Bir daha geç kalırsan gönderirim.. ! Ben bişe yapmadım ki..

Uslup yanlış olabilir ama kalanında hatalısınız. Hatta memur oldum oh tamam diyenlerdensiniz sanırım. Memur olmak size geç gelme izni vermiyor. 5-10 dk hadi 20 dk anladıö haftada 3 kere 40 dk geç kalmak nasıl bir mantık. Size 9:30 kadar gelebilirsin dedikleri için 10 dk lafını yapıyorlar diyorsunuz sanırım. Şaka gibisiniz. Bir de kalkıp konu acıyorsunuz. Özelde insan 1,2 dk geç kalınca yüzü kızarıyor size. Bu arada şöyle güzel iş yapıyorum böyle demeyin. İş prensibi olmayan insan ne kadar iyi iş yapabilir ki? Devlete sırtını dayamak güzel değil mi? Aldığınız her kuruşu hak edip etmediğinizi düşünün bence.

sen kendi acından bakıyorsun bende özel bir yerde şeftim daha yeni başlamış eleman haftanın 2 günü geliyor 3 günü geç geliyorsa kusura bakmada uyarı alırsın erken çık hem işi sen 9 da orda olucam diye kabul etmedin mi ?
benim yaşımda 34 bu arada yeni başlayan arkadaşların bazıları çok ukalaydı ben yıllarca sekizi on gece işimin başıında oldum sende erken kalk onlara fırsat verme madem sorunun cevabını biliyorsun
ilk otobüse bin gerekirse 40 -45 dakka ne güzel diyorsun ama sen o dakkaların parasını alıyorsun
ben altlarıma kızıyordum ama cok large dılar üstün çok haklı kusura bakma özür dilicen yerde hiç ağlama prfesyonel ol erken git

Erken uyanacaksın ortam böyle ve geç gelip bununla mücadele edemezsin bence uyanırsın alışırsan 6 da uyan yani normal bir saat

Saatinde işinde olmak zorundasın! Sebebi kimseyi ilgilendirmez. Memursun ayrıca. Devlet dairesinde geç kalmanın affı yoktur! Bir öğretmen dersine geç girerse nolur sence o çocukların hakkına girmiş olur. Geç kalmak kabul olunamaz. Müdürün çok profesyonel davranmış tebrik ediyorum. Sende biran önce Çek'i düzen ver. Sabah 5 de mi kalkıyorsun nağıyorsan yap bence. İşinde başarılar

nasıl diyecek tabi o amirin senden sorumlu ağzının ortasına vurmak ta neymiş senin işten o sorumlu

Yani haklısın bu bir sorun bile değil erken uyan erken git ne var bunda

yorum yaptim ama valla okudukca tovbe beni bi gulme aliyor
kizim senin ezilmen degil posanin cikartilmasi lazim..
baski derken? sende is ahlakinin ilk bas harfi dahi yok,ustun haliyle seni ezecek tabi.
sen bu kafayla gidersen o kurumda bir yere gelemezsin,girdigin her iste sutlanirsin.
eger isini kaybetmek istemiyorsan sabah erken kalk,erkenden is yeride ol,duzgunce calis.
bu arada bayansin diye ne farkin var isyerinde,pozitif ayrim mi istiyorsun?
kusura bakma is yerine 40 dk geciken insan ancak isten ayrilir,pozitif ayrim yapilmaz.
bide mudur bana kiyamaz derken? baban mi abin mi o adam senin,bu ne laubalilik?
Allah askina el kadar bebesin belli,tas catlasin 23-34 yasindasin,uyanamiyorum diye ise gec kaliyorsun..okul mu bu? para aliyorsun hemde odedigimiz vergilerden catir catir!
boyle gec kalacaksan bencede atsinlar seni isten,ihtiyaci olan biri senin yerini rahatca doldurur.

Son düzenleme:

özel değilse kurum neydi ya merak ettim :)

Bu kızcağız da sırf odtü mezunu ve kadın olduğu için hala ayrıcalık beklesin. O kadar tiksindim ki zaten düşünce tarzından..

40 dakika geç kalmak ne demek?? 06:30 da servise biniyor insanlar arkadaşım kendine çeki düzen ver

saat 9 da mesai başlıyor 09,30 a kadar opsiyon tanınıyor ve siz geç kalıyorsunu ha

şuan çalıştığım yerde mesai 08:00 de başlıyor 1 saatim yolda geçiyor işe gelebilmek için

hele eski işyerimden hiç bahsetmiyeyim Almanya sistemi ile çalışan bir şirketti

1 dk geç kalana 5 tl para cezası veriliyordu öglen arası dönüşlerde de geçerlii

sorumluluğunuzu bilmelisiniz,siz fazla rahat biri misiniz acaba???

Kusura bakmayın ama siz bu tavrı hak etmişsiniz.Sizin yerinizde olmayı isteyen bende dahil olmak üzere bir sürü insan var şu ülkede.Siz erken uyanamama sorunum var diye haftanın 3 günü işe 40 dakika geç kalıyorsunuz, bide gelmiş bize size haklısınız dememizi bekliyorsunuz. Gerçekten çok saçma !

aldığınız paranın hakkının vermelisiniz
sizinle aynı yerde çalışsaydık ben de istemezdim bu durumu ve şikayet ederdim
herkes işinin başındayken sizin 45 dk geç kalmanız insanları enayi yerine koymuş olmanızla eşdeğerdir
yine olmuyorsa da o zaman evinizin yanındaki kuruma sürsünler sizi

Yazmayım yazmayım dedim ama duramadım. Dalga mı geçiyor bu kız yahu bu ne rahatlık. Ben de öğretmenim 6.40 da baslayan derse yetişmek için 6 da kalkıyordum. Törene de derse de yetişiyordum. Ne ilk yılımda ne sonrasında böyle haftanın üç günü yayılamadım. Birkaç kere belki beş on dk gecikmişimdir kimse bir şey demeden kendim utanmisimdir. Rahatlığa bak ki evim uzak diye saat taaa 9 daki işe 45 dk gecikmeyi kendine hak görüyor bi de laf söylenince hak etmedim diyor. Hey güzel Allahım, ne diyeyim ki...

cidden böyle mi? uykusuzluk olmuyor mu. daha 4 aylık bebekle işe başlamışsınız. biraz ücretsiz izin falan olamazmıydı. valla bünyeniz iyi dayanıyor.
maalesef bebeğim 3,5 aylıkken işe başladım özel şirketlerde maalesef o kadar izin olmuyor tamam yasal hakkım var ama van gibi yerde pek bayan çalışan olmadığı için hak hukukta hak getire yani olsun yinede bunada şükür benim canavar sabak 5 te kalkar sonra uyumaz bnde bira onunla oynarım sonra çay kahvaltı akşamdan yemeklerimi yaparım mutfağ temizler yatarım ev işlerini de haftada bir yaparım bünye alışıyor bir zaman sonra ama akşamları erken yatarım 10 gibi falan yoksa dinlenemiyorum

birde bu kadar yıl hiç geç kalmamış bir insan olarak ben es kaza birgün geç kalsam facekolik öldü diye kapıma dayanır patronlarım mümkünatı yok yani

atanabilmiş bi çalışan olarak böyle bir sorunla buraya konu açmanız beni üzdü açıkçası, atanabilmek için ne çok çalıştığınızı o umutlarınızı hatırlayın böyle zayıflıklar göstermeyin derim.
ayrıca sabahın en erken saatlerinde gözünü mutlulukla açacak arkadaşlar tanıyorum ben/ben de dahil
etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…