Bir ben adam olamadım....

çok haklısın bizim için hayırlı olanı bilemeyiz elbette ama bazen düşünmeden edemiyoruz bazı şeyleri.
inançlı bi insanım ama artık ümidim o kadar az ki hayata dair dua etmeyi bile bırakmışım ben koptum aslında hayattan .....

Reactions: 000
Bir keresinde ben de senin kadar umutsuz hissettiğimde kitap okurken Mevlana'nın bir sözüyle karşılaşmış ve umut bulmuştum... Belki sana da umut olur
Mevlana der ki;
"Her şey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme! İşte orası kaderin değişeceği noktadır."

Kızlar yaa hepinizi seviyorum ne kadar tatlısınız Rabbim cümlenizi gönlünde ne varsa avucuna koysun özellikle konu sahibi arkadaşa kadın dayanışması insanlık buduryaa harikasınız.

cok sağol artık hayata olan umudumu yitirdim iyiye giden hiç bisey yokki ayakta kalamıyorum

Hepimizin hayatında öyle zamanlar oluyor, sonra bakmışsın geçiyor.
Bir de bakmışsın ben neler atlattım, büyümüşüm diyorsun :)

sağloun.evililiğimde anne faktörü vardı hep üç kişi gibi hissettim kendimizi cinsellik yok gibi birşeydi açık açık paylaşamıyorum 3 gün mutluysam 4 gün mutsuzdum...

Bunlar işte hayat tecrübesi oluyor insana; hem ne istediğini daha iyi görmeni sağlıyor, hem de bundan sonrası için daha doğru adımlar atmana yardımcı oluyor, acı da olsa artık acı kısmına bakmayı bırakıp, ileriye bakman lazım.

Her evlilik dışarıdan bakıldığı gibi mükemmel de değil. Istırabını, çeşitli sebeplerle, mecburiyetlerle ve belki de sadece kendi korkaklığı yüzünden dindiremeyen kadınlar var. Senelerce evdeki höt söt erkeğe kul köle olan, "Beyimdir buna şükür" diye diye şu dünyadan gelip geçmiş ne insanlar...
Şanslısın ki rahatsız olduğun bir evliliği sürdürmek zorunda hissetmemiş, boşanmışsın.
Bunu safi bir yıkım olarak görmektense, bir kurtuluş, yeni bir başlangıç olarak görüp devam edeceksin.

Eski konularınıza baktım biraz. Eşinizle barışmayı ihtimaller arasından çıkarın lütfen. Çok bunalmışsınız yanlış adımlar atmayın.

:) ya belki kaba bir tabiir oldu ama öyle hissettim
Yok çünkü bende öyle hissediyorum.. bütün arkadaşlarım iyi kötü bişey sahibi oldu. Ama bende hiç bişey yok. Herkes eş çocuk başarı mı diyor ama insan kendinde olmayanı istiyor hep. Her nerde değilsem orda mutlu olacakmısım gibi geliyo. Evli değilim sanki evlenince mutlu olacam. Çocuğun olmaz çocuğun olunca mutlu olacakmissin gibi gelir. Yetinmeyi bilmiyoruz galiba

başarı degildir ama nasiptir nasip olmamışsa vardır bir hayır. Bak bende evliyim vb ama işim yok atanamadm koca eline bakıyorum çokta şeytme dışardan da herkesi mutlu.
Evet nasiptir atanmak da nasiptir aslında ben de evlenince atandım mesela o zaman nasip oldu
Ama konu sahibi ben değilim bu aralar da hep karışıyorum konu sahipleriyle

Psiklojik yatdım alsan yada sosyal bir vakıfta gönüllü olsan bebek özlemim var diyosun git çocuk esirgemeye onlarla vakit geçir her iki tarafında dertleri unutulur gider bu dünya imtihan kardeşim 9 yaşında vefat etti annem o kadar uzun süre kendine gelemediki sonra plansız iki yaramaz kardeşim oldu çok şükür onlarla anacım uğrasırken güçlendi bende çok istiyorum evlat sahibi olmak düşük yaptım dünyam başıma yıkıldı doğru dürüst düşünemez oldum sonra dedimki rabbim kararladı hayatıma çeki düzen vermeliyimki 5 ayda çok değiştim maddi manevi kendimi süzgeçten geçirdim benim bu süreçte eşim vardı o çok kızdı senin inancından şüphe duyuyprum o lafları bile beni kendime getirdi belkidir hiç olmuycak napalım her çocuk kahkasında içim gidiyor ama zamanı değilmiş demekki.seninde şu anda bebeğin olduğunu düşün ayakların yere bascakki saglıklı birey olsun analar herseye dimdik ayakta karşılar sorunu çözer rabbim kadına ne güzel sıfatlar vermiş

Evet nasiptir atanmak da nasiptir aslında ben de evlenince atandım mesela o zaman nasip oldu
Ama konu sahibi ben değilim bu aralar da hep karışıyorum konu sahipleriyle
Yok tatlım karıştırmadım topluca yazdm. Maşallah sana darısı bize.

Sonunda biri duygularıma tercüman olmuş şu sitede

evlenmekle hayatı yoluna koymak aynı şey değil ama eğer evlenmek istiyorsanız evlenin.kısmet işi ama çevrenizi genişletmeye bakın süreci hızlandırın yine olmazsa kısmet değilmiş dersiniz.artık çocuk sahibi olma yaşı ilerledi.imkansız diye birşey yok Allah nasip ederse olur.teyzem 42 yaşında ikinci çocuğunu 3 düşükten sonra tedaviyle yaptı.zorda olsa oldu çok şükür.

Bende evliyim disimdan arkadaslarim ne mutlu evli mutlu cocuklu diorlar ama bana sor sana bi kitaplik dertle gelirim herkesin eksigi var iste
Esinizle cocuk yuzundenmi ayrildiniz eger ileride cocuk sahibi olamama riskiniz yuksekse yasiniz cok ilerlemeden evlatlik alabilirsiniz hem evliligi hem anneligin tadini cikararsiniz benim uzerime dusmez sadece bir tavsiye
Karamsar olmayin lutfen

hayatta her türlü acı var biliyorum sınanan yalnızca bende değilim ama son beş yıla baktığımda benim grafiğim hep aşağıya inmiş hiç iyi bişey yok iyi giden

hayatta her türlü acı var biliyorum sınanan yalnızca bende değilim ama son beş yıla baktığımda benim grafiğim hep aşağıya inmiş hiç iyi bişey yok iyi giden
Yataga bagimli degilsiniz, mesela. Anliyorum dediklerinizi ama bu psikolojiyle dibe gidersiniz. Bu arada cocugum olsun cok istedim. O kadar tatli ama ozel tedavi isteyen evladim var. Olene kadar yasayacak bunlari ayrica. Onun icin bu psikolojiye yakanizi kaptirmayin. Sonu fena olur yoksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…