Binnaz Abla

kızlar bir şey sorucam, binnaz'da genelde belli 2-3 kişiye baktırırım. ilk kez vesile başak diye birine baktırdım. yorum olarak güzel şeyler yazmışlar diye denemek istedim. ben böyle kötü bir Türkçe böyle berbat bir yazım görmedim. sanki başka yorumlarından copy paste yapmış gibi.
baktıran ve fikri olan var mı ?

Olumlu yorum mı yaptı sana canım?
Asya Aydın olumluya yakındı ama benim hareketlerime gore olumlu olacagını soyledi. İlk falından sonra soylediği bir şey oldu, 2-3 gun içinde. Sordugum kişinin karakterini ve şu andaki durumunu da bilmiş, Yeliz vs bilemedi mesela yanlış yorumladı. Rita da olmaz demişti mesela, bilmiyorum o bu gelişme için mi yoksa sonuç için mi olmaz demişti ama sanki hiçbir gelişme olmaz diye konuşmuştu. Ben o kadar begendim ki ozellikle kredi alıp yeniden gonderdim bugun ilk falında soylediği şey olunca.Maksimum 2 ay vade vermiş bu defa da. Tavsiye sevmem ama çok mantıklı bir tavsiye verdi, yine olanı dogru yorumladı. Gelişmeyle ilgili ve başka bir konuyu da sormuştum. Soylediği şeyi yapmayı dusunuyorum. İçimden geçen de oyle bir seydi bir de o soyleyince kararımı guclendirdi, dusundugum şeyi yapmamı tavsiye etmesi de şaşırttı açıkçası. Enerjisi guzel, çok pembeci değil ama pozitif. Bilmiyorum benle enerjisi uydu, belki herkes memnun kalmaz yazılı baktığı için ama Binnaz’da Elfin’den sonra ilk defa bir yorumcuyu begendim. Bakalım, bu falı çıkarsa yazarım, soylediği şeyi yaparsam zaten 2 ayı bulmaz sonucu gormem.

Son düzenleme:
Geçen hafta Binnaz’da doğum gununden biriken kredilerimi harcadım bu arada, orada 2-3 hesabım vardı. Gaye Azur diye birine de Tarot baktırdım. O da mesela Asya gibi küçük gelişmeyi görmüş ama sonucunu olumsuz yorum yapmış. Genel anlamda onu da beğendim, kartları güzel yorumlamış denemek isteyen için 500 krediydi, toplamda da çok fal bakmamış yeni sanırım. Ya onun ve Gizem Tuna’nın (benzer yorumlamışlar) falı çıkacak ya da Asya Aydın’ın. Bakalım makaimum 2 ay içinde olup olmayacagı belli olur, olumsuz olma ihtimali daha yüksek şu durumda. Gidişatı Gaye Tuna’nın dediği gibi olabilir ama biraz mantık yürütüp de oyle yorum yapmış olabilir. Bu üç falcıyı da ortalama üstünde buldum, ozellikle Asya Aydın daha hisleri kuvvetli bence, soylemediğim detayları görmüş enerjisi, yazış tarzı da açıklayıcı ve pozitifti.

Bu arada Binnaz’a girince eski fallarıma baktım özellikle Serkan Batu Kılıç’ı dinledim tekrar. İlk baktığında bile zor bitirmiştim dinlemeyi, uymuyor gibi gelmişti ama eh demiştim ama şimdi anlıyorum ki o kadar sallamış ki. Zor dinledim yine ama bu defa resmen sesli guldum. Bu kadar nasıl uydurabiliyorlar, pes. Resmen anlaşılıyor hisleri 0, konuşurken ne hikaye uydursam diye yutkuna yutkuna düşüne düşüne konuşmuş. Şimdi geriye donup dinlediğimde çok komik geldi. Öyle ki bu kadara alakasız olabilir zaten gelecek tamamen tersi oldu. Bir de yazmıştım baktırdığımda Ayda Neşe guzeldi diye. Yine okuyunca begendim, bildiği yerler olmuş. Yalnız Yaz başı biriyle tanışacaksın tanıdık vasıtasıyla demiş toprak grubundan ve fiziksel ozelliğini anlatmış, ex için değişmez ve olmayacak sen istemezsin demiş. Gerçekten eskiden sordugum kisiyi hiç istemiyorum şu durumda. Tanidik vasitasi yok ama su anda hoslandigim baska kisiyi tarif etmis, burc da dogru ama herhangi bir iliski yok. o hemen tanisma ve iliski demis sadece platonik benim su anda. Yani bilmis mi bilememis mi anlayamadim, iliski olursa ki biraz zor duruyor, zaman ve tanisma sekli disinda bilmis denebilir.

Kızlar selammmm, bir falcı varmış önceden Melih Gün diye, lakabı Sawyer galiba. Bir fal uygulamasında çalışmış şimdi tekrar o uygulamada yeniden çalışacakmış öyle bir şeyler okudum formlarda. Nerede başlayacak, önceden baktıran var mıydı bilen var mı? lütfen yazınnnnn

Zeyder’i bir dönem çok beğenenler arasındaydım, sonraları ben peş peşe baktırdıkça isabetli olmamaya başladı söyledikleri o yüzden de uzaklaşmıştım. Bugün bir haber aldım ve böylece kendisine tam 1 yıl önce baktırdığım ilk falında söylediği, hiç ihtimal vermediğim ama bir yandan da inşallah öyle bir şey yaşanmaz dediğim bir durum gerçekleşti. Bu olayla birlikte Zeyder in ilk falı yüzde 60-70 oranında çıktı diyebilirim. Aynı falda sorduğum esas konuyla ilgili söyledikleri henüz olmadı fakat aksi yönde gidiş de yok, beklemedeyim, aynı zamanda diğer olay İçin hem şaşkın hem üzgünüm

Ben ona genel baktırdım soru sormadan pek beğenemedim sanırım genel falda falcılar bilemiyor

Ben ona genel baktırdım soru sormadan pek beğenemedim sanırım genel falda falcılar bilemiyor
Ben soru sormuştum ama esas sorumun cevabı gerçekleşmedi zaten. Bu gerçekleşen konu dışı kendi kendine gördüğü bir durumdu. Ve bu dediğim de ilk falı İçin geçerli, en çok o falını beğenmiştim ve sırayla çıkıyor dedikleri o falda. Sonraki falları fiyasko oldu gittikçe alakasız şeyler söyleme başladı.

Zeyder bende olmadı, pek tutan bir tarafı olmadı.

Çok gidince Malesef öyle çıkarsa genelde ilk fallar

Ayda neşeyi dün denedim kızlar ben maalesef beğenmedim. Burç yorumu yapmış resmen benim konum aşk filanda değil yani ne alaka anlamadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…