Favori sitemdir artık binnazabla :) taa 16 temmuzda baktıdığım fal için memnuniyetsizliğimi dün gece 2:30 gibi bildirdiğim destekten az önce mail geldi puanınızı yükledik diye :) diceksiniz ki "nie bekledin bu zamana kadar?" Hemen söylüyorum oraya o kadar çok fal baktırdım ki ayıp olacakmış gibi gelmişti ama sonra düşününce parayı kimse sokaktan bulmuyo diyip gönderdim mesajımı.. Şimdi Halehi bekleme zamanı benim için ama kararsız kaldım bi yanım hemen bugün baktır diyo, bi yanım bekle verdiği tarihi diyo bi yardım ediverin ne yapıyım bennn? :)
""Çok üzüldüm.... Emeğime saygı duymanda güzel... Asilliğin için ben teşekkür ederim. Başkası olsa bir sürü kötü şey söylemişti. Bu kadar nazik olarak beni daha fazla üzdünüz. Aşşağıdaki adres benim facebook adresim. Kendi destemdeki kartlarımdan size yardımcı olmak isterim. Bunu telafi etmek istiyorum. Teşekkür ederim."""
Çok çok takdir ettim kendisini..Yaklaşımı,tutumu takdire şayan..10 numara kişilik,karakter sahibi bir insan...Ne mutlu bana tanımışım onu..Önemli olan faldır,kehanettir değil,önemli olan insan olabilmek,birbirimize yaşadığımız sıkıntı sureçlerde yardımcı olabilmek...:))
Beyzacığım bekle diyorum çünkü en azından vermiş olduğu zaman bir gelsin ,bir bakalım ne oluyor,ne olmuyor..en azından ona göre bir durum değerlendirmesi yaptırırız...:)
Helal olsun walla bi kere daha gözüme girdi deniz :) sana da bravo ama nezaketle yaklaştığın için :)
İşte benim bir yanım da tam olarak aynı şeyi söylüyor canım ama o yaramaz diğer tarafım var ya ona engel olamıyorum işte baskı yapıyo, dürtüyo habire :))
Deniz ya canım Deniz..Adam gibi adam..:)şurda 3 kuruşluk eğlencemiz için kalp kırmaya hiç gerek yok diye düşünüyorum...Gelecek zaten Allahtan...
Şeytan dürtüyor yani :))onun işi oCanın sıkıldıkça aç en beğendiğin mesajı dinle dinle motive et kendini...Ben öyle yapıyom en azından olumlu düşünüyorum..İyi düşünüp,iyi şeyler çekelim hayatımıza
:))) hahaha aynen öle wallaaa... Ben de çok yapıyorum onu çok fazla fal baktırdığım için hangisini o gün dinledim hangisini dinlemedim karıştırıorum bile bazen :)) ama işte o şeytan var yaa o şeytaaannn habire dürtüo yeni şeyler duyacaksın ha gayret beyzacım baktır falını rahatla vs. Daha neler neler dio bana bi bilsen :)) ama bu defa dinlemicem onu seni dinlicemm :) çok teşekkür ederim desteğin için
Teslim olmak yok :)
Canım benimde hislerim,insiyatifim çok kuvvetlidir..Öyle fal falan anlamam ama tahminlerimde kolay kolay yanılmam..ve diyorum ki seni zaten güzellikler bekliyor..Bu surecin sonu ,ben eminim senin için çok çok iyi olucak..Allah yar ve yardımcın olsun her zaman senin...Gene diyorum ki iyi haberlerini bekliyor olacağım..ben buna yürekten inanıyorum....
Güzel ve hayırlı bir gün olsun buğün sana..Görüşmek üzere..ben havalanmaya çıkıyom...
Arkadaşlar haleh hanımı bi türllü online yakalayamıyorum çok övmüşsünüz fal baktırmazsam çatlıycam genelde ne zaman online oluyo tarotta bi fikir verin
Yarım saat önce online'dı canım. Hatta şuan sırada 1 falı var dediği de benim falımBen de ilk defa online denk geldim kendisine. Burada hakkında çok olumlu şeyler okumuştum. Normalde bu aralar bir fal daha baktırmaya niyetim yoktu ama görünce kaçırmayayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?