Bir daha geç kalırsan gönderirim.. ! Ben bişe yapmadım ki..

bende geçen derse 10 dk geç kaldım yemedigim laf kalmadı ki 2 yaşında çocukla ciddi bir sorunla geç kaldım sadece bir kere adam beni dinlemedi bile... sizi yine dinlemisler.

6:40 ta dersim başlıyor 6 buçukta okuldayım. Gerçekten insan 9 daki işe nasıl geç kalıyor. Eski okulumda bir kere istiklal marşı na yetişemedim tam okulun bahçesindeyken okunmaya başladı. Müdür de gördü yani orda olduğumu. Ona rağmen sarı zarf veriyordu az kalsın.

Ohhh yan gel yat osman.mesaı 9da baslıyosa 9.45 de işe gitmek nedir. Ne demek uyku problemım var.ınsanlar o atanmak ıcın yıllarını verıyo . Sizin oyle bir lüksünüz yok kusura bakmayın.

Rahatlık karsisinda agzim acik kaldi. 8.30da dersim basliyor, 8.20de okulda olmamiz uygun gorulur.25 gece gitsem yerin dibine girerim gec kaldim diye.
45 dk ise gec gidip bir de ben bise yapmadim diye sizlanmak oldukca genis bir mide gerektirir gerçekten

Böyle bir sorumluluğu alamayıp 10 a doğru ise gelmek nerde var acaba?bir de uyarılmak istemiyorsunuz? Siz kamu calisaniysaniz milyonlarca insanın kul hakkına girersiniz bundan hiç mi korkmuyorsunuz ne demek ya vaktinde olamıyorum uyanma problemim var?Sayginizi kendiniz tuketmissiniz!

Yaw arkadaşım olmazki ama.ise gec kalmak ne demek, bir de sebep uzaklik.degil.uyanamama.. kusura bakma.ama ciddiyetin biraz da erken kalkmaya olsaydi keske. Arkadaslarim evleri uzak ama aman mesaiye gec kalmayalim diye taksiyle bile geliyorlar.. babanın isyeri degil sen mukemmel is yapiyorsun diye gormezden gelinemez ki mukemmellik sadece yaptığın ışte degil her anlamda olmali... yani üst un once seni guzelce dinlemis uyarmis. Sen hala devam ediyorsan sonuna kadar da hakli..

Sendeki rahatlıktan biraz bana da ver

Ya orası işyerin insan azcık çekinir, 40 dakika geç gelmek nedir ya..

Bizim bölüm hocalarından biri beş dakika geç kalalım almıyor derse falan atıyor sınıftan ben de saat 9 buçuktaki ders icin 6 buçukta kalkıyorum şekerim, sen de kalkmak durumundasın bu bahane değil. Çocuk değilsin artık.

Haksizsiniz
Uyanma probleminiz evinizin uzak olmasi kimseyi ilgilendirmez. Iyi bile sabretmisler. Haftada 3 gun hemde. Bir kere dile gelmesine ragmen devam etmissiniz. Birde inatlasiyorusunuz. Ben yaklasik bes yildir bir kere gec kaldim ondada telefonumun saati bozulmus ise gidince gec kaldigimi ogrendim. Ne hafif hastalik dinledim ne kar ne yagmur. Bir saatlik mesafedeyim ve mesaim 8 8:30. Bir sene arac saatleri degisti 8;33 te orda oluyordu 20 dk erken gittim bile bile gec gidemem yakismaz dedim Sizdeki rahatliga anlam veremedim. Biraz ciddiyet lutfen kendinizi oraya yillarini vermis insanlar ile bir degilsiniz ki

Sanki nabiz yoklamak icin acilmis bir konu
Hem ise gec git hem de haftada 3 kez
Hemde muduru bilmem ustunu sucla
Sanirim kendini prenses falan saniyorsun
Sen isi biraksan kurum cokecek ulke batacak vs...

Bence biz toplu olarak sizddn sikayet etmeliyiz. Devletin memurusunuz ve ise surekli 40 45 dakika gec gidiyorsunuz, ustelik mesai 9 da baslamasina ragmen.
Simarikliktan baska birsey degil su yazdiklariniz, Allah amirinize kolaylik versin. Bir de agzinin irtasina carpasi gelmismis... hey Allahimmmm

Bende ayni durumdaydim vallahi 1 saat erkenden kalkıyorum artik gec kalmamak icin ekmek aslanin agzinda ne yapalim. Allah yardimcimiz olsun

Pardon ama bu yaptığın tam anlamıyla şımarıklık babanın oyun bahçesi değil bu, işyeri, bunca insan atanabilmek için gecesini gündüzüne katıyor sen ne güzel atamışsın iş sahibi olmuşsun, aman işim elimden gitmesin deyip 9.40 yerine 8.40ta orda olmaya çalışacağına daha bi de söyleniyorsun, pesss

Ben bişe yapmadım ki mi? Bu ne baskı ya mı? Artık iyi niyet yok mu? Allahım kafalara gel.

Sen işe yeni başlamışsın özellikle dikkat etmen lazım. 9:30a kadar gelebilirsin deseler de 9:00da iş yerinde olman lazım senin. Şimdi bu kötü izlenimi silmek için uğraş dur (tabi öyle bir derdin varsa). Sana tavsiye uyarı aldığın için trip atmaya kalkma zaten hatalısın şimşekleri üzerine daha fazla çekme.

Afedersiniz ama kaç milyon insan işsiz ve devlet işine girmek için bi tarafını yırtıyor.
Siz böyle bir fırsatı bulmuşsunuz, resmen suistimal ediyorsunuz.
Bence bunu bir dert olarak görmekten çok nasıl erken kalkarım diye düşünmelisiniz.

İnanamadım.
ODTÜ mezunu, is hayatına atılmış biri bu kadar çocukça davranışlarda bulunsun, akla mantığa aykırı.

Asaletinizi verirlerse oturun şükredin, kurban falan kesin.
Vermeyebilirler.

Ben memurlukan atamazlar zannediyordum, bir hocamız anlatmıştı.
Ögencisi öğretmen olarak atanmış, okula sürekli geç kalmış adaylık sürecinde.
İlk derslere ya geç girmiş veya girmemiş.
En son pazarda limon satarken gördüm demişti.

5 aydır çalışıyosunuz haftanın 3 günü geç gidiyorsunuz. zaten haftada 5 gün çalşıyosunuz. 9da mesai başlıyorsa ve siz toplu ulaşım sorunu nedeni ile geç kalıyosanız mesainiz 08.30da başlıyomuş gibi erkenden çıkmanız lazım. böyle şımarıklık görmedim ben çok şaşkınım şu an

bi de artık gülümsemek yok iyi niyet yok demişsiniz. olmasın zaten. vaktinde gelseniz kafi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…