Bir daha geç kalırsan gönderirim.. ! Ben bişe yapmadım ki..

Herkes sana yüklenmiş ama ne demek istediğini ben çok iyi anladım. Eminim kurumunda senden geç gelenler de vardır. Ancak sen aday memur olduğun için ilk once göze batan olursun. Adayligin kalkana kadar seni böyle tehdit edeceklerdir. Sana tavsiyem geç kalmaman ve şefine de çok taviz vermeden işini düzgün yapman olacaktır. Sen comezsin diye kimsenin kahrini çekmek zorunda değilsin. Ayrıca ellerine koz verme.

Ya ben öğretmenim bırak 40 dk geç kalmayı -ki bu bir dersin boş olması demek- 2 dk geç kalsam boynum bükük oluyo utancımdan.
Kaldı ki ben adayken derslerim 06:40 ta başlıyordu, iyi ki benim yerimde olmamışsın
O azarı yememek için de gerekirse akşam 9 da yatar uykumu ayarlarım kusura bakma konu sahibi biraz sorumsuzsun bence...

İş yerine yakın bir ev tutabilirsiniz. Ben de şahsen tam vaktinde gelip başkası geç gelirse sinir olurdum,adam haklı bir yerde.

Kusura bakmayın ama size çok bile Dayanmislar beş dk için tutanak tutulan arkadaşlarim var benim hemde 8:15 de orada olduğu için bende 1 saatlik yola gidiyorum en gec 8:05 gece is yerinde oluyorum.

Nasil ben bisey yapmadimki daha ne yapacaksin 45 dk ise gec kalmak nedir ya yeteri kadar tolerans taniyip 30 dk musade etmisler zaten.mudurun gayet hakli.bosa alinmiyo o maaslar.isinizi iyi yapmaniz ise gec kalma hakkini vermez size

Şaka mısın sen ya Allah aşkına iş hayatına uygun meziyetiniz yoksa lütfen bu işi daha iyi yapacak birine verin üssünüz size gıcıknolmuş artık haklı da!!!

İşveren haklı kusura bakmada
Yeni atanmışsın imkanın da var erken çıkacaksın evden
İyi iş yapabilirsin ama kurallar da açık mesai 9da başlar diyorlarsa o saatte orada olacaksın
Kimse bulunmaz kumaş değil zaten tecrübesizsin bence kendine fazla güvenme surat da yapma gönderilirsin gittiğin yerde daha çok sıkıntı çekersin gönderildiğin için

Gün geçmiyor ki yeni bir şok dalgasina daha gark olmayayim..İşinizi güzel yapıyorsunuz diye geç gelme gibi bi lüksünüz olamaz. Nitekim orası bir kamu kuruluşu. Kaldı ki babanızın dükkanı bile olsa 40 dakika gecikme olmaz.

Sizin gibi biri en fazla memur olurdu sans eseri olmussunuz iste. Ozel sektorde hatta hatta babanizin şirketinde bile kimse bunu kabul etmez. Niyeyse bana cok iyi calistiginiz falan inandirici gelmedi. Afedersiniz poposunu toplayip ise zamaninda gidemeyen biri isi nasil duzgun yapacak?

İş hayatında 1) Hassas ve duygusal olmayacaksınız, 2) Zamanında masanızın başında olacaksınız... Yoksa ağzı olan konuşur böyle ve işin kötüsü haklı da olurlar

Haftanın 3 günü 45 dk geç kalınır mı hiç ? Ayda yılda bir olsa neyse ama üstünüz de müdürünüz de haklı kısıra bakmayın. Yarım saat erken kalkın bosuna azar da yemeyin.

o insanlar erken gelip senin geç gelmen haklı olarak adamın zoruna gitmiştir. benimde okulum bana bir saat uzaklıkta ama hastalık kaza vb. dışında asla gecikmem. geciktiğiniz gün taksiyle gelebilirsiniz. yada iş yerine yakın bir yerden ev tutabilirsiniz

İşte ben bunu demek istiyorum.. Çok sağolun varolun.

Haksızsın. İl merkezinden ilçeye 2 vesait değiştirerek zamanından yarım saat önce gidiyordum. Servisle gelenlerden bile önce orada oluyordum. İş, çalışma hayatı disiplin ister. Bayanlar geç gelebilir diye bir kural yok, olmamalı. Her şeyde bayansınız diye ayrımcılık isteyemezsiniz.

iyi hoş hepsini anladık zılgıt yedin üzüldün moralin bozuldu
'ne yapacağım' sorusunun türkçesini biri bana açıklar mı
zira geç uyanma sorununun tek çözümü erken uyanma olabilir
başka bir seçenek var mı
hele başkaları da geç kalıyor bahaneniz 1. sınıf çocuğunun ama örtmenim o da bana vurdu bahanesi kadar boş
bu kafalarla odtüden mezun olunuyorsa iyi ki orayı kazanmak için yırtınmayıp edebimizle normal bi yeri kazanıp okumuşuz
pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…