski sevgilimle ilgili bu cocugun ayagi takilip dusse baskasindan biliyor, biz 4 ay hic konusmamistik ilk gelen mesaj beddua mi ettin oldu telefonunun ekrani kirilmis :)) gercekten de 3 yil birlikteligimiz boyunca her tartistigimizda basina bir sey geliyordu ve hep benden biliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…