- 3 Ağustos 2022
- 3
- 0
- 1
- 28
laf kalabalığı diyebilirimBinnaz da Doğa Dan nasıl kızlar
Asya Aydın olumluya yakındı ama benim hareketlerime gore olumlu olacagını soyledi. İlk falından sonra soylediği bir şey oldu, 2-3 gun içinde. Sordugum kişinin karakterini ve şu andaki durumunu da bilmiş, Yeliz vs bilemedi mesela yanlış yorumladı. Rita da olmaz demişti mesela, bilmiyorum o bu gelişme için mi yoksa sonuç için mi olmaz demişti ama sanki hiçbir gelişme olmaz diye konuşmuştu. Ben o kadar begendim ki ozellikle kredi alıp yeniden gonderdim bugun ilk falında soylediği şey olunca.Maksimum 2 ay vade vermiş bu defa da. Tavsiye sevmem ama çok mantıklı bir tavsiye verdi, yine olanı dogru yorumladı. Gelişmeyle ilgili ve başka bir konuyu da sormuştum. Soylediği şeyi yapmayı dusunuyorum. İçimden geçen de oyle bir seydi bir de o soyleyince kararımı guclendirdi, dusundugum şeyi yapmamı tavsiye etmesi de şaşırttı açıkçası. Enerjisi guzel, çok pembeci değil ama pozitif. Bilmiyorum benle enerjisi uydu, belki herkes memnun kalmaz yazılı baktığı için ama Binnaz’da Elfin’den sonra ilk defa bir yorumcuyu begendim. Bakalım, bu falı çıkarsa yazarım, soylediği şeyi yaparsam zaten 2 ayı bulmaz sonucu gormem.Olumlu yorum mı yaptı sana canım?
Gizem Tuna’ya Katina baktırmıştım. Kötü değildi ama çok iyi de değildi bence denenebilir, boş bir falcı sayılmaz.Binnaz abla Bulut Arda ve Gizem Tunaya fal baktıran var mı?
Cikan seyler ana konuyla alakali miydi?Ayda neşede bendede çıkan bişey olmuştu hisli bi kadın
Evet karşı tarafın kişiliğini falan iyi bilmişti böyle davranacak demişti karşı taraf gerçekten oldu ama gerisi tam çıkmadı istediğim şey henüz çıkmadı ama olumsuzda olmadı öyle diyimCikan seyler ana konuyla alakali miydi?
Ben ona genel baktırdım soru sormadan pek beğenemedim sanırım genel falda falcılar bilemiyorZeyder’i bir dönem çok beğenenler arasındaydım, sonraları ben peş peşe baktırdıkça isabetli olmamaya başladı söyledikleri o yüzden de uzaklaşmıştım. Bugün bir haber aldım ve böylece kendisine tam 1 yıl önce baktırdığım ilk falında söylediği, hiç ihtimal vermediğim ama bir yandan da inşallah öyle bir şey yaşanmaz dediğim bir durum gerçekleşti. Bu olayla birlikte Zeyder in ilk falı yüzde 60-70 oranında çıktı diyebilirim. Aynı falda sorduğum esas konuyla ilgili söyledikleri henüz olmadı fakat aksi yönde gidiş de yok, beklemedeyim, aynı zamanda diğer olay İçin hem şaşkın hem üzgünüm
Ben soru sormuştum ama esas sorumun cevabı gerçekleşmedi zaten. Bu gerçekleşen konu dışı kendi kendine gördüğü bir durumdu. Ve bu dediğim de ilk falı İçin geçerli, en çok o falını beğenmiştim ve sırayla çıkıyor dedikleri o falda. Sonraki falları fiyasko oldu gittikçe alakasız şeyler söyleme başladı.Ben ona genel baktırdım soru sormadan pek beğenemedim sanırım genel falda falcılar bilemiyor
Zeyder bende olmadı, pek tutan bir tarafı olmadı.Zeyder’i bir dönem çok beğenenler arasındaydım, sonraları ben peş peşe baktırdıkça isabetli olmamaya başladı söyledikleri o yüzden de uzaklaşmıştım. Bugün bir haber aldım ve böylece kendisine tam 1 yıl önce baktırdığım ilk falında söylediği, hiç ihtimal vermediğim ama bir yandan da inşallah öyle bir şey yaşanmaz dediğim bir durum gerçekleşti. Bu olayla birlikte Zeyder in ilk falı yüzde 60-70 oranında çıktı diyebilirim. Aynı falda sorduğum esas konuyla ilgili söyledikleri henüz olmadı fakat aksi yönde gidiş de yok, beklemedeyim, aynı zamanda diğer olay İçin hem şaşkın hem üzgünüm
Çok gidince Malesef öyle çıkarsa genelde ilk fallarBen soru sormuştum ama esas sorumun cevabı gerçekleşmedi zaten. Bu gerçekleşen konu dışı kendi kendine gördüğü bir durumdu. Ve bu dediğim de ilk falı İçin geçerli, en çok o falını beğenmiştim ve sırayla çıkıyor dedikleri o falda. Sonraki falları fiyasko oldu gittikçe alakasız şeyler söyleme başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?