Bir daha geç kalırsan gönderirim.. ! Ben bişe yapmadım ki..

Müdürün kesinlikle haklı uyanma problemim var diye altına sığınmak cok basit bi sebep senin bi sorumlulugun var ona göre davranmak zorundasin. Ustelik haftanin 3gunu sadece diye de haklı çıkmaya calisiyorsun. Kimseden laf duymamak icin kurallar neyse ona uymalisin ki sonra böyle uzulmeyesin.

Özel devlet tartismasina girmek istemiyorum. Herkesin sartlari iyi olsun. Herkes isini iyi yapsin. Bunun üstüne eklenecek bi sey yok cünkü.

Benim söylemek istedigim nokta genelleme yapmamak. Hic bi özel sektördeki kisi su an operasyondaki bi askerin isiyle karsilastiralimaz mesela. Emege saygi diyorum.

Bazilari diyelim mesela. Cok zor degil.

Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden mezun olan kişi böyle yazıyorsa biz boş yere nefes tüketiyoruz sınıflarda.
Konuya dair söylenecek şey: Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış.

Konuyu okuyunca bilemedim kpss ye asılsam mı bıraksam mı

Asılmak lazım bakın çok rahat

Bırakmak lazım zira ben susamam

Sonra kadına bak dün geldi bugün mesai 9 da başlıyor arkadaşlar nerde diye soruyor derler

Tabii bir de bu yaşında bu ne hırs da derler konu sahibi gibi zira genç olmayan herkes kötüdür anlayışı de gençler arasında hakim

benim anlamadığım hangi memurlukta 9 da iş başı yapılıp akşam 8 de çıkılıyor??

benim eski is yerimde (bir bakanlık)fiiliyatta dokuzda başlardi mesai artık kaça kadar sürerse, sekiz dokuz... ama resmiyette dokuz altı idi. resmi olarak dokuz sekiz calisan bir kurum mu bilemedim.

Bu ne rahatlık yav bende sandım bir kere geç kaldın haftanın 3 günü 45 dk geç kalmak çok bile dayanmışlar

Evet canım öyle yapıcam aynen.. Dediğin gibi !

Yavrum evladım diyerek akıl verecektim ama benden büyükmüşsünüz yaşça. Sanki çok bilinmeyenli denklem çözecekmişiz gibi davranmanız ama aslında sorunun ufak olması, ve bunun neticesinde de ağlamaklı, ezilmiş tavırlarınız acayip sinir bozucu bunu belirteyim. Ne yapabilirim diyorsunuz, çok basit gerekirse banyonuzu akşamdan edeceksiniz, saçınızı akşamdan fönleyeceksiniz. Kahvaltıyı da pratik şeylerle geçiştireceksiniz, hemen işe koyulacaksınız. Yani oturma uzvumuzu kaldıracağız yataktan bu kadar! Burada çözülmesi gereken bir problem yok, bunu bilmek için de sivri zeka olmaya gerek yok. Sabahları geç kalmamak için ne yapabilirim sorusuna verilecek cevap bellidir, erken yat!

Haklı değilsin. Bende memurum. İşe giriş ve çıkışlarda imza atardık. Geç kalanlara savunma yazdırıp uyarma verirlerdi. Erken mi yatarsın saatler mi kurarsın, işe yakın bir yere mi taşınırsın ne yaparsan yap çözüm bul.

benim eski is yerimde (bir bakanlık)fiiliyatta dokuzda başlardi mesai artık kaça kadar sürerse, sekiz dokuz... ama resmiyette dokuz altı idi. resmi olarak dokuz sekiz calisan bir kurum mu bilemedim.
Ya anlatmıyorum galiba !!!!! Söyleyemem nerede olduğumu. Evet biz 9 8 çalışıyoruz yönetici olduğumuz için. Diğerleri 6 da çıkıyor. Daha ne demeliyim ?

9.45 mi?
Orasının bi devlet dairesi olduğunun farkında mısınız? Uyanamıyorum ne demek?
Evin uzaksa yakın bir yere taşının. Böyle memuriyet olmaz.
Bir de ben bir şey yapmadım ki yazıyorsunuz, daha ne yapacaksınız, öğlene doğru uyanıp gidin isterseniz?

Ya anlatmıyorum galiba !!!!! Söyleyemem nerede olduğumu. Evet biz 9 8 çalışıyoruz yönetici olduğumuz için. Diğerleri 6 da çıkıyor. Daha ne demeliyim ?
Üst düzey yöneticiyseniz iyi maaş alıyorsunuzdur. Neden yakın bir yere taşınmıyorsunuz? Geç kalmayı bırak, o kadar yol çekilir mi?

Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden mezun olan kişi böyle yazıyorsa biz boş yere nefes tüketiyoruz sınıflarda.
Konuya dair söylenecek şey: Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış.
Ne alaka ya ? Bende şunu anlamıyorum işe erken gelip boş boş oturmak mı yoksa 3 saat çalışıp Orayı deha etmek mi ? Kuralcı değilim ben keşke özelde fırsatım olsaydı ama Türkiye bu saçma sınırlılıklar yüzünden bu halde bence.. Yani şu kısaca: az çalış öz çalış demek istemem bu :) çok çalış ( mış gibi yap ) az çalış böyle bişe yani.. Bence biraz farklı düşünmeliyiz artık.

Yönetici isen Amir'in müdürün nasıl olacak yönetici dediğin amirdir

Hadi bunu geçtim de sen kendin saatinde işe gitmeyip nasıl yöneticilik yapıyorsun senin altındakiler de 10 da mı geliyor

Dersen ki külliyede çalışıyorum özel şartlar var o zaman anlarım

Onun dışında cidden kafam basmadı böyle bir memuriyete

Cnm kusura bakmada sonuna kadar hatalisin millet sabah 6 da cikiyo ise gitmek icin sen 9 da gidecegin ise haftanin 3 gunu 9:45de gidiyosun ve memursun ee oraya gelen belki musteri belki belediyedesin bilemiyorum ama isin yaptirmaya gelen insanlarada haksizlik helede hastanede calisoyorsan o insanlarinda hakkina girmis olursun bence birazcik rahatinizdan ve uykunuzdan fedakarlik yapmaniz gerekiyo is vereniniz sonuna kadar hakli eger isinizi istiyerwk yapip kaybetmek istemiyorsaniz bazi seyleri goze almlisiniz saygilarimla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…