Bir daha geç kalırsan gönderirim.. ! Ben bişe yapmadım ki..

dünde burdaymış 2 buçuğa kadar o kadar geç yatarsa uyanamaz tabi benim şubem uzakken eve gelip yatıp sabah kalkıyordum tüm hafta içim işti başka bir hayatım yoktu
benimde altımda bir kız vardı sürekli geç kalıyor evide yakın otobus gelmedi diyordu önceki otobüse bin o gelse yürüyerek gelir
kendini bulunmaz hint kumaşı sanardı yahu sen gitsen bu işi yapacak biri mutlaka vardır

Devleti babanizin ciftligimi sandiniz? Bu ne kendini bilmezlik? Valla erkek yöneticiler daha anlayisli oluyor ben kadin halimle haftanin 3 gunu 45 dk gec kalmana katlanamazdim. Coktan yol verirdim sana. Kaldiki boyle birsey hic bir yerde yokkk. Ogle aramda yolda 10 dk gecikeyim zırtt telefon acarlar hemen nerdesin diye.
Ayin 15 i gelince kurusu kurusuna hesaplarsiniz ama paranizi. Gec kalinca ohhh... kendinize gelin. Kazandiginizi helalinden kazanin.
Benim esimde memur. Sizinbgibi sirtimizi dayamadik cok sukur...

Sen bu görevi haketmemişsin, başlığından belli... Yaptığın hatanın bile farkında değilsin.

Madem uykun çok ağır erken yat. Üç beş dk anlarım ama ne demek 45 dk geç kalmak. Sen benim altım olsaydın çoktan yollardım seni. Millet sabahın köründe kahvaltı bile etmeden yola çıkacak sen keyfine göre işe gideceksin yok öyle dava canım. Ben hasta hasta bile raporum varken işe gittim milletin maaşı geç yatmasın mağdur olmasın diye sen keyfine nasıl olsa seviliyorum diye geç git. Bu iyi niyeti suistimal resmen. Sana tavsiyem erken yat sabahta erkenden kalkıp işine git boş yere göze batma.

eşim yarım saat geç yatalım dese şu filmi izleyelim dese bile ben yatıyorum çünkü tüm düzenin şaşıyor. hanım efendi keyfinden tın tın ediyor bide işe geç kalıyor allahım adaletine sığınıyorum

bayanım diyorsun birde. Senin mantığınla giderse millet demezlermi bu kız ne ayak herkesten sonra başlıyo diye?? Kalkamıyorum derken hiç diğer memurların çalışanların kaçta başladığından haberin yok sanirim

bu nasıl bir rahatlık ve sorumsuzluktur anlamıyorum. haftanın 3 günü 45 dk işe geç kalmak da ne demek? galiba öğrenci psikolojisinden çıkamadın sen. toparlan ve kendine gel. devlet kapısı dingonun ahırı değil! çok bile tahammül edilmiş.

Haftanin uc gunu 40 dk gec kalmak nerde görülmüş yahu. Yerden göğe kadar haksızsın. Mesai 9sa 9 u 1 dk gecirmeyeceksin aday memursun sen daha ustelik. 8 buçukta da gitmene gerek yok abartma.

Dokuz aslinda is basi icin cok erken bir saat degil.
Ben calisirken sekizde basliyordum.
Temizlikci abla otobüsünu ayarlamak icin yedi bucukta geliyordu. Yani biraz hassas davranabilirseniz r ekrarlanmaz inşallah. Ki aday memurluk surecindesiniz hassas bir dönem. Ki kurumuniz nedir bilmiyorum ama resmi islemler icin banka maliye vb.. islerimiz oldugunda gec felen memurlardan nefret ederim. Mesai beste bitiyor diye de erkenden cikabiliyorlar. Gec geldim su isi de halledeyim olayi ile cok karsilasmiyoruz.

Salak saçma laflara kanma ya. Nasi hicbir sey olmaz. Bal gibi memuriyetine son verilebilir ve 1 yıl memuriyetten men olursun.
Ben anladım zaten yardım istedim yazdım. Daha fazla dikkat edicem. O kadar.. Sadece kırıldığımı söylemek istedim gevşek birisi değilim ben..

Yok ben artık 8.30 da orda olcam ..
tmm süper afferim şimdi ağlama sakın git dinlen iyice ülkemiz kötü günler geciriyor beyoğlunda da patlama olmuş yakında bugünde yaşıyoruz diye şükrediceğiz ...
işin var şükür gencecik kızsın gece erken yatar erken gidersin işine onlarda laf diyemez

54 yasinda babam gece mesaisinda calisiyor enekliligimi doldurayim diye. Evimiz uzak fabrikaya ve hava sartlarindan cabuk etkilenen bir yol. Ama gec kaldigini bilmem. Yillarca o yolu okumak ve calismak icin teptim. Yarim saat yurudum yarim saat 40dk otobus yolculugu yaptim yillarca. Sabah 8 aksam 8 calistim yeri geldi 9u buldu. Ayaklarimdan can cikardi karda kista. Uzun lafin kisasi ŞÜKÜRSÜZSÜN?!
Ama bunu neden yazdim bilmiyorum. Sen sana haklisin sana 10 gibi ise gel demeleri lazim diyen birini ariyorsun zaar.

Evet Allah ülkemizi korusun zalimlere fırsat vermesin.. Ben zaten çözüm için yazdım içim yandı biraz haksızım kabul ediyorum neyse teşekkürler..

Ben çok kötü bir insanım hainim..
Pazartesi işi bıraktığımı söylüycem o zaman.. Benim gibi birisi orada çalışmamalı.. Utanıyorum kendimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…